Jau minēju, ka pie speciālistiem, kuri ir arī mainīti, esmu bijis, taču tam nav bijis efekta. Jebkurā gadījumā paldies par ieteikumiem!
A es nopietni, sapazīsties ar kādu nožēlojamu dzērāj čiku(tādu vulgāru, pāķainu).
♥Edgars♥
Es saprotu, par ko Tu raksti. Mani patiešām tādas ļoti interesētu, taču kā reiz šādas "nožēlojamas dzērāj čikas" tādi kā es (nedzerāji, izglītoti un "pareizi" dzīvojoši) galīgi neinteresē, līdz ar to tieši ar tādām ir vismazākās iespējas sapazīties.
vientulība nav depresijas iemesls, vientulība ir depresijas sekas
57days
Praktiski ir iespējamas visas iespējamās kombinācijas:
1) vientulība ir depresijas sekas, bet ne cēlonis
2) vientulība nav depresijas sekas, bet ir cēlonis (šis gan varētu būt retāk)
3) vientulība ir gan depresijas cēlonis, gan arī sekas ( šis ir mans gadījums).
Arī viņš cieš no smagas depresijas, kas piedevām atstāj arī daudzas fizioloģiskas sekas.
Lollipop♡
Jā, man šajā ziņā ir līdzīgi. No šāda vienmuļa depresīva dzīves veida gadu gaitā ir radusies ne viena vien fiziskās veselības problēma, no kurām daļa vispār nav vairs labojamas, kas līdz ar to vēl vairāk pastiprina depresiju.
Tu nevari veidot attiecības tikai tāpēc lai aizbēgtu no sevis, ar saviem dēmoniem ir jāsatiekas aci pret aci un jāmēģina saprast kas ir par cēloni depresijai un vientulības sajūtai, la tos varētu likvidēt.
Kā jau minēju, šīs lietas man ir daudz maz skaidras. Cēlonis depresijai ir vientulības sajūta (tiesa gan tas nav vienīgais cēlonis, sevišķi, ja atskatās pagātnē), savukārt cēlonis vientulības sajūtai ir reāla vientulība.