Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Topošā grāmata.

Reitings 340
Reģ: 08.03.2015
Sveiki!
Šobrīd esmu ļoti aizrāvusies ar viena stāsta rakstīšanu. Ar laiku sanāks grāmata, ko ļoti gribas redzēt izdotu. Bet ir problēma, es tur izmantoju lietas no savas pašreizējās dzīves. Grāmatas varoņos var sazīmēt manus vecākus un citas detaļas. Stāsts, protams, ir apaudzēts ar tādiem notikumiem un cilvēkiem, kas nepastāv, taču iedvesmu es atrodu paskatoties uz vecāku attiecībām un reālo situāciju mājās. Jāpiemin, ka dzīvojam visai trūcīgi, vecāki mēdz strīdēties, izmantojot lamuvārdus un tētim nereti patīk iedzert.
Vienu dienu radās ideja stāstam, kas likās tik laba, ka to nevarēja ignorēt. Tā nu rakstu, viss iet uz priekšu diezgan labi.
Bet tad iedomājos kā būs, ja kāds man pazīstamais to grāmatu izlasīs. Vecāki grāmatas nelasa, bet manu noteikti gribēs palasīt.
Vārdi, protams, ir citi, bet baidos, ka atpazīs tur sevi. Un ko tad teiks? Tā domājot, slikti paliek. Tad nu nezinu, ko darīt. Pagaidām grāmata vēl top, bet kaut kad pienāks diena, kad tā būs gatava. Ko tad darīt? Varbūt nevienam nerādīt, bet tad tā skumji, tā rakstijubet nu nekā...
Sirdsapziņa jau saka, ka tā nevar apvainot vecākus.Ko jūs ieteiktu?
14.04.2015 17:06 |

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Parādīt kādam citam, kam uzticies.
14.04.2015 17:09 |

Reitings 156
Reģ: 13.03.2014
izdomā pseidonīmu.
14.04.2015 17:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ir cilvēki, kas savus daiļdarbus vēlas publicēt pēc nāves :)
14.04.2015 17:21 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Es teiktu, ka vari to publicēt, bet izdomā sev pseidonīmu.

Nevajag jau arī neko pārmodernu vai - Strauja Gudrīte arī varētu derēt :D
14.04.2015 17:24 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Tu itkā ļoti gribi rakstīt un, lai visi sajūsminās, ka esi izdevusi grāmatu utt., bet baidies no citu reakcijas. Es nezinu ko tieši tu tur raksti, bet ja viss rakstītais ir tīra patiesība un arī vecāki to zina, tad jau nav problēmu.
Bet ja baidies apvainot vecākus, tad tur ir vai kas kompromitējošs vai riebīgs attiecībā pret viņiem. :-/
Varbūt nesaki uzreiz, ka tas ir tavs, iedod izlasīt manuskriptu un pajautā citu domas. Ja viņus šausmās ķers infarkts, tad zināsi, ka labāk lietot pseidonīmu! :D
14.04.2015 17:33 |

Reitings 309
Reģ: 13.03.2015
Ko noziimee apvainot? Tu jau vinjus neapmelo un neraksti izdomaatas nepatiesiibas, bet gan reaalas lietas, kas notiek tavaa dziivee. Tur nav par ko apvainoties.

Bet jaa, pseidoniims vienmeer ir labs variants. Un vecaaakiem vispaar nav jaasaka, ka kaut ko raksti, ja neveelies, lai vinji to izlasa. Vai arii vari to publiceet, kad buusi neatkariiga no vecaakiem.
14.04.2015 17:37 |

Reitings 340
Reģ: 08.03.2015
Paldies par padomiem.:-) Pseidonīms tiešām laba ideja.
14.04.2015 19:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits