Kad bezkaunībai nav robežu...

Reitings 5
Reģ: 16.04.2015
Sveicinātas visas Dāmas šajā jaukajā pavasarī! ;-) Lai vai kā, nekad nebiju domājusi ka griezīšos pēc padoma... varbūt arī vienkārši nav vairs spēka turēt to visu sevī! :-( Viss mans bēdu stāts jau velkas vairāku mēnešu garumā.. Esmu attiecībās ar vīrieti nu jau 8 gadus, visu šo laiku dzīvojām visvisādi- gan strīdi, gan ļoti labi! Viss sākās pāris mēnešus atpakaļ- sāku pievērst uzmanību, ka vīrietis nepārtraukti čatojas, sazvanās- telefons tiek slēpts, skaņas tiek izslēgtas.. Labi, nodomāju- tā kā zinu, viņš man tāds sabiedrisks flirtētājs!!! Bet tad nu sākās mistiski izbraukumi ar draugiem- pa vairākām naktīm, prombūtnes laikā praktiski man ne zvana, ne raksta (kas ir neraksturīgi viņa iepriekšējiem izbraukumiem)! Un tad nu sākās- zvani no meičām, nakts vai diena- sms, Facebook- telefons no rokām netiek izlaists ne uz sekundi! Un tad nu uzzināju, ka princis tusējas, satiekas ar šīm dāmām, izklaidējas uz pilnu klapi! un tā varētu turpināt un turpinàt rakstīt... Mēģināju izrunāties- bez panākumiem- atbilde bija tikai viena- Kas tad tur tāds slikts ir? Tas taču nav nekas slikts!!! Opāā, es kā uz dibena biju.... un tā tas turpinās vēl šodien!! Tiku viņam piedevusi visu, bet šoreiz jūtu ka pašai jūtas un pacietība zūd.... Kā jums, vai ir bijusi tāda situācija??? ... jūtos draņķīgi!!!! :'-( Paldies jums par veltīto laiku manam rakstam!!! Lai jauka nedēļa jums un pilna mīlestības!!!
16.04.2015 20:02 |

Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
MoonLady Labi, šo viedokļu konfliktu mēs varētu turpināt līdz rītam, nav nepieciešams atkārtoties uzsverot savas domas, tavu nostāju es jau sen sapratu!
16.04.2015 22:54 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu, pati to ir pieļāvusi.. Šķiršanās manā skatījumā drīzāk ir bēgšana, nekā risināšana..

+++
16.04.2015 23:19 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Aa, nu jaa, tagad ir modee ciest un laapiit laapiit laapiit, pat ja vairs nekas nav labojams. Uz taadas attiecibu pieredzes maaju vairs neuzcelsi.
16.04.2015 23:24 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Šķiršanās manā skatījumā drīzāk ir bēgšana, nekā risināšana..

Jā, kā tad. Bet ir divas sieviešu kategorijas - tādas, kuras ticēs, ka spēs izglābt dzērāju, narkomānu, jākli un būs ar viņu vai nu līdz mūža galam, pakļaujot sevi viņa interesēm un aizmirsot par sevi, vai arī tāpat pametīs pēc n-tiem gadiem, kad pati no pārdzīvojumiem un stresa būs sirma un izskatītsies vecāka par saviem gadiem. Protams, ja vīrietis kā tāds pie sāniem ir svarīgāks, tad paciest var daudz ko, ja ne visu.

Jūs vakardien dzimušas? Neesat nekad dzīvē sastapušās ar vīriešiem, kuri ir krāpuši un krāps, kamēr viņiem apniks vai beigs stāvēt neatkarīgi no sievietēm kas viņiem blakus?! (t)

Āmen.
Zinu vairākus tādus, kuriem blakus sievietes-končas, bet pati nolaidušies līdz grīdai, bet tāpat blisinās apkārt un jāj katru, kas parakstās. Pardon par atklātību

Protams, daudzās situācijās runāšana palīdz, bet goda vārds, ne šajā..
16.04.2015 23:26 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Lāpīšana nav risinājums visos gadījumos. Ir jāmāk arī saprast, kad labāk aiziet prom.
16.04.2015 23:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Dazkaart beegshana un padomaashana par sevi ir pareizaa pieeja. Jeega izteereet ntos gadus ar kaadu, kursh nes cieshanas vairaak kaa prieku un dara lietas, kas tev nav pienjemamas. Strunts ar pavadiitajiem gadiem, ja ir izveidojies taads attieciibu modelis, kaads nav tev pienjemams.
16.04.2015 23:32 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Lāpīt ir jēga tādos gadījumos, ja abi kaut ko vēlas salāpīt, ja ciena viens otru utt., šeit tā neizskatās.
17.04.2015 09:09 |

10 gadi
Reitings 55
Reģ: 29.01.2009
Atrodi arī sev kādu... un ja jau tik ļoti gribas šitā dzīvot tad lai ir! Protams, man nekad neienāktu prātā, ka mans vīrs varētu mani ar citām krāpt, turklāt tas tikai parāda, ka tevi neciena...
17.04.2015 09:23 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Visas kuras skaļi kliedz ,ka jāpamet un izliktu uz ielas vai Jūs kādreiz esat bijušas tik ilgās attiecības ?

Es laikam arī būšu no tām, kas šajā situācijā drīzāk ieteiks šim visam mest mieru un izbeigt šādas attiecības.
Un, atbildot uz wee komentāru/jautājumu - jā, esmu bijusi 7+ gadus ilgās attiecībās un pat biju ar šo cilvēku precējusies. Visam ir savs mērs, ir lietas, ko var "ponjatj i prastitj" mīļā miera labad, lai saglabātu ģimeni un nepapildinātu škirto laulību statistiku, bet, ja tas otrs jau ir tik tālu savā pārliecībā, ka koķetēšana ar citām, tikšanās u.t.t., taisnojoties, ka "mēs jau neko tādu nedarām", "tikai komunicējam" ir tikai normāli, tad nudien, kā jau te minēja, ir jāsavāc savas cieņas paliekas un jākravā savi (vai attiecīgi - vīrieša) koferi. Tā bija mana labākā izvēle ever! :)
17.04.2015 11:19 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Āmen.
Zinu vairākus tādus, kuriem blakus sievietes-končas, bet pati nolaidušies līdz grīdai, bet tāpat blisinās apkārt un jāj katru, kas parakstās. Pardon par atklātību

Tieši tā. Es pati gandrīz 4 gadus no savas jaunības izsviedu vējā. Nezinu vai tiešām arī "jāja", bet flirtēja gan uz nebēdu man aiz muguras, zinu, ka arī ciemos aicināja. Tagad esmu laimīgās attiecībās, vispār par tādām lietām nav galva jālauza. Jūtos fantastiski. A, cik zinu, tad iepriekšējais vispār nav mainījies ar visu jauno draudzeni pie sāniem. :)
Varēju turpināt vēl 4 gadus izrunāties un meklēt vainu sevī, bet kā redzu, tad vaina galīgi nav manī un es vēl biju pārāk laba priekš tāda kā viņš. 8-)
17.04.2015 11:30 |

Reitings 951
Undiya,
Tagad esmu laimīgās attiecībās, vispār par tādām lietām nav galva jālauza. Jūtos fantastiski.

Es tieši šo pašu domāju tagad - kādēļ vajadzēja tik ilgi mocīties? Attiečībās vispār nekam nebūtu jābūt sarežģīti un par šādām lietam vēl jo vairak pat jādomā nebūtu, kur nu vēl tās jāpiedzīvo! :)
17.04.2015 11:39 |

10 gadi
Reitings 403
Reģ: 30.08.2014
Jūs vakardien dzimušas? Neesat nekad dzīvē sastapušās ar vīriešiem, kuri ir krāpuši un krāps, kamēr viņiem apniks vai beigs stāvēt neatkarīgi no sievietēm kas viņiem blakus?!

Precīzi.
Ja ar cilvēku nemaz nevar par to izrunāties, jo viņam tas šķiet normāli, tad varbūt tiešām ir vērts apdomāt šķiršanos, nevis samierināties līdz atkal apniks viņa attieksme.
17.04.2015 13:24 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Kāda nu bezkaunība, ir cilvēki, kam tas tiešām neliekas nekas slikts... Sliktums sākas tad, ja attiecībās abi nav vienojušies par šādu modeli. Lai tam Tavam vecim labi veicas atrast sievieti, kas vēlēsies būt kopā, ar plāniem un mērķiem kopīgai nākotnei, bet brīvām attiecībām.
17.04.2015 14:00 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
"Lāpītājas" man vienmēr uzdzen smieklus šādās diskusijās. Gatavas salāpīt visu pasauli, tikai pasaulei par to vienalga'. Ir jāprot atšķirt, kuri vīrieši ir lāpīšanas vērti un kuri nav!
17.04.2015 15:06 |

Reitings 477
Reģ: 08.04.2015
Viegli jau pateikt, ka jāšķiras, bet... KĀ PĀRDZĪVOT ŠO ŠĶIRŠANĀS POSMU UN LAIKU?
17.04.2015 15:09 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vigiana, varbūt pajautā labāk - kā pārdzīvot visus tos sūdus attiecībās? Tas noteikti ir ilgāk nekā pēcšķiršanās pārdzīvojumi ;)
17.04.2015 15:20 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Vigiana, varbūt pajautā labāk - kā pārdzīvot visus tos sūdus attiecībās? Tas noteikti ir ilgāk nekā pēcšķiršanās pārdzīvojumi

+++

Turklāt neviens jau neliek šķirties. Ja patīk dzīvot dubļos (pārfrazēju) līdz ausīm, tad droši. Ja jau autore tādu tēmu pacēla, tad, acīmredzot, viss šis ir krietni pāri normālajam. Nezinu, kādai jābūt tai spēcīgai mīlestībai un pieradumam, lai dzīvotu ar to, kas Tevi nokrāpa. Zinot sevi, man tā saikne ar cilvēku pazustu momentāli, ne jūtas, bet saikne. Kā var dzīvot un gaidīt, kad nokrāps nākamreiz.. Nezinu, tur jābūt mazohistei, bet jā, sievietes ir dažādas.
17.04.2015 15:29 |

Reitings 951
Viegli jau pateikt, ka jāšķiras, bet... KĀ PĀRDZĪVOT ŠO ŠĶIRŠANĀS POSMU UN LAIKU?

Ja esot attiecībās jāpacieš pazemojumi, jāizseko otra puse, jāmokās greizsirdībā un naktīs jāraud spilvenā vai jāklausās tādi teksti kā "tu man esi apriebusies", es teiktu, ka vieglāk tad ir pārdzīvot šķiršanās posmu, nekā dzīvot gadiem šādās attiecībās :)
17.04.2015 15:31 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Laiks dziedē.. :) Es savulaik jutos ļoti atvieglota pēc attiecību pārtraukšanas. Biju nogurusi no pārdzīvojumiem un kreņķiem, kas pastāvīgi pārņēma mani attiecību laikā..
17.04.2015 15:48 |

10 gadi
Reitings 403
Reģ: 30.08.2014
Vigiana, varbūt pajautā labāk - kā pārdzīvot visus tos sūdus attiecībās? Tas noteikti ir ilgāk nekā pēcšķiršanās pārdzīvojumi

+
Tas vairāk izskatās pēc pieraduma, nevis pēc mīlestības. Šķiršanās posmam tiksi pāri, protams, būs grūti, bet tiksi, toties turpināt dzīvot šādi.. Nezinu. Protams, vispirms vajadzētu mēģināt izrunāties, bet, ja to nevar un ja cilvēks attieksmi nemaina, padomā, vai Tu visu mūžu vēlies tā dzīvot.
17.04.2015 15:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits