Dvīņu vīrieši

Reitings 363
Reģ: 05.04.2015
Sveikas.

Kādas jums ir attiecības ar dvīņu vīriešiem, ko domājat par tiem?

Sarežģīti tipiņi, reizēm nevar izprast, ko vēlas, uzvedas kā sievietes pms laikā? Kāda jums pieredze? :-D
15.04.2015 10:52 |

Reitings 363
Reģ: 05.04.2015
Jāpiekrīt, Neons tiešām kā naglai uz galvas :) Tā arī ir pa lielam, tikai tas apraksts atbilst arī man kā sievietei (runāju tieši par to ikdienas dzīvi, māju sajūtu) ,
23.04.2015 12:24 |

Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
Jau trešo mēnesi tiekos ar Dvīni. Atceroties 2 draudzenes sākumskolā, kas pēc horoskopa bija Dvīnes, nekad nebiju domājusi, ka spētu ar šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem kontaktēties, bet nu dzīvei patīk jokot. Pilnībā piekrītu par to, ka ļoti sabiedrisks un labs draugs saviem draugiem. Tā kā pati esmu strēlnieks, tad tādas īpašības man nebūt netraucē. Ar viņu ir ļoti viegli sarunāties, pagaidām vēl neesmu manījusi egoismu. Drīzāk tieši otrādāk - savu draugu un meitenes dēļ daudz ko gatavs ziedot. No sliktām īpašībām varbūt vienīgi varu minēt, ka nenopietns pret dzīvi. Lai arī 25 gadus vecs, joprojām tādās brīvdienās, kad nevaru pavadīt ar viņu laiku, mēdz notusēt visas brīvdienas no vietas.
23.04.2015 18:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits