Vīrietis iesper sievietei ar bērnu ratiņiem, ko jūs par šo domājat?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
14.04.2015 01:57 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Tādēļ, es vēlreiz saku - situācija nav viennozīmīga un lēmumu par lietas atrisinājumu jāpieņem izmeklētājam nevis cosmo. Toties, šeit daļa meiteņu jau ir pasludinājušas sievieti par slimu šizofrēniķi pat nezinot kas vai kā ir noticis. Pamatojoties ar 10 gadīga bērna cienīgiem argumentiem. Tad ar ko šīs meitenes ir labākas par sievieti, kura izvazājusi bildi pa visiem soc tīkliem bez galīgā sprieduma lietā? Tādas pašas histēriķes kā aprakstījušas šo sievieti.
14.04.2015 20:37 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Jā, bet to, ka viņa spēra PRETĪ ir teikusi tikai viņa. Varbūt arī spēra PIRMĀ. Nu, katrā ziņā gaidīšu šī konfilkta atrisinājumu un vairs diskusijā neiesaistīšos. Tāpat lielākā daļa lasa ko grib, nevis to kas ir rakstīts. :)
14.04.2015 20:37 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Manuprāt, šajā konfliktā vainīgas ir abas puses. Gan vīrietis, kurš pret sievieti izturējās neadekvāti, gan pati sieviete, kura konfliktu turpināja. Tāpat acīs krīt vārds "krievs". Manuprāt, ne jau tautība būtu tas, ko šāda veida konfliktā vajadzētu īpaši uzsvērt. Neticu, ka tad, ja vainīgais būtu latvietis, māmiņa būtu īpaši uzsvērusi, ka pāri darītājs bijis latviski runājošs. Uzskatu, ka konflikts nebūtu turpinājies, ja pati sieviete (un šeit gribas arī uzsvērt vārdu "māte") nebūtu spērusi pretī, sākusi lamāties vai vēl skārusi tādas tēmas kā valsts valodas iemācīšanās. Lai objektīvi izskatītu šo jautājumu, nepieciešams abu pušu skaidrojums par situāciju, citādi šobrīd dzirdams tikai vienas puses viedoklis, kuru sabiedrība arī uzreiz pieņem kā vienīgo un pareizo.
Pati esmu stāvējusi pie ātrās kases, kamēr pirms manis bijuši pircēji ar vairāk kā piecām precēm, taču kaut kā nemaz neienāk prātā kaut ko kādam cilvēkam pārmest. Bieži vien pārējās kasēs ir tik garas rindas, ka gribot negribot varbūt sanāk iestāties tajā ātrajā kasē, pat ja pirkumi ir vairāk, jo, iespējams, tieši tobrīd cilvēkam kaut kur jāsteidzas. Ar to gribu teikt, ka cilvēkiem būtu jābūt mazliet iecietīgākiem vienam pret otru, varbūt tad sanāktu arī izšmaukt no šāda tipa situācijām un konfliktsituācijās mēs beigtu tik ļoti uzsvērt otra cilvēka tautību.
14.04.2015 20:45 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Neviena, pilnīgi neviena nav teikusi, ka sieviete būtu pelnījusi, ka viņai iesit.

Nu tā nu gan nebija, es teicu ka arī uzšautu, no tā var secināt , ka bija pelnījusi gan, cik korekti sevi pasniedza vīrietis tas ir cits jautājums . Bet nu es arī uzdirstu un kas zin moš uzšautu arī ja man šitā brauktu virsū , ne tajā kasē stāvu , ko vispār lūru un vēl kaut ko par valodu uzdirsa. Nu ja uzvedas pati kā urla tad arī uzšāva kā urlai.
14.04.2015 20:55 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Tu šeit esi vienīgā, kura nemitīgi uzsver, ka cietusī ir māmuļa. Visas pārējāš situāciju apskata kā konfliktu starp sievieti un vīrieti,

Man tev iekopēt citātus, kur es jau no paša sākuma apgalvoju, ka nav nekādas starpības - māte, meita, kleita, vai suns :D

Ei tu nost... nu kur tu smadzenes esi nozaudējusi? :D
14.04.2015 21:11 |

10 gadi
Reitings 3922
Protams, Tu apgalvo, ka tam ar to nav nekāda sakara, bet šie apgalvojumi nesasaucas ar reālajiem komentāriem. Bet, kam gan es to stāstu...
14.04.2015 21:15 |

Reitings 2425
Specially for stupid... pardon - specially for stella,

Un vispār, tas ir super novecojis uzskats par to, ka vīrietis nedrīkst pacelt roku pret sievieti utt. Būtu vērtīgi apskatīt statistiku par to, cik domestic violence gadījumos, tieši sievietes ir tās, kas bliež ar pannu, iedur ar nazi, sit utt. Sievietēm arī ir bišķi ku-kū galvā, bet viņas drīkst sist un kost utt, bet vīrietim vienkārši jāstāv un jāpacieš? Esmu par to, ka nav ko provocēt un pēctam raudāt, ka dabū pretīm.

Mēs reāli nezinam kāda vārdu apmaiņa tur patiesībā bija. Nu neticu es, ka čalis vienkārši paņem tāpat un iesper, vai uzspļauj vai ko vēl ne. 100 punkti pati viņu uz to izprovocēja, tad paspēja vēl ielikt internetā savu stāstu , lai ieņemtu cietušā pozīcīju publiskajā telpā. Jūs gribat iestāstīt, ka sieviete, kurai 8 mēnešus vecs bērns, kurai vēl tikko svešs vīrietis iespēris, vienkārši ņēma un skrēja pakaļ, lai nofotografētu? Protams!

Nu padomā..... konflikts sākas ar to, ka veči izmantoja ātro kasi, bet te pēkšņi viņa sāk baurot, ka vecim latviešu valoda jāiemācās. Man izklausās, ka problēma bija nevis tajā, ka viņš to kasi izmantoja, bet tajā, ka viņš ir krievvalodīgais un viņai to īpaši gribējās uzsvērt.

Nu tas tā... tev pāris citātiņi :D Es noteikti nedomāju, ka sieviete ir cietēja :D un es noteikti nedomāja, ka cietēja viņa ir dēļ tā, ka ir māmuļa, bet gan tādēļ, ka ir pilnīgi debīla! :D

Any more questions? 8-)
14.04.2015 21:16 |

10 gadi
Reitings 3922
Pilnīgi debili ir izvēlēties ignorēt faktu, ka es veidoju savu komentāru atsaucoties uz Tavu pirmo komentāru, kuram nebija nekāda sakara ar sievieti kā tādu. Un arī vēlāk šie apvainojumi turpināja uzpeldēt no jauna un jauna.
14.04.2015 21:22 |

Reitings 2425
stella.. nerunā. Vienkārši nerunā. Nopietni :D
14.04.2015 21:29 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
14.04.2015 21:30 |

Reitings 2425
ehhh, karma... man tagad tādas domas galvā... tādas, kuras šeit labāk rakstīt nevajadzētu, citādi stella apvainosies :D viņai tā jau izskatās, ka pašvaki ar nerviņiem :D
14.04.2015 21:32 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Stella, nepulies, tur tiesam nav verts :D Turpinam gribet sava privilegijas un apspriest tas mamini dislusija, kuru meow citigi lasa. :-D:-D
14.04.2015 21:33 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Lai nu kā.. attaisnot vardarbību nav prātīgi jebkurā gadījumā. Ja arī bija speršana no vīrieša puses , šeit no dažām mutēm dzirdēt, ka tas bija pareizi darīts ir vnk augstākās pakāpes .. es pat nezinu kā to nosaukt .. debīlisms.
Normālā situācijā , normāli situētam vīrietim (ja tas tā bija) būtu jāpaņirdz vai jāpazobojas par trako bābieti un miers. Ne jau fiziski jāaizskar.
Te no vienas otras pilnīgi slikti metas.
14.04.2015 21:35 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
ehhh, karma... man tagad tādas domas galvā... tādas, kuras šeit labāk rakstīt nevajadzētu, citādi stella apvainosies viņai tā jau izskatās, ka pašvaki ar nerviņiem

Es kādu brīdi biju pazudusi, neesmu kursā, kas šeit notika, ka tevi te tā mīl, bet acīmredzot, šis konflikts ir tieši tādēļ, ka komentārus rakstīji tieši tu.
14.04.2015 21:36 |

Reitings 2425
Nuuu, es varētu da jebko uzrakstīt, bet te ir dažas sēnes, kuras tik maļ un maļ kaut ko, principiāli, bez jebkāda pamatojuma :D nu lai jau viņām tiek, hormoni drošvien prasa savu (l)
14.04.2015 21:45 |

Reitings 2425
Bet vispār, ja nu kādai tik ļoti gribas zināt, kā es tā "uzdrīkstos" teikt, ka sievietei dažreiz nekaitētu pa muti iedot :D ....

Man pašai pirms daudziem gadiem bija puisis, kurš ne reizi vien man pļauku iekrāva strīdu laikā, bet... tas ne reizi nebija bez iemesla vai "tāpat vien". Tā kā tas viss ir atkarīgs no situācijas, no pateiktā, no izdarītā... jā ok, ja čalis piedzeras un vienkārši ne pa tēmu iekrauj sievietei, tas nav pieņemami, bet ja sieviete pati apzināti provocē uz ko tādu, bet pēctam šausminās - kā tu tā varēji, es taču esmu sieviete... tādām derētu vēlreiz uzšaut pa to muti.
14.04.2015 21:49 |

10 gadi
Reitings 3922
āāā, tad jau viss skaidrs! Būs nedaudz pārcenties ar "pozitīvo audzināšanu", sekas vērojamas katrā otrajā diskusijā, kuru redzu. Un, tādēļ arī tāda agresivitāte pret laimīgiem cilvēkiem - tādi pārdzīvojumi paši no sevis nepazūd, ar tiem tikai iemācās sadzīvot kļūdaini pieņemot tos par normu. Skumji, nu.
14.04.2015 21:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man pašai pirms daudziem gadiem bija puisis, kurš ne reizi vien man pļauku iekrāva strīdu laikā, bet... tas ne reizi nebija bez iemesla vai "tāpat vien".

Njaa, zeel tevis. Tipiska upura uzvediiba. Taapeec tev arii ir tik gruuti pienjemt faktu, ka citaam sievieteem nav pienjemama vardarbiiba, jo tev pashai liekaas ok ja kaads tev iedod pa pauri ik pa laikam.
14.04.2015 22:00 |

Reitings 2425
stella, skatos, ka tu mums arī psiholoģijas eksperts tagad esi :D Vispār jau es neesmu nelaimīga un nekādas sekas tas uz mani nav atstājis, kā tikai apziņu, ka nevar runāt visu, kas ienāk prātā un darīt kādam pāri, bet neko pret to nesaņemt pretīm :D Nu sorry, ja tu ej džekam virsū un bliez viņam ar pannu, viņam vienkārši nostāvēt un uz to noskatīties? :D Dumjās :D

Ļoģiski, ka tolaik (man bija 18 vai 19, neatceros), es arī šausminājos kā tā var un es taču esmu sieviete, bet tagad ar pieauguša un gudrāka cilvēka galvu es saprotu, ka pati uzprasījos (burtiski) un arī saņēmu ko prasīju. Nekas traks :D
14.04.2015 22:08 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Njaa, zeel tevis. Tipiska upura uzvediiba. Taapeec tev arii ir tik gruuti pienjemt faktu, ka citaam sievieteem nav pienjemama vardarbiiba, jo tev pashai liekaas ok ja kaads tev iedod pa pauri ik pa laikam.
14.04.2015 22:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits