Man ar šīm ir pilns maks.
Mēģināšu sagrupēt, lai saprotamāk.
DUS atlaižu kartes
1) Lukoil - atlaide degvielai. Par citiem bonusiem, ja tādi tur ir, nezinu.
2) Virši-A - arī atlaide degvielai. Pa laikam arī citas akcijas, ko neizmantoju.
3) Latvijas Nafta - tikai atlaide degvielai.
4) Statoil - šī ir mana mīļākā :) Atlaide degvielai, pērkot kafiju, katra desmitā par brīvu, tas pats attiecas uz hotdogiem. Ik pa brīdim arī citas akcijas.
Pārtikas veikalu atlaižu kartes
1) RIMI - uzkrāj bonusus par pirkumiem. Atsevišķām precēm akcijas tikai RIMI kartes īpašniekiem.
2) Maxima Paldies - uzkrāj bonusus. Neko citu nezinu, reti tur eju.
3) Prisma - tas pats, kas RIMI, tikai bonusu sistēma veidota nevis no katra tekošā pirkuma, bet no kopējās mēneša pirkumu summas. Regulāri akcijas dažādām preču grupām.
Saimniecības preču veikalu kartes
1) Depo - atlaides jebkuram pirkumam
2) Domo - tas pats, kas Depo
3) Mājai&Dārzam - arī tas pats.
Vēl ir čupinņa karšu no apģērbu veikaliem, kas dod attiecīgas atlaides katram pirkumam, tās man ir 7 dažādas. Tad vēl Drogas karte, kas veido uzkrājumu, Gros Auto, kas dod atlaides uz katru pirkumu, Galactico karte, kas dod dažādas atlaides šajos tirdzniecības centros, taksometru firmas klienta karte, kas ļauj maksāt nevis par katru braucienu atsevišķi, bet mēneša beigās saņemt rēķinu un makšķernieku veikala klienta karte, kas dod 10% atlaidi...
Nu jā un tad ir Swedbank bankas karte, ar kuru maksājot krājas punkti, ko var iemainīt pret dažādām balvām vai ziedot.
Ir arī rīdzinieka karte, ar ko esot atlaides zoodārzā, bet tas vēl nav mēģināts.