Jauns telefons.

Reitings 171
Reģ: 15.02.2015
Šobrīd esmu mazliet tādā saspiestā situācija. No vienas puses nāk virsū cilvēki kuri stāsta man cik slikti ir Iphoni no otras, tie kuri šo telefonu iesaka. Varbūt jūs variet izteikt savas domas? Un varbūt kādai arī ir ko teikt par jaunajiem HTC, jo tas ir mans otrs variants. Kaut arī vispār android sistēmai neuzticos un kur nu vel windows phone, tātad peliek tikai iOS.
Tātad, ko sliktu un labu variet pateikt par Iphone 5s un jaunajiem HTC?
12.04.2015 16:59 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Iphone ēra lēnām beidzās. Tagad jau parādās gana labi citu firmu telefonu kuri mierīgi var konkurēt.
Iphone tomēr vairāk man liekas kā stila lieta, ir laiks kad viņi ir modē, bet tagad tā mode jau beidzās un vietā nāks cita.
13.04.2015 04:56 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
esmu ar visām četrām par iPhone, man pašai 5s. viens no ērtākajiem telefoniem, kas ir nonācis manās rokās. runājot par mūzikas ielādi, neko baigi čakarīgu tajā nesaskatu, nolādē datorā to aplikāciju un salādē dziesmas telefonaa.
13.04.2015 06:54 |

Reitings 268
Reģ: 02.04.2015
Paldies visiem par padomiem! :)

Izrādījās, ka telefonam "automātiski" uzlicies GMT +3, to nomainīju uz +2. Telefons pirkts 220.lv, garantija vēl ir (telefonu pirku mazāk nekā gadu atpakaļ). Domāju, ka kādu nedēļu vēl pagaidīšu un, ja atjauninājumi nenāks, tad zvanīšu uz 220.lv un mēģināšu visu nokārtot. Domāju, ka tādam interneta veikalam būtu jābūt +/- jēdzīgam klientu servisam (vismaz līdz šim nav bijušu nekādu problēmu :) ).

Par to wifi- jā, man telefonam ir "atķeksēta" opcija, ka atjauninājumus viņš lādē tikai caur wifi. Un tomēr arī mājās, kad esmu pieslēgusies mājas tīklam, telefons rāda, ka visi jaunākie atjauninājumi ir instalēti. Tāpat tāds logs izmetas, ja ķeksi izņemu un cenšos tos dabūt caur LMT internetu.

Ceru, ka kādreiz tikšu pie "končiņas" :D
13.04.2015 07:47 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Kas jums ir ar to lollipop? :D kitkats patika daudz labaak, nu tieshi kraasu zinjaa, lollipopa balt-oranzaas iiszinjas kretinee, joprojaam neesmu pieradusi :D
13.04.2015 09:16 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Mani visi androidi ir pieviluši - tāpēc man ir iphone 5s. Kvalitāte ļoti laba! nekas negļuko, kā tas ir vismaz 60 % no android. Man bija doma vēl ņemt pameginat huawei - bet nu palasot atsauksmes, man liekas, ka nav jēga vēlreiz iekrist. Jā, un par tiem Iphone - piekrītu komentaram, kura tika norādīts, ka par Iphone raksta sliktus komentarus tikai tie, kuriem ir žēl/vai nav nauda iphone. Kā man teia mans kolegis - viņam labāk paciest ka telefons gluko, bet iekačāt visu pēc kārtas... Katram sava izvēle, protams... 8-):-D
13.04.2015 09:36 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Par HTC man nav ko teikt. Par iPhone neesmu sajūsmā, jo cik esmu viņu paturējusi rokās un paskatījusies, kāda iekšējā uzbūve - nepatīk...nav jau arī pierasts, bet nu es to ābolu māniju atbalstu, ja visa tehnika ir no Apple, tad jā, ir ērti veikt sinhronizācijas utt, savienot ierīces un darīt visu ko vajag. Bet, ja ir viena prece no Apple un pārējās cita ražotāja, tad tas liekas gaužām nepraktiski. Vismaz man ;)
Iepriekš lietoju Samsung, tagad nopirku LG un esmu pilnībā apmierināta, nekas nekaras, negļuko, baterija ilgi turas un dizains glīts :)
13.04.2015 09:47 |

Reitings 268
Reģ: 02.04.2015
Kas jums ir ar to lollipop? kitkats patika daudz labaak, nu tieshi kraasu zinjaa, lollipopa balt-oranzaas iiszinjas kretinee, joprojaam neesmu pieradusi

Jā, dizains man arī patīk, bet ja jau manam telefonam ir jābūt šim atjauninājumam, kāpēc man samierināties ar to, ka man tā nav?
13.04.2015 09:50 |

Reitings 998
Reģ: 08.04.2015
iPhone neesmu sajūsmā, jo cik esmu viņu paturējusi rokās un paskatījusies, kāda iekšējā uzbūve - nepatīk...nav jau arī pierasts

Ticu, ka Aifons Tev arī iepatiktos, ja padarbotos ilgak.
Grūti pierast, ja patstāvīgi strādā ar Androidu un pēkšņi iedod Apple tehniku, sākumā liekas ka neko nesaproti :D

huawei - bet nu palasot atsauksmes, man liekas, ka nav jēga vēlreiz iekrist.

Ascend P6/7 Ascend Mate 7, tie ir ellīgi labi telefoni;) Tur iekrist nevar.
13.04.2015 10:08 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Esmu tikai un vienīgi par iphonu... nu tur viss ir tik vienkārši un nekā lieka. Parasti iphoni pārsvarā nepatīk programmētājiem cik esmu paziņu lokā novērojusi, pārējie ir stāvā sajūsmā :)
13.04.2015 16:02 |

Reitings 171
Reģ: 15.02.2015
Palasot visu komentāru šķiet tomēr, ka vairāk sliecos uz Iphone, bet tad jau redzēs. Vel līdz pirkuma kāds laiciņš. :-)
13.04.2015 19:42 |

Reitings 3
Reģ: 17.04.2015
Es iesaku aiziet uz vienu no veikaliem kur ir profesionāļi un palūgt viņiem sniegt informāciju! Jo katram ir individuālās prasības un katram var piemeklēt p0reci, lai klients ir priecīgs un apmierināts! Es iesaku Evelatus veikalu, vairākas reizes griezos pie viņiem pēc padoma un arī pirku, tur ir kvalitatīva prece un laipns personāls! :-)
20.04.2015 12:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits