Kautiņš

Reitings 14
Reģ: 15.04.2015
Meitenes es esmu izmisumā!
Ir radusies nepatīkama situācija draugam. Viņam skolā viens nelīdzsvarots čalis liek iet izkauties, mans draugs to negrib jo viņš nav no tiem kas kaujās, viņš labāk problēmas atrisina ar runāšanu, bet trakākais ir tas ka tas otrs nelīdzsvarotais puisis negrib godīgu kautiņu 1 vs 1, bet gan viņš vel 2 savus čomakus sauc līdzi. Viņi jau manam draugam draudēja ka ja viņš nekausies tad būs vel sliktāk.
Ko lai mans draugs dara? Kā lai ar tādiem tipiem tiek galā?

Draugs pat īsti nesaprot kāpēc šie puiši grib kauties, itkā draugs esot sen atpakaļ kaut ko par to nelīdzsvaroto teicis sliktu, bet tas nelīdzsvarotais čalis pats pat nevarēja pateikt ko tad mans draugs tādu teica.

Ak jel es esmu pārbijusies par drauga dzīvību, viņš nav vājš, bet kauties viņš nekaujas kur nu vel viens pret trīs purniem :(

Šeit ar neiet runa par 14-15 gadīga vecuma puikām bet jau 20 + gadiem, pietam skolas teritorijā. Draugs jau pat gāja un pateica skolas vadībai ka viņam šie puiši ir draudējuši, skolas vadība jau zina a tas otrs puisi nav īsti normāls, bet tas tā pat nemaina faktu ka tiem čaliem tak par to ir nospļauties ka viņus var izmest no skolas utt. Viņi visi mācas vienā iestādē tā kā izvairīties ar nav iespējams un pāriet kur citur mācīties ar nē.

Manam draugam tāda nepatika ir radusies pret kaušanos jo sen atpakaļ viņš bija liecinieks vienam kautiņam kur puisi ar vienu sitienu pa galvu nogalināja otru puisi, tagad viņš negrib nekādus kautiņus un agresiju savā dzīvē.

Lūdzu palīdziet ar idejām ko lai iesāk? Kā lai mans draugs sevi pasargā?
15.04.2015 07:14 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Pirms kautiņa galvenais ir atstāt kādam telefonu glabāšanai. Savādāek ekrāns sašķaidīsies.
15.04.2015 18:42 |

Reitings 14
Pirms kautiņa galvenais ir atstāt kādam telefonu glabāšanai. Savādāek ekrāns sašķaidīsies.

Tā būtu mazākā problēma. . Es vairāk uztraucos par drauga drošību jo ja tas čalis tiešām nav īsti pie pilna prāta tad man bail iedomāties to sliktāko scenārīju. :(
15.04.2015 18:45 |

Reitings 408
bail iedomāties to sliktāko scenārīju.

Atradīsi citu.
15.04.2015 18:47 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Ar to runāšanuir kā ir, draugam jau teicu lai mēģina velreiz ar to parunāt, lai paņem līdzi kādus draugus vai kaut vai brālēnu un iet izrunājas, bet draugs pateica ka ja viņš ar viņiem ies runāt vai iebaidīt kopā ar radiem, tad tieši tāda attieksme būs no tās otras puses un tas tik var aiziet tālāk.

Nu ar skolas un policijas iesaistīšanu, tas aizies vēl tālāk. Mēģini pārliecināt draugu, lai aiziet kopā ar savējiem un visu noskaidro.
15.04.2015 18:49 |

Reitings 14
Atradīsi citu.

Baigie joki . .
15.04.2015 18:49 |

Reitings 14
Nu ar skolas un policijas iesaistīšanu, tas aizies vēl tālāk. Mēģini pārliecināt draugu, lai aiziet kopā ar savējiem un visu noskaidro.

Tak viņš jau mēģināja noskaidrot, nu nav tur nekas vairāk apakšā zem tā. Tas čalis vienkārši nav normāls, pēc tā jau kā esot uzvedies mācību laikā tas esot bijis skaidrs, tāpēc vel jo vairāk no tāda pa gabalu turējās. Jo ja tiešām būtu tas otrs čalis normāls tad varētu ar izkauties normāli 1 pret 1 un likties mierā, nejau te 3 pret vienu un vel draudēt ja nekausies. .
15.04.2015 18:53 |

Reitings 408
cattt Es nejokoju. Sievieteēm vienmēr visa mīlestība tik caur naudu. Nav vienalga, kas tur ar to nabagu atgadās?
15.04.2015 18:56 |

Reitings 14
Ja tur tiešām būtu kas vairāk zem šī tad man draugs to pastāstītu, jo tas bija pirmais jautājums ko es viņam uzdevu.
15.04.2015 18:57 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Jo ja tiešām būtu tas otrs čalis normāls tad varētu ar izkauties normāli 1 pret 1 un likties mierā, nejau te 3 pret vienu un vel draudēt ja nekausies. .

Problēma sarunāt arī savus draugus? Tā slapstīties var mūžīgi. Es saprotu, ka uztraucies par savu draugu, bet viņš ir vīrietis, savas veču lietas jākārto pašam, ne draudzenei.
15.04.2015 18:58 |

Reitings 14
cattt Es nejokoju. Sievieteēm vienmēr visa mīlestība tik caur naudu. Nav vienalga, kas tur ar to nabagu atgadās?

Man par naudu nospļauties, es ar viņu neesmu dēļ naudas !
15.04.2015 18:59 |

Reitings 2804
Nu tad lai vienkārši ignorē. Kamēr nepiekaus vai nesāks sūtīt draudu vēstules, policija taču neko nedarīs. A varbūt vajag, lai draugs norunā ar viņiem vietu un laiku. Kad tirliņi sapratīs, ka tavs draugs ir uz to gatavs, arī tad situācija var mainīties. Galvenais, lai neiet viens. Pietam, ja tas notiks skolas teritorijā, tāpat to redzēs skolas vadība vai kāds skolas darbinieks, kas var attiecīgi arī rīkoties.
15.04.2015 19:01 |

Reitings 14
Problēma sarunāt arī savus draugus? Tā slapstīties var mūžīgi. Es saprotu, ka uztraucies par savu draugu, bet viņš ir vīrietis, savas veču lietas jākārto pašam, ne draudzenei.

Jā ir problēmas sarunāt, jo nemaz tik viegli nevar tā sasaukt visus kad sagribās. Mans draugs pašlaik neslapstās, bet kas tur tik apbrīnojams ka ir cilvēki kas vienkārši nekaujas? Kāpēc visam jābūt ar vardarbību saistītam, ne visi ir kaušļi un agresīvas dabas cilvēki.

Un ko tad es kārtoju? Es lūdzu padomu jo man tiešām ir bail par viņu, jo zinot tos kadrus tai pilsētā, tas tiešām neliekas droši. Ne kaušanās visu atrisinās ne arī runāšana īsti. .

Un es jau nelieku draugam iet un darīt šo vai to, pats jau vien viņš domā ko darīt un dara kā uzskata par pareizu.
15.04.2015 19:03 |

Reitings 14
mistalee

Nav jau īsti izvēle pat kā ignorēt, nez cerams jau ka tiem otriem pāries savas agresijas lēkmes un liksies mierā, vismaz cerams. Mans draugs nav no tiem kas ies tur viņus baigi ar censties iebaidīt, kā jau teicu, viņš ir mierīgs, nosvērts cilvēks kuram kaušanās un agresīva uzvedība nav raksturīga.
15.04.2015 19:07 |

Reitings 67
Reģ: 26.03.2015
atvaino, bet izklausās mīksti no tava puiša puses .... var sarunāt savus draugus un aiziet izkauties, var likt vārdiski atšūties, var mierīgi nolīdzināt šo visu un var iet uz policiju. es no vīrieša vislabāk gribētu sagaidīt pirmos divus variantus bet pēdējie arī ir opcija un ja tavējais vēl neko nav iesācis tikai tev žēlojas, tad varbūt es saprotu, kādēļ viņš tur ir upuris varmākām.

Reitings 2037
Jā ir problēmas sarunāt, jo nemaz tik viegli nevar tā sasaukt visus kad sagribās.

Tad tavam vīrietim nav draugu. Draugiem divreiz nebūtu jāsaka, ka viņam draud un vajadzētu strahovku. Tas nenozīmē, ka uzreiz jāveicina dūres.
Un ko tad es kārtoju? Es lūdzu padomu jo man tiešām ir bail par viņu, jo zinot tos kadrus tai pilsētā, tas tiešām neliekas droši. Ne kaušanās visu atrisinās ne arī runāšana īsti.

Nu tad neko, mainiet pilsētu un identitātes.

Reitings 2037
atvaino, bet izklausās mīksti no tava puiša puses .... var sarunāt savus draugus un aiziet izkauties, var likt vārdiski atšūties, var mierīgi nolīdzināt šo visu un var iet uz policiju. es no vīrieša vislabāk gribētu sagaidīt pirmos divus variantus bet pēdējie arī ir opcija un ja tavējais vēl neko nav iesācis tikai tev žēlojas, tad varbūt es saprotu, kādēļ viņš tur ir upuris varmākām.

Man arī izklausās pēc puņķu tapas, kuram atmaska, ka esot pret vardarbību. Tas viss ir ļoti labi, bet ir situācijas, kad ir jāaizstāv savs gods un neļaut kaut kādam pidrilam draudēt . Šeit ir tikai daži varianti, visus tev jau ieteica.
15.04.2015 19:11 |

Reitings 2037
es no vīrieša vislabāk gribētu sagaidīt pirmos divus variantus bet pēdējie arī ir opcija un ja tavējais vēl neko nav iesācis tikai tev žēlojas, tad varbūt es saprotu, kādēļ viņš tur ir upuris varmākām.

Gluži manas domas.
15.04.2015 19:12 |

Reitings 2804
Jā ir problēmas sarunāt, jo nemaz tik viegli nevar tā sasaukt visus kad sagribās.

Ja īsti draugi, tad kaut vai nakts laikā aizies un palīdzēs, bez liekiem jautājumiem.

Negribu aizvainot tavu draugu, bet izklausās tāds bišku mīkstčaulīgs. Nevajag būt agresīvam vai uz kautiņu tendētam, bet sevi aizstāvēt ir jāmāk. Liekas, ka tavs draugs tikai domā, kam aiziet pasūdzēties, lai skola un policija visu risina, viņš sēdēs maliņā un patēlos upuri. Man pat liekas, ka tie puiši viņu speciāli terorizē, jo viņš ir vājāks raksturā, nevar no viņa sagaidīt vismaz kaut kādu rīcību, tikai sūdzēšanos citiem.
15.04.2015 19:16 |

Reitings 14
Tad tavam vīrietim nav draugu. Draugiem divreiz nebūtu jāsaka, ka viņam draud un vajadzētu strahovku. Tas nenozīmē, ka uzreiz jāveicina dūres.

Draugi ir, bet ne tai pilsētā. Draugs ar pats teica ka arī negrib iesaistīt vel cilvēkus īsti, kā jau teicu viņš nav ieinteresēts kauties vai vel vairāk cilvēkiem kauties.

Man arī izklausās pēc puņķu tapas, kuram atmaska, ka esot pret vardarbību.

Apbrīnojami, kādā veidā viņš ir nopelnījis šo atmaksu? Par ko? Par to ka viņš negrib būt agresīvs? Viņš var būt agresīvs, viņš var arī izkauties, bet kāds tam labums? Viņam prioritāte ir pabeigt mācības, izvairīties no konfliktiem ar kaut kādiem idiņiem, nevis būt baigajam varonim un iet stāties pretī 3 večiem kuri nav normāli un kuri var izdarīt vairāk nekā tik uzsist zilu aci. . jo tādiem kā tie aiziet širmis tik tālu ciet ka var tiešām ar nonākt pie tā ka kādam vel nazis parādīsies. . .
15.04.2015 19:22 |

Reitings 2037

Apbrīnojami, kādā veidā viņš ir nopelnījis šo atmaksu? Par ko?

Ne jau atmaksa, bet atmaska(iemesls). :-D
Viņš var būt agresīvs, viņš var arī izkauties, bet kāds tam labums? Viņam prioritāte ir pabeigt mācības, izvairīties no konfliktiem ar kaut kādiem idiņiem, nevis būt baigajam varonim un iet stāties pretī 3 večiem kuri nav normāli un kuri var izdarīt vairāk nekā tik uzsist zilu aci. . jo tādiem kā tie aiziet širmis tik tālu ciet ka var tiešām ar nonākt pie tā ka kādam vel nazis parādīsies. . .

Tu šito jau mal uz riņķi. Mēs saprotam situāciju, bet soory ir situācijas, kad nav daudz variantu, savādāk tas terors turpināsies ilgi.
15.04.2015 19:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits