strélnieks!!

Reitings 109
Reģ: 20.02.2015
Meitenes kuraam ir bijushas attieciibas ar streelnieku viirieshiem kaadi viñi ir ? Ko juus varat par vieniem pateikt? Kaadi viñi ir?:)
14.04.2015 22:47 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Bet tieshi taads jautajums jau arii tika uzdots - ar merki dzirdet, ko katra par savu strelnieku var pateikt.
15.04.2015 16:37 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tas ir tikpat muļķīgi kā salīdzināt random vīriešus - tie tāpat katrs ir savādāks, strēlnieks, auns vai āzis.
15.04.2015 18:25 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Fascinē tā sprauslošana par to, cik horoskopi ir bezjēdzīgi... :D Horoskopi nav nekāda maģija vai burvestība, nav nekas pārdabisks. Tā ir sava veida zināte, pie tam ļoti, ļoti sena. Vienkāršiem vārdiem sakot - tie ir gadu simtiem veikti novērojumi par raksturīgākajām iezīmēm cilvēkiem, kuri dzimuši noteiktā laikā. Domāt, ka mūs nekā neiespaido zvaigznes, saule un pasaule kopumā - ir vairāk kā naivi. Cilvēki pat uz pilnmēnesi reaģē ar agresīvām garastāvokļa maiņām... Ciklons/anticiklons arī var atspoguļoties mūsu pašsajūtā.
Nevajag akli ticēt katram raksturojumam pilnīgi akli, bet kopīgās iezīmes horoskopu zīmēm tomēr ir diezgan precīzas un noliegt to nevajadzētu. ;)
15.04.2015 18:42 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Neons, ticētu, ja tā būtu, bet dabā redzu, ka vienas zīmes cilvēki mēdz būt pilnīgi pretēji un atšķirīgi ar visām kopīgajām iezīmēm, tāpēc arī skepse. Es jau domāju, ka uz katru no mums var attiecināt jebkuru no 12 zīmju raksturojumiem, jo vienmēr taču sakritīs vismaz 1 pazīme :D
15.04.2015 19:25 |

Reitings 11996
Nerea, nu vēl jau ir iespēja, ka tu, piemēram, slikti māki "nolasīt" cilvēku un tev šķiet, ka visiem visu var piedēvēt (neapgalvoju, tikai kā piemēru minu). Tā ir sava veida psiholoģija. Jo vairāk to apgūsti, jo vieglāk ir saredzēt konkrētas iezīmes horoskopu zīmēs. Kā savādāk izskaidrot faktu, ka pat nezinot kādā zīmē cilvēks ir dzimis, tu jau spēj noteikt aptuveno raksturu - tevi šis cilvēks pievelk vai atgrūž tīri inturitīvi, jo jums nekad nesaskan? Nu kā reiz te jau minēju - es nevaru normāli draudzēties ar zivīm, piemēram. Tie ir noteikti gan labi, gan slikti cilvēki ar saviem untumiem un savām atsevišķām īpašībām, bet kopumā - tā dzīves filozofija un tā realitātes redzēšana man personīgi nav pieņemama un saprotama. Citreiz pat klaji tracinoša šķiet... Neviens nesaka, ka zivis ir slikti cilvēki, bet vnk - mums nav pa ceļam kādu atsevišķu kopīgu šai zīmei iezīmju dēļ. Es nezinu, kas tā par zīmi vēl, bet jau jūtu, ka atkal šis cilvēks ir no tās kategorijas cilvēkiem, ar kuru es nespēšu saprasties. Un tad netīšam uzzinu, ka šis cilvēks ir pēc horoskopa zivs, gluži kā tie pārējie, ar kuriem man nekad neizveidojas normāls kontakts...

Un protams, izņēmumi vienmēr pastāv - par to pat nav vērts runāt.
15.04.2015 19:50 |

Reitings 11996
Aizmirsu vēl piebilst, ka protams svarīga ir ne tikai pati zīme kā tāda. Tur ir n-tie faktori, pēc kuriem var noteikt cilvēka raksturu. Datums, laiks, gads, tepmeriments, saules stāvoklis u.tml. Horoskops pats par sevi ir tikai aizberga virsotne, ļoti vispārināta, bieži vien kļūdaina savā subjektivitātē, bet tomēr - pa lielam aptuveni parāda zīmes virzienu un potenciālu.
15.04.2015 19:55 |

Reitings 135
Reģ: 04.02.2015
Vispār, es piekrītu Neons. Man draudzene ļoti labi spēj nolasīt un saskatīt tās horoskopu iezīmes cilvēkos. Kad dažreiz pafilozofējam par visādām tādām lietām, bieži mani novērojumi nesaskan ar viņas, bet iedziļinoties saprotu, ka taisnība vairāk viņai. Tur tiešām daudz kas no psiholoģijas.
15.04.2015 20:06 |

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
Pirmkārt , visiem skeptiķiem sākumā vajadzētu zināt, ka astroloģija neaprobežojas tikai ar 12 horoskopa zīmēm un to primitīvajiem raksturojumiem internetā.
Katrs esam dzimuši konkrētā datumā, laikā, vietā, gadā, kas zvaigžņu stāvokli maina uj, ku krasi.
Piemēram, ieejot tikai vienu solīti dziļāk par 'Esmu Auns, Lauva, Zivs' , mums katram ir Ascendenta zīme, kas iziet veselu apli tikai 24h laikā. Tā kā šī zīme ir kā mūsu otrs 'es' (50/50 ar 'ikdienišķo' zīmi) , tas , cikos piedzimi (un visi pārējie dati) arī maina un ietekmē to, ka 'pazīstu divas Lauvas-abi pilnīgi atšķirīgi'.
Tā ir zinātne, kas nav paredzēta būt katram izskatāma un saprotama pēc 20min informācijas meklēšanas un apkopošanas.
Tas, ka ,protams, ikdienas horoskopi ir tīrai izklaidei un 99% uz vietas izdomāti ,tas gan! :)
Es šajā tik daudz jau zinu, ka no malas tā tukšā muldēšana ar putām uz lūpām par to, cik tas viss ir sviests, jau sāk uzjautrināt. :)

Bet par tēmu- Strēlnieki vīrieši kā tādi - parasti jau kompānijas dvēseles ar izteiktu viedokli uz dzīvi. nepakļausies spiedienam un nepiekāpsies, pat ja paši sapratīs, ka runā/dara muļķības. liela vēlme iedzīt respektu pret sevi apkārt esošajos. Tas, ka melo-nejau visi melo, bet viņi to neuzskata par tabu.
Kā arī, piekrītu, ja sievieti mīl, tad tā būs viņa princesīte. Tiesa, viņi bieži paši sevi apmāna un 'iedomājas' šo mīlestību. Tā teikt-saka, ka mīl, bet nemīl un paši kvēli tic, ka tomēr mīl. :)

Lai vai kā-šie ir lielos vilcienos ņemti raksturojumi, kas APTUVENI ieskicē šo zīmju pārstāvjus, ebt nedefinē tos. Ja vēlies tiešām ko uzzināt par sev interesējošu cilvēku, iesaku pastudēt Astro kartes. Nav tik traki tas :)
Ja arī kāds/kāda izlašija šo eseju, tad gribu tikai pateikt-šis viss ir interesanti, definējoši, bet veselīgi būtu to uztvert kā papildus 'for fun' informāciju un nevadīties kā pēc vienīgās patiesības. :)
15.04.2015 20:45 |

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
Gribēju vēl tik bonusā piemetināt, ka tik pat ļoti , cik mūs ietekmē zvaigznes, horoskopi utt., mēs viens no otra atšķiramies ar savu 'background information' un audzināšanu. Tā teikt-ar visu savu bagāžu, kādi 'it kā' mēs esam pēc zvaigznēm, mēs varam tikt attīstīti audzināšanas un pieredzes ceļā vēl savādāk, tamdēļ-uz šo visu tā vieglāk jāskatās. :)
15.04.2015 20:50 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Pazīsti kādus 6 strēlnieku puišus. :-D

Nenormāli greizsirdīgi, bet scēnas nerīko, drīzāk papukst nedaudz.
Ambiciozi.
Stāsti, ko gribi, bet tev neticēs. Eksistē tikai sava taisnība.
Meiteņu magnēti. :-D Laba humora izjūta, šarms, prot uzturēt sarunu, izklaidēt.
15.04.2015 20:53 |

Reitings 51
Reģ: 20.01.2014
Baigie patmīļi. Patīk kontrolēt, gribas visu laiku otrā kaut ko salabot, bet paši mainīties negrib. Nevarētu gan teikt, ka nepiekāpīgi, bet savu vainu viņiem ir grūti atzīt. Ir viedoklis par gandrīz jebkuru tēmu. Seksā labi.
Ir bijuši divi Strēlnieki, ar abiem viss ir beidzies ne dēļ citām sievietēm, bet, manuprāt, ilgtermiņā viņiem ar vienu sievieti būtu grūti - viņiem patīk pārmaiņas, pamēģināt kaut ko jaunu - arī attiecībā uz partnerēm.
16.04.2015 00:25 |

Reitings 3
Reģ: 15.05.2015
par melosanu piekriitu meiteneem taa ir patiesaam apzinaati. itkaa saka ka miil ,bet tai pat laikaa aiz aadas kautko perina!
15.05.2015 00:56 |

Reitings 22
Reģ: 12.05.2015
Strēlnieki ir neciešami. Neizlēmīgi, patmīlīgi egoisti. Nopietni. Viņi šaudās savās fomās. Neretinespēj tās noformulēt. Nespēj izdarīt lēmumus. Patīk viegli iegūstamas lietas. Piemēram viegli iegūstama nauda. Slinki pēc velna. Pedantiski. Viņiem ir tikai viņu taisnība. Uz pārējo taisnībām apvainojas. Aizvainojumu ilgi tur.
15.05.2015 01:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits