Vīrietis iesper sievietei ar bērnu ratiņiem, ko jūs par šo domājat?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
14.04.2015 01:57 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Vispār tas bija sarkasms. :)
14.04.2015 19:16 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Nē, es neaizstāvu ne kausli, ne izvarotāju, bet brīžiem fascinē tās sievietes, kas iedomājas, ka viņām ir atļauts viss, jo vīrietis taču nedrīkst pret viņu neko pasākt.

Es nedomāju, ka ir atlauts viss vai, precīzāk sakot, pati nekad konfliktos neiesaistos - tāpat, kā neeju pāri gājēju pārejai līdz mašīna nepiebremzē. Kas par to, ka nebūšu vainīga, bet negribas nonākt cietušās lomā.
14.04.2015 19:17 |

Reitings 10185
Es nedomāju, ka ir atlauts viss vai, precīzāk sakot, pati nekad konfliktos neiesaistos - tāpat, kā neeju pāri gājēju pārejai līdz mašīna nepiebremzē. Kas par to, ka nebūšu vainīga, bet negribas nonākt cietušās lomā.

Pēc šīs sievietes piemēra tu varētu skriet pāri ceļam un pēc tam facebookā meklēt to neģēli, kurš brauc virsū mammām ar bērniem.

Vēlreiz saku, ka neticu, ka vīrietis sievietei tiešām ir spēris. Un, ja spēris, tad neticu, ka pirmais.
14.04.2015 19:22 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Vienas personas un mediju uzpūsts burbulis.
Nevar zināt skatu no malas. Tas vienmēr ir savādāks.
14.04.2015 19:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pareizi izdariija, ka izvazaaja taa vecha gjiimi pa visiem portaaliem. Nav normaali, ka pie nelielas vaardu apmainjas cilveeks uzreiz saak kauties, spljaudiities. Veel vareetu saprast, ja vinjam buutu 5 gadi.
14.04.2015 19:26 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Būtu interesanti paskatīties rimi kameras.
14.04.2015 19:26 |

Reitings 10185
Vienas personas un mediju uzpūsts burbulis.

Tāpēc arī mani tā interesē šī stāsta atrisinājums. Kā cilvēki cepās, saukā krievus, prasa vīrieša vārdu, uzvārdu. Nu, ir sanācis viņai sacelt ažiotāžu, cerams tikai, ka tiešām pamatoti.
14.04.2015 19:28 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu, ir sanācis viņai sacelt ažiotāžu, cerams tikai, ka tiešām pamatoti.

Ja beigās izrādas ka tas viss bija meitenes fantāzijas safrabricējums vai ļoti smags pārspīlējums tad es eru ka tas tiks ļoti ātri atklāts. . jo ja tas čalis ir brīvībā pašlaik, tad var gadīties ka daži viņam grib sniegt nepatīkamu mācību balstoties uz kādas sievietes teiktā lai gan nav reāli pierādījumi parādīti.

Goda vārds vajag tās rimi kameras redzēt. .
14.04.2015 19:39 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Kaut kāds ārprāts. Detektīves atradušās - tad nu gan pierādījums - sieviete izņēma savus foto no sociālajiem portāliem. Apliecinājums tam, ka viņa ir šausmīgs cilvēks - kaut kādu mistisku, arī anonīmu cilvēku viedoklis komentāros. Jābrīnās, ka visa pasaules noziedzība jau nav apkarot - tas taču ir tik elementāri - kam nav bildes, nav taisnības. Tas nekas, ka iemesli var būt pašaizsardzības nolūkā, piemēram.

Un Meow plosīšanās par sievieti ir pārāk uzskatāmi tikai tādēļ, ka viņai acīmredzot ir zobs uz mātēm.
Bez tam, neviena neteica, ka kase ir tikai mātēm - tā ir pirkumiem līdz 5 produktiem, tas, ka visi šie produkti nav katrs atsevišķi nofotogrāfēti nenozīmē, ka viņš pirka tikai bulciņas.
Ko var mesties par soģēm situācijai, kuru neesat pat iztālēm redzējušas? :D Pilnīgi trūkst vārdu kā cilvēkiem gribas pašiem celt ažiotāžu ap lietām, lai būtu par ko šausmināties un tad mazgāt rokas nevainībā vai tīksmināties par savu taisnību. Nevarot lūk sagaidīt iznākumu... Tev ir tik svarīgi pašapliecināties šādā veidā? Pēc tam lepni noziņojot, ka tev bija taisnība? Tas nav normāli. Tas ir tiešām, tiešām biedējoši. :D
14.04.2015 19:43 |

Reitings 67
Reģ: 26.03.2015
visu laiku tikai par māmiņām runā, b et varbūt ir jādomā savādāk, šī persona aizraujas ar skriešanu un šis jau ir otrais incidents nesenā laikā kad skrējēji izdomā pierādīt savu taisnību cīnoties interneta vidē, pirmais ar to trako, kas skrien ar ieroci. varbūt šī sieviete drīz ies uz rimi ar ieroci. :D šaus visiem, kas tuvojas, JO TĀ IR VIŅAS KASE. :D

un jautājums vispār ārpus tēmas bet vai māmiņkase nav paredzēta arī tētiem ar bērniem? kāpēc tad to sauc par MĀMIŅkasi?
14.04.2015 19:53 |

Reitings 67
Reģ: 26.03.2015
Ārprāts 14.04.2015 11:39
Atņemt kucei bērnu!!!! Atstāja vienu pašu mašīnā un skrēja taisīt razborkas!! Ārprāts!!! UK viņai ļoti ātri atņemtu bērnu pēc šādiem izgājieniem!!! Interesanti, ja ārā būtu +30, vai tad viņa arī bērnu pamestu mašīnā (kur varbūt ap +50) un skrietu pakaļ diviem vīriešiem??? Debilitātes kalngals!!!

Pareizi 14.04.2015 10:07
Vajadzēja viņas pašas trako, saviebto ģīmi nofočēt un ielikt visos portālos! Vēl vajadzēja nofočēt bērnu, kurš palika viens mašīnā kamēr traka matīte skandalēja. Lai bāriņtiesa turpmāk lemj par bērna aprūpes tiesību atņemšanu. Matītei skandāls ir svarīgāks par visu bērnu.
14.04.2015 20:06 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Te tik daudzas pārmet, ka sieviete esot izrunājusies, provocējusi un tāpēc bez maz pelnījusi, ka viņai ticis iesist. Daudzas tik sašutušas. Kā gan māte tā atļāvusies izrunāties utt... Davaj paskatīsiemies kā mēs komunicējam kaut vai šajā pašā forumā! Cik daudzas no jums māk normāli runāt, neatļaujoties pie pirmiem konfliktiem savaldīt savu "virtuālo muti" un nesākot bārstīt visādus sulīgus epitetus un apsaukājumus?...
Apvaino sievieti, bet pašas līdzīgā situācija rīkotos noteikti tieši tā pat! :D
14.04.2015 20:06 |

Reitings 10185
Ko var mesties par soģēm situācijai, kuru neesat pat iztālēm redzējušas?

Un tu pati? :D

Te tik daudzas pārmet, ka sieviete esot izrunājusies, provocējusi un tāpēc bez maz pelnījusi, ka viņai ticis iesist.

Neviena, pilnīgi neviena nav teikusi, ka sieviete būtu pelnījusi, ka viņai iesit. Drīzāk jau māc šaubas par to vai vispār kāds viņai ir sitis!!!
14.04.2015 20:14 |

10 gadi
Reitings 3922
AA

Es nezinu kādēļ liela daļa šeit nemitīgi uzsver to, ka tā ir māmiņu kase. Tā ir kase vecākeim ar bērniem, grūtniecēm, invalīdiem un līdz piecām precēm.
Tāpat, es nesaprotu kādēļ visu laiku tiek uzsvērts fakts, ka viņa ir māte, ja realitātē cieta kā sieviete nevis tādēļ, ka māte. Bet ej un saproti šo pārgudro loģiku...
14.04.2015 20:16 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
stella, chill :D es jau miljons reizes esmu teikusi, ka ar mātēm te nekāda sakara nav, bet gan ar CILVĒKIEM kā tādiem, kuriem liekas, ka viņiem pienākas vairāk, labāk utt :D davai beidz jau savus domrakstus man veltīt, kas man patīk un kas man nepatīk :D
14.04.2015 20:17 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
AA vispār jau pie kases ir rakstīts
"Līdz 5 precēm
VECĀKIEM ar bērniem"

Mātes tur atsevišķi neraksta.
Man tiešām jāpiebrauc nobildēt?
14.04.2015 20:17 |

10 gadi
Reitings 3922
Nu, beidz - izskanēja gan šeit frāzes "bija pelnījusi" un "pareizi darīja, es aŗī tā būtu darījusi".
Un, es starpcitu, nemetos kādu sodīt - es jau pašā sākumā minēju, ka neviennozīmīgs ir šis situācijas raksturojums, jo tas ir nepilnīgs. Tomēr, fiziski darīt otram pāri nav attaisnojams nekad un nekā - vienalga kas ir pāri darītājs un kurš ir cietušais.
14.04.2015 20:19 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Neviena, pilnīgi neviena nav teikusi, ka sieviete būtu pelnījusi, ka viņai iesit. Drīzāk jau māc šaubas par to vai vispār kāds viņai ir sitis!!!

Ne jau nu tiešā tekstā, bet viedoklis, ka viņa ir vainīga pati, ka tikusi iekaistīta - izskanēja gan. Un kāda pat izteicās, ka pati būtu iemaukusi par tādu izrunāšanos... Un tas būtu bijis ok, jo viņa taču atļāvās kādu nosaukt par cūku un norādīja uz nelielu noteikumu pārkāpumu... Toties apsaukāt viņu par kuci, mātīti, slimo u.tml. gan ir pavisam pieņemami. Taču "cūka" un "krievs" gan ir pārākā lama! :D
Te cosmo forumā vismaz puse būtu izrunājusies ne tā vien un varu garantēt, ka 100% vēl kāda daļa skrietu tiem vīriešiem pakaļ pierādot savu taisnību un izrādot savu bravūru.
14.04.2015 20:22 |

10 gadi
Reitings 3922
Meow
Tu šeit esi vienīgā, kura nemitīgi uzsver, ka cietusī ir māmuļa. Visas pārējāš situāciju apskata kā konfliktu starp sievieti un vīrieti, kamēr Tu pat paspēj padiskutēt par to kā tev noriebušās māmuļu ekstras un kā tev šķiet, ka ir labi, ka beidzot kāda stulbā māmuļa dabūjusi pa muti. :D Es nezinu, cik aklam būtu jābūt, lai nepamanītu to, ka tavu nervu sistēmu vairāk uzbudina fakts, ka tā ir sieviete - māte, kura atrāvās pa spurslām, nevis konflikts pēc būtības. :D
14.04.2015 20:25 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Tomēr, fiziski darīt otram pāri nav attaisnojams nekad un nekā - vienalga kas ir pāri darītājs un kurš ir cietušais.

Abi cietušie... VIŅA spēra pretī... Lamāja viņu, vēl bildi pa sociāliem tīkliem izvazāja. Abi neadekvāti cilvēki... Tikai vīrietis pēc tam netēlo upuri visas Latvijas priekšā.
Neuzskatu, ka ir normāli sist sievietes, taču šī indivīde zināja, ka agresīvs tipiņš, bet ar putām uz lūpām, metās mērīties spēkiem.
14.04.2015 20:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits