Es gan teiktu, ka izdara gan izveeli. Ja tik mazam beernam kaut kas negarsho, kaut vari izstiepties, bet turpinaas spljaut aaraa. Veelaak var iemaaniit, piekukuljojot beernu vai pierunaajot, bet ne taadaa vecumaa.
Protams, ja viņš izaugs, izdomās pamēģināt gaļu, tā būs viņa paša izvēle. Bet tikmēr, kamēr es nosaku viņa ēšanu, tikmēr centīšos pasargāt no gaļas.
Lūdzu. wee komentārus atceries no galvas, šo netīšām izlaidi?
Ko Tu ar to gribi teikt? Protams, ka lai tad tas bērns neēd, bet lai pārejie ēd. Pārējiem nav jāpielāgojas, ja tajā pašā laikā tie daži var vienkārši atteikties no konkrētā ēdiena/piedevas. Mūžīgi nevar visiem izdabāt. Kā jau teicu, tad gaļas gabaliņš ir tikai neliela daļa no visa ēdiena, lai ēd pārējo.
Nu es uzskatu, ka ir jaabuut kaadiem 3 variantiem no kaa izveeleeties.
Man vispaar patiik eedniicas bufetes koncepts, kur katrs izveelaas sev tiikamo eedienu.
tu tiešām esi stulba vai izliecies?
Man ir žēl, ka Latvijā viss vienmēr ir pēc šī principa - visiem viss vienādi, nekādas prasības nevienam nedrīkst uzstādīt, samierinies ar mazumiņu, pielāgojies vairākumam, esi zemāks par zāli utt.Tieši otrādi. Diendienā strādājot ar cilvēkiem, esmu izsecinājusi, ka visi ir pagrābstījuši kādas idejas no medijiem, nāk ar saviem uzstādījumiem, ka, lūk, tā darīt ir pareizi, bet jau pēc nedēļas ir pārdomājuši un runā citu valodu. Katram ir vismaz divdesmit savas taisnības.
Padomijas domāšana. ''Mūžīgi nevar visiem izdabāt'' tu raksti tā, it kā šobrīd kādam jau nu nenormāli izdabātu. Nevienam neizdabā! Vai arī tavuprāt izdabā tiem bērniem, kurus ar sakaltušiem dārzeņiem baro? Pastāsti man, kam šajā valstī tik nenormāli izdabā, ka uzskati par nepieciešamu beidzot tam pielikt punktu!
Tieši otrādi. Diendienā strādājot ar cilvēkiem, esmu izsecinājusi, ka visi ir pagrābstījuši kādas idejas no medijiem, nāk ar saviem uzstādījumiem, ka, lūk, tā darīt ir pareizi, bet jau pēc nedēļas ir pārdomājuši un runā citu valodu. Katram ir vismaz divdesmit savas taisnības.
Tāpēc jau jūs šeit diskutējat, lai nonāktu pie secinājuma, ka tuvējos simt gados nekas nemainīsies .... savā naivismā varam iedomāties, ka kaut kas mainīsies
Pēc Sangria komentāriem sapratu, ka viņasprāt veģetārieši grib gaļu skolās vienkārši aizliegt... ok, nav vērts
2. es tev iedevu konkrētu citātu, kur wee stumj mutē savam pusgadus vecajam bērnam gaļu.