Kautiņš

Reitings 14
Reģ: 15.04.2015
Meitenes es esmu izmisumā!
Ir radusies nepatīkama situācija draugam. Viņam skolā viens nelīdzsvarots čalis liek iet izkauties, mans draugs to negrib jo viņš nav no tiem kas kaujās, viņš labāk problēmas atrisina ar runāšanu, bet trakākais ir tas ka tas otrs nelīdzsvarotais puisis negrib godīgu kautiņu 1 vs 1, bet gan viņš vel 2 savus čomakus sauc līdzi. Viņi jau manam draugam draudēja ka ja viņš nekausies tad būs vel sliktāk.
Ko lai mans draugs dara? Kā lai ar tādiem tipiem tiek galā?

Draugs pat īsti nesaprot kāpēc šie puiši grib kauties, itkā draugs esot sen atpakaļ kaut ko par to nelīdzsvaroto teicis sliktu, bet tas nelīdzsvarotais čalis pats pat nevarēja pateikt ko tad mans draugs tādu teica.

Ak jel es esmu pārbijusies par drauga dzīvību, viņš nav vājš, bet kauties viņš nekaujas kur nu vel viens pret trīs purniem :(

Šeit ar neiet runa par 14-15 gadīga vecuma puikām bet jau 20 + gadiem, pietam skolas teritorijā. Draugs jau pat gāja un pateica skolas vadībai ka viņam šie puiši ir draudējuši, skolas vadība jau zina a tas otrs puisi nav īsti normāls, bet tas tā pat nemaina faktu ka tiem čaliem tak par to ir nospļauties ka viņus var izmest no skolas utt. Viņi visi mācas vienā iestādē tā kā izvairīties ar nav iespējams un pāriet kur citur mācīties ar nē.

Manam draugam tāda nepatika ir radusies pret kaušanos jo sen atpakaļ viņš bija liecinieks vienam kautiņam kur puisi ar vienu sitienu pa galvu nogalināja otru puisi, tagad viņš negrib nekādus kautiņus un agresiju savā dzīvē.

Lūdzu palīdziet ar idejām ko lai iesāk? Kā lai mans draugs sevi pasargā?
15.04.2015 07:14 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
cattt Dzirdi, ko sievietes saka? Tavam draugam nav draugu. Vīņš ir mīksts un nožēlojams. Un vel sliktākais ir tas, ka tādējādi viņš arī tev met nožēlojamības ēnu. Pamet viņu un problēma atrisināta.
15.04.2015 19:26 |

Reitings 14
Man drauga vārdi bija ka policija neko neatrisinās un pie skolas vadības viņš gāja tāpēc ka viņš nav ieradies tur kauties, bet gan mācīties un negribēja lai rodas tāda situācija ka viņi abi vai vairāki tiešām sakaujas un pēc tam draugs varētu tikt izmests no skolas, jo viņam tā ir svarīgākā lieta pašlaik.

Jā mans draugs ir rāms un izvairas no konfliktiem , bet nē, ņuņa viņš nav, viņam nepatīk kautiņi, bet tā ka sevi nevarētu aizstāvēt arī nav vienkārši tas nav reāli godīgi kā tie čaļi grib kauties, kā jau teicu ka ja 1 pret 1 tad tā būtu cita lieta. Un ar tiem draugiem ir kā ir, tie labākie draugi kuri tiešām nāktu skriedami diemžēl ir aizbraukuši prom pa ārzemēm, jā ir arī citi draugi, bet tos mans draugs ar negrib iesaistīt, viņš vispār parasti ir pieradis pats ar visu tikt galā neiesaistot citus cilvēkus.
15.04.2015 19:29 |

Reitings 14
Tu šito jau mal uz riņķi. Mēs saprotam situāciju, bet soory ir situācijas, kad nav daudz variantu, savādāk tas terors turpināsies ilgi.

Vienu es zinu gan, draugs nepieļaus lai tas terors turpinās ilgi, to tiešām zinu, lai kā nu tiktu darīts, bet galā viņš tiks viņš vienmēr ar visu tiek galā.
15.04.2015 19:32 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Jā mans draugs ir rāms un izvairas no konfliktiem , bet nē, ņuņa viņš nav, viņam nepatīk kautiņi, bet tā ka sevi nevarētu aizstāvēt arī nav vienkārši tas nav reāli godīgi kā tie čaļi grib kauties, kā jau teicu ka ja 1 pret 1 tad tā būtu cita lieta. Un ar tiem draugiem ir kā ir, tie labākie draugi kuri tiešām nāktu skriedami diemžēl ir aizbraukuši prom pa ārzemēm, jā ir arī citi draugi, bet tos mans draugs ar negrib iesaistīt, viņš vispār parasti ir pieradis pats ar visu tikt galā neiesaistot citus cilvēkus

Nu tad, lai ignorē. Ja dabūs aiz kāda stūra, tad policijā rakstīs iesniegumu. Citus variantus neredzu.
15.04.2015 19:32 |

Reitings 14
Nu tad, lai ignorē. Ja dabūs aiz kāda stūra, tad policijā rakstīs iesniegumu. Citus variantus neredzu.

To jau ar darīs viss drīzāk, bet tas nu atkarīgs no viņa. Es tik gribēju zināt kādi ir varianti, jo piemēram par draugiem nebīju aizdomājusies tā riktīgi, kā ar vienkārši vajadzēja izkratīt sirdi jo man tiešām ir paniskas bailes no tādiem kautiņiem un to iznākumiem, pati tiešām esmu visu mūžu izvairījusies no jebkādām tāda veida lietām. tad nu paldies par dotajiem padomiem vismaz.
15.04.2015 19:37 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Tavam draugam vienkārši ir bail, nevis viņš tur nav uz vardarbību vai kautiņiem tendēts. Un tas jau arī nav nekas slikts, vienīgi pašlaik viņš tiek terorizēts, jo tie puiši jūt tava drauga bailes, tāpēc jūtas pārāki.
15.04.2015 19:40 |

Reitings 14
mistalee To ka viņš varētu būt uztraucies par visu šo es apzinos, bet viņš ar tiešām nav tendēts uz kaušanos, nekad nav bijis. Šai gadījumā vienkārši protams ka tas uztrauc ja vairāki grib sadot, tik nevar pat pateikt kādēļ. Pa lielam gan es zinu ka es esmu vairāk par to visu uztraukusies nekā viņš.
Tie puiši jūtas pārāki jo bļe viņi ir 3! tas nekādos apstākļos nebūtu godīgi! (e) Kas tas par puisi vispār kurš otram močī virsū ka jāiet izkauties ne no kā un pēc tam vel pasauc divus savus čomus no sazin kurienes palīgā, tie tad skaitās baigie veči. . Es vel saprastu ja būtu sadzērušies, bet skaidrā šādi debīlismi.
15.04.2015 19:48 |

Reitings 2804
Viņi brūk visiem tā virsū, vai ir izvēlēts tieši tavs draugs?
15.04.2015 19:58 |

Reitings 2037

Man patīk tavs domu gājiens. :-)
15.04.2015 19:59 |

Reitings 2037
Visi upuri var apvienoties vienā komandā un pārmācīt sētas huligānus. :-D
15.04.2015 20:00 |

Reitings 2804
Nē, es vienkārši domāju, ja tie puiši po žizņi tādi, nu tad skaidrs. Bet savādāk es domāju, ka tur apakšā ir kāds iemesls, kāpēc tieši autores draugs(t)
15.04.2015 20:03 |

Reitings 14

Nav mans draugs ne pirmais kam brūk virsū, ne gan jau ka ar pēdējais. Nu tie čaļi paši par sevi nav riktīgi, vismaz tas galvenais točna.

Un tieši mans draugs tiek izvēlēts tādēļ ka viņš ir vienīgais kas tiešām ir ieinteresēts tajās mācībās, viss vairāk nāk un visu dara kā vajag nevis slaistās utt. Bet citi grupas biedri pat ir tādi ka labi ja reizi nedēļā parādās tad tādi ar neiekrīt acī, bet tas kas vienmēr tur ir + ļoti labi komunicē ar pedagogiem, vairāk iekrīt acīs it īpaši ka savā ziņā pedagogi arī tad attiecīgi novērtē to ka kāds tiešām ar izrāda interesi par to visu un arī dod vairāk darba kas ir svarīgāks.
15.04.2015 20:16 |

10 gadi
Reitings 7233
Reģ: 05.08.2013
Viss ir easy peasy..

Skolas vadība nepilda savus pienākumus... tātad, ejam uz menteni, rakstam iesniegumu par draudiem, ka tavs draugs tiek morali terorizets un vinam tiek draudets fiziski izrekinaties. Taalaak, uzrakstan vel vienu iesniegumu SKOLAS VADĪBAI.. izskaidrojot situaciju un ar lugumu vest sarunas ar ""izsiteejiem"", paskaidrojot, ka čalis tgd nespēj vairs koncentreties macibaam, bail naakt uz skolu utt..tas straadaa.
Un liekam vadibai ari parakstit vienu eksemplaru, ka ir saneemusi (driikst iemelot, ka policija ludza vienu variantu, lai direne nestaas skjiibaam aciim un chalis dabutu kopiju) Nu Vot...ja vadiba nerikosies atbilstosi un tfutfu ar to chali kas notiks - var atvadities no sava kreesla! un tie urļaki nomīzīs Tāpatā.

P.s. man prieks, ka visaam te čaļi ir izsitēj.
16.04.2015 00:04 |

Reitings 2804

Nav jābūt izsitējam, lai mācētu sevi aizstāvēt.
16.04.2015 00:08 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
yay domugājiens man patīk.
Bet vai tie urļāgi pēc tam negribēs izrēķināties ar čalīti vēl trakāk? (ja šie dabūs rājienu/izslēgšanu no mācībiestādes)
16.04.2015 00:09 |

Reitings 4
Reģ: 16.04.2015
Draugs ieskatijās likumdošanās un izsecināja kā darīt.
Viņš to čali un viņa comakus ignorēs, ja tas galvenais iniciātors vel turpinās uzprasīties uz kautiņu tad viņš ar pateiks ka ies uz policiju jo tam puisim ir jau bijušas divas sodāmības, viena tieši par fizisku aizskaršanu un otra par zādzību, tā kā nedomāju ka viņš vel gribēs komplektā to 3 sodu. .
Kā ar tiem čaļa draudiem ir liecinieki, gan audzēkņi gan arī pedagogi kas arī būtu mana drauga pusē, kā ar vadība ar jau zin ka ir šāda situācija radusies tā kā viņi ar to tad nevarētu noignorēt.
Draugs ar teica ka ja būtu tiešām jākaujas tik ar to vienu čali tad ar izkautos vai principā vienkārši iemauktu gana lai atšujas, bet tas neko ar daudz nedotu jo tādiem purniem ir vel citi tādi kas tad ar gribētu kauties, tā kā kaušanās nav atrisinājums kur nu vel ja tādi purni ir vairāki.
16.04.2015 00:32 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Catt1 man arī mazliet neērti to teikt, bet atvaino, tādas lietas ir jākārto puisim, nevis viņa meitenei. Vai nu Tavs čalis ir kaut kāds totāls mīkstais, kas pats nevar izdomāt, ko darīt, vai arī viņš ir zem tavas tupeles. Vai tiešām ir pienākuši laiki, ka drīz jau meitenes ies kauties čaļu vietā? Kāpēc Tu esi viņam mamma, nevis meitene?!
16.04.2015 10:05 |

Reitings 2037

Beidz fantazēt, nav jābūt izsitējam, bet par sevi ir jāmāk pastāvēt, atbildot ar vārdiem, uzbrukuma gadījumā - aizstāvēties.
16.04.2015 12:52 |

10 gadi
Reitings 55
Reģ: 29.01.2009
Kad mācījos 9 klasē, mani skolā arī tāda lieta piemeklēja, es uzreiz paziņoju skolotajai, un beigās protams vienalga aizgāju uz vietu kur kauties, bet tā kā zināju, ka par to visu vēlāk uzzinās skolas direktore, es vnk kautiņa laikā nesitu pirmā un specjāli raudāju, jo kā jau zinām pusaudži ir nežēlīga tauta, un tad kad viss beidzās, neviens man neko nepārmeta, ka raudu vai kkā tā... Beigās protams mūs visus kas tur bijām izsauca direktore ar vecākiem un vienīgais ko kautiņa dalībnieki varēja pateikt, bija tas ka es tik tiešām neesmu nekur vainīga, bet gan otrādāk- citusī! Nu un visi pārējie dabuja trūkties...

Bet godīgi sakot šāda situācija nav normāla, kad kāds grib kauties, tas tikai parada šī cilvēka egoismu un vajumu
16.04.2015 13:37 |

Reitings 4
Reģ: 16.04.2015
Šodien atkal tika draudēts, bet šoreiz gan draudēja ar čaļiem maskās un arī ierunājās par mūsu mājām. . Te kautiņš nelīdzēs, te vajag policiju!
16.04.2015 14:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits