zina ļoti labi un pēdējos gados nāk līdzi krūsturu iegādē.
Pēc reizes, kad gribēja man uzdāvināt valentīndienā veļas komplekta, viņš ļoti labi zina visu par izmēriem, jo pārdevēja viņu atrunāja no šīs domas, jo lielajiem izmēriem ir neiespējami atrast piemērotus krūsturus bez laikošanas. Bija viņam īsa lekcija par izmēriem - gan zina apkārtmēru nozīmi, gan bļodiņu nozīmi.
+1 es arī :D
Draugam neesmu jautājusi vai zina krūšturu izmērus, kaut kā nav sanācis par to runāt :D bet domāju, ka, ja ieietu veikalā un vēlētos nopirkt, tad noteikti nopirktu pareizo. Nekas sarežģīts nav un uz tausti atrast pareizo varētu :D
Neko daudz nezin. Zin, ka ir kkādi A,B,C...tālāk nezin un nav nekas slikts, ka nezin. Tāpat viņš man veļu nepirks(jo es sev krūšturi, kas man derētu un kurā justos labi, varu nopirkt tikai pati, jo man 100% vienmēr ir jālaiko).
Zina apmēram līdz D izmēram.. Kad pateicu ka zinu vienu meiteni, kurai ir G izmērs viņš bija šokā ka tāds ir...
Lai gan ja godīgi kad pirmo reizi man to pateica es pati biju izbrīnīta ka tiešām ir G izmērs...
Es ari nesaprotu to štelli ar cipariem. :D kā un no kurienes tie cipari - es esmu ciparus par kruušu izmeriem redzeejusi tikai lapaas, kur meitenes piedaavaa seksuaalus pakalpojumu, tad gan kruušu izmers ir ciparos, bet man taapat neizdodas iebraukt, kurš cipars skaitaas man, ja man ir B