Vīrietis iesper sievietei ar bērnu ratiņiem, ko jūs par šo domājat?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
14.04.2015 01:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tad tev vajadzeeja arii ar normaala, pieaugusha cilveeka praatu saprast, ka normaals viirietis buutu paartraucis attieciibas ar sievieti, kura skrien virsuu ar pannu, nevis saacis kauties. Un ja tu pati fiziski viirieti neiespaidoji, bet regulaari dabuuji pa muti, tad veel trakaak.
14.04.2015 22:13 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Man gan nešķiet, ka es jebkad mūžā uzskatītu par normālu iet virsū cilvēkam ar pannu, kaut vai idejiskā līmenī pieļaujot reālas darbības iespējamību... Diez vai šis liecina par stabilu un veselu psihi, Meow. Bet ne mana darīšana.
14.04.2015 22:15 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
tak neviens man nebelza tāpat vien :D pāris reizes pa pālim viens otram iedevām pa pļaukai, no big deal :D bet nu tas bija pelnīti, tādēļ man neliekas, ka tas ir kaut kas ārkārtējs, ka te stellai pilnīgi asaras jālej un mani jāžēlo :D tas ir normāli - ja tu kādam sit, tev var iesist pretīm, vienalga vīrietis, sieviete utt...
14.04.2015 22:15 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
To tipiņu rīcībai NAV attaisnojuma, neatkarīgi no tā, izprovocēja vai nē. Sāk atgādināt izvarošanas diskusijas, kur vaino upuri, jo ne tāda kleita ne tajā ielā uzvilkta ... kārtējais cosmo victim blaming.
Ja prātiņa nepietiek ko indīgu pateikt pretī, slikti viņiem un lai atbild par sekām; uzskatu, ka nekas, ko svešs cilvēks (jo sevišķi publiskā telpā) pateikt neattaisno un nemīkstina fizisku aizskaršanu, vardarbību. Spļaut, grūstīties, spert .. nu, mīlīši, tā nav un nevar būt norma pie jebkāda pateikta vārda. VĀRDA (jā, zinu, ka dzeļ kābultas .. bet vai tie tā jāuztver no jebkura sveša cilvēka..?).

Vīriešu rīcība bija neadekvāta, neatkarīgi no tā vai dāma pārspīlē ar stāštu. Uz uzvilktu dāmu ar ratiem un zīdaini var reaģēt dažādi, tostarp pavaicāt, vai steidzaties un varbūt vēlaties samaksāt pirmā .. (kā, manuprāt, rīkotos sakarīgi cilvēki).
14.04.2015 22:16 |

Reitings 2425
kāāāāādu tev vēl psihi, muļķe :D neesi filmas pārskatījusies? :D par pannu bija piemērs (tas pirmkārt), un otrkārt, tur ar psihi sakara nekāda... tak pat draudzenes pālī mēdz sakasīties un pagrūst, iesist pļauku utt :D nesaku, ka man tā ir gadījies, bet zinu vairākas draudzenes, kurām ir. Shit happens! Nomierinies bik, doktors hauss guļ mierīgs :D
14.04.2015 22:17 |

Reitings 1638
meow - Tu runā par pilnīgi citu situāciju. Ja Tu kādu fiziski aizskar pirmā, tas traktējams kā uzbrukums un otra rīcība kā pašaizsardzība.
Ja Tu kādu nosauc par idiņu un vņu tas aizskar, lai sūdz tiesā, ne uzsāk fiziskas izreķināšanāš aktivitātes.
14.04.2015 22:17 |

10 gadi
Reitings 3922
Es neleju par tevi asaras. Tagad vienkārši ir vieglāk saprast kādēļ Tu esi tāda lecīga un mūžam neapmierināta. Tev galvā mazliet čivina zvirbuļi - kam negadās? Retorisks jautājums, jo visiem tiešām negadās.
14.04.2015 22:19 |

Reitings 2425
frivolous, nu es vairāk par principiālo pusi. Mēs jau nezinam vai patiesībā sieviete pati nespēra vai nepagrūda pirmā. Te tiek diskutēts jau par to, ka sieviete bezmaz vai var darīt da jebko, bet vīrietis nedrīkst ar to pašu atbildēt. Es rekur pamatoju savu apgalvojumu, ka drīkst gan dot pretīm, ar personīgu pieredzi.
14.04.2015 22:20 |

Reitings 2425
Oi, stella, tiešām... davai pietaupi šitās jēlības :D es esmu drīzāk mūžam pārāk apmierināta, bet lecīga? Jā, varbūt, bet tam ar kaut kādu mistisku neapmierinātību vai pirms gaaaadiem ilgas saņemtas 1-2 pļaukām no vīrieša nav pilnīgi nekāda sakara :D
14.04.2015 22:23 |

10 gadi
Reitings 3922
Nē, es runāju par to, ka idejiski nespēju to pieņemt kā normālu rīcību ar sekojošo agresivitāti kā atbildi mācīšanas nolūkos. Vēl mazāk es spēju saprast piedzeršanos un izkaušanos. Vēl mazāk es saprotu kādas puses iekaustīšanu pārmācīšanas nolūkos mutes palaišanas dēļ. Es nesaprotu fiziskas vardarbības nepieciešamību. Jo tādas nav. Manā izpratnē, cilvēki ar vardarbīgam tieksmēm, vienalga vai tā būtu pļauka vai panna pret skaustu, ir novirze no normas, kas liecina par garīga rakstura problēmām. Nav normāli attaisnot šādu darbību ar 18 gadu vecumu. Vēl ļaunāk par to liekas doma, ka arī tavas draudzenes ir tādas pašas. Negribot vēlos pajokot - kurā nodaļā dzīvojiet. Tomēr, tas būtu ļoti nepareizi no manas puses. :D
14.04.2015 22:23 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Man neviens vīrietis nav vēl iesitis, bet piekrītu -
ja tu kādam sit, tev var iesist pretīm, vienalga vīrietis, sieviete

Principā, ja iesitu draugam pļauku - man nevajadzētu pēc tam liet asaras, ja viņš man iesit pretī. Tomēr nenoliedzami es būtu aizvainota līdz sirds dziļumiem par tādu likteņa pavērsienu, noteikti ilgi nevarētu pārdzīvot šoku. :D
14.04.2015 22:26 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Es rekur pamatoju savu apgalvojumu, ka drīkst gan dot pretīm, ar personīgu pieredzi.

Nu, šis tiešām smieklīgi jau paliek :D Nu, Tava pieredze saka, ka Tevi var sist, pat, ja esi pelnījusi. Tas nenozīmē, ka citas atļaus to pašu pat tad, ja būs pelnījušās (un kuram nu kas skaitās pelnīt). Mana pieredze rāda ko citu. Uzskatu, ka vīrietis tāpēc jau ir vīrietis, ka vajadzētu sevi savaldīt, tā dabā iekārtots, ka vīrieši ir nosvērtaki, tipa stiprais dzimums. Vismaz manā ceļā tādi ir gadījušies. Nekad nebija attiecību ar tādiem, kas man pālī var iesist. Nu, nav, ar ko salīdzināt. Bet tas tā, liriska atkāpe.

Protams, ir pāri, kur sieviete ir vienkārši nesavaldāma fūrija. Bet parasti normāli puiši ar tādām izšķīrās, nevis mēģina pārmācīt, jo tas ir zem īstā vīrieša goda. Vienkārši katram sava teorija, to nevar uzspiest visām tikai tāpēc, ka viena vai cita situācija un uzvedības modelis TEV šķiet piemērots.
14.04.2015 22:27 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Tiešām kādai pļauka, kas saņemta pēc nopelniem šķiet kāds pasaules gals?
14.04.2015 22:29 |

Reitings 2425
ak, cik tu mums pareiza :D nu redzi, es esmu normāls cilvēks, kas izdzīvojis gan trakas attiecības, gan ballēšanos un piedzeršanos, gan vēl kaudzi ar lietām, kuras tev savā klosterī pat iztēloties laikam neiespējami :D Un ko tālāk?

īsāk sakot, tev par tēmu pateikt vairs nebija ko, visi tavi argumenti tika apgāzti (citu cosmiešu nopelns, tas gan), tagad izdomāji psihologu patēlot....save this for another day! :D
14.04.2015 22:29 |

Reitings 1638
wee - tas "pēc nopelniem" ir ļoti subjektīvs.
Ja es krautu pirmā - jā; bet lai arī ko es pateiktu - pret sevi roku neļaušu pacelt. Ja mana inde par šerpu, lūdzu - durvis vaļā (jo sevišķi, ja pats nespēj patiekt ko tādu, kas manu verbālo caureju nomierina).

Fiziska vardarbība, manuprāt, ir morāla vājuma pazīme.
14.04.2015 22:32 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Meitenes, manuprāt meooooww nebija domājusi, ka sist pretī ir attiecības modelis. Vienkārši cilvēks saprot, ka tīši provocēja cilvēku, saņēma pļauku, taču ar vēsu galvu apdomājot secina, ka ja rausti runci aiz ūsām, tad esi gatavs, ka tas runcis var ieskrāpēt.
14.04.2015 22:35 |

10 gadi
Reitings 3922
Kādi mani argumenti? Ka vainīgo nevar tiesāt, kamēr tas nav likuma kārtībā noteikts? Vai argumentu par to, ka situācija nav viennozīmīga, jo konflikts nav pilnvērtīgi apskatīts kā arī, šeit nav neviena aculiecinieka? Kurš tieši no maniem argumentiem tika apgāzts?
Vienīgais, ko šeit Tu centies pierādīt, ka fiziska personas iespaidošana ir kaut kāda tevis pasludinata norma un pat nepieciešamība. Realitātē, tas ir likuma pārkāpums un nav atzīstams par pieņemamu.

Tas, ka es nekaujos ar saviem draugiem automātiski nozīmē, ka dzīvoju klosterī un nekad neesmu redzējusi tusiņus? Es nezinu kādā sabiedrībā Tu apgrozies, bet realitātē es nezinu nevienu, kam kas tads liktos kas pašsaprotams vai pieņemams. Neesmu arī redzējusi un dzirdējusi nevienu, kurš par vardarbību pret sevi runātu kā par vērtīgu garīgo mācību. Ja neskaita tās situācijas, kur cietusī puse ir rīkojusies saskaņā ar savu pārliecību un nav pieļāvusi šādas situācijas atkārtošanos elementāri pārtraucot attiecības ar agresoru.
14.04.2015 22:35 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Ja mana inde par šerpu, lūdzu - durvis vaļā (jo sevišķi, ja pats nespēj patiekt ko tādu, kas manu verbālo caureju nomierina).

Diemžēl, lielākā daļa sieviešu sit pa seju, ja vīrietis šļāc indi, jeb lamā sievieti.
14.04.2015 22:37 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
:D :D :D kadu labu piemeru tu mums pasniedzi - tavs bijusais tevi iekaustija, jo tu biji nenormala. Interesanti pec kuras reizes tu saprati, ka esi pelnijusi pa muti ? Parasti tajas pirmajas attiecibas viss tik vetrainu, ka var sagrozit to domasanu un uzskatit, ka sievieti sad tad butu oat velams iekaustit, ja vel apsaukajas. :D :D :D
14.04.2015 22:38 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Divi uzvilkti, uz kašķi orientēti cilvēki satikās, tas arī viss. Ja sieviete uzvestos kā sieviete, tad vīrietis neattiektos pret viņu kā pret vīrieti.
14.04.2015 22:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits