Jauns telefons.

Reitings 171
Reģ: 15.02.2015
Šobrīd esmu mazliet tādā saspiestā situācija. No vienas puses nāk virsū cilvēki kuri stāsta man cik slikti ir Iphoni no otras, tie kuri šo telefonu iesaka. Varbūt jūs variet izteikt savas domas? Un varbūt kādai arī ir ko teikt par jaunajiem HTC, jo tas ir mans otrs variants. Kaut arī vispār android sistēmai neuzticos un kur nu vel windows phone, tātad peliek tikai iOS.
Tātad, ko sliktu un labu variet pateikt par Iphone 5s un jaunajiem HTC?
12.04.2015 16:59 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Katherina
Nu tad jau mans nākamais telefons ir izvēlēts :D Es vispār par šiem htc neko sliktu neesmu dzirdējusi. Kur vispār pirki telefonu? interneta veikalā- ja jā tad kādā?
12.04.2015 20:54 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Bet tas jau ar muļķīgi ka telefonam setingos labāk neko nemainīt savādāk parādīsies gļuki

Tas tā ir ne tikai windows telefoniem. Katrai OS ir savi gļuki.
12.04.2015 20:57 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Interesanti! Cilvēkiem patīk ceļot, pavērot vietas, bet nepatīk mainīt iekārtas un OS(operētājsistēmas).
Secinājums: cilvēki ir slinki mērkaķi. Mainīt OS vajag. Mūsu nākotne ir orientēties šajos mēslos.
12.04.2015 20:58 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tas tā ir ne tikai windows telefoniem. Katrai OS ir savi gļuki.

Taisnība, tik jātkoš tās :D
12.04.2015 21:01 |

Reitings 7408
♥Edgars♥ mūsdienu cilvēks ir spiests mainīt iekārtas. Laikos, kad cilvēkiem bija Nokia 2210 un 5110, tās iekārtas tiešām spēja kalpot gadiem, bet ne jau mūsdienu telefons. Pie kam, cilvēks pēc savas būtības ir slinks. Slinkums bīda progresu.
Las attiecas uz ceļošanu... Kad es aizbraucu, teiksim, uz Ēģipti, es tur pavadu nedēļu vai divas un braucu atkal mājās. Dzīvoju es vienā un tajā pašā vietā.
Tāpat ir ar auto. Neviens taču nemaina mašīnas, tikai lai zinātu, kādas ir citas.
12.04.2015 21:09 |

Reitings 171
Visi tik ļoti negatīvi par kaut ko izsakās, tad nu es pati ar padalīšos ar savu beidzamo pieredzi - telefonu. LG P700. Ātri sāk gļukot, LG zīmīte sūdīgas kvalitātes, krīt nost logo un maina krāsu, tāpat kā ''metāls'' apkārt kamerai. Smieklīgi ir tas, ka tā ir visiem kuriem šis telefons ir. :-D
Viena laba lieta, patīkams izmērs, ne par mazu, ne diži liels. Jūti, ka tev ir kas rokās.
Šobrīd gan esmu arī atšķīlusi telefona stūri, bet tā jau ir tīrākā mana problēma. :-D
Bet cik runā, tagad LG telefonu ir pamatīgi uzlabojušies, bet pati virs viņiem nepieskaršos, divi jau ir likuši vilties.
12.04.2015 21:11 |

Reitings 307
Reģ: 25.01.2015
Man bija LG P700, ja pret telefonu izturas normāli, tas ir, nemētā un nepielādē ar visādiem sūdiem, tad telefons nekaras. Ir tikai divi mīnusi - kamera ir sūds un otrs, ka maza atmiņa.
Tagad pārgāju uz htc one mini. Ārprāts. Es mīlu šo telefonu. Domāju, ka arī pāriešu tikai uz htc. Atmiņa, ātrums, baterija, kvalitāte - viss bumbās :D

Un vispār par tiem iphone. Piekritīšu, ka jaunie modeļi nav nekas spīdoš. Vecie jā, bet ne jaunie. Te jau tika pieminēti visi mīnusi. Liekas diez gan muļķīgi pirkt iphone 6 pa tik lielu naudu (spēju atļauties viņu iegādāties) Drīzāk jau viņu pērk, lai uztaisītu selfiju pret spoguli un nemaz nedomā par kvalitāti un citām lietām
12.04.2015 23:10 |

Reitings 171
Smieklīgākais jau ar to LG, ka patiešām viņu saudzēju, pirmo gadu nu noteikti. :-D Un dīvaini ir tas, ka aizvedu uz remontu, lai visu pārinstelē, bet nekas nemainījās. :-/
12.04.2015 23:14 |

Reitings 7408
LiepasJaunkundze, es teiktu, ka Tev brāķis gadījās. Nav tie P700 nekādi izcilie, pilnībā atbilst cenai un ar iPhone vispār nav vērts salīdzināt. Taču Tavs apraksts izskatās pēc brāķa.
12.04.2015 23:18 |

Reitings 268
Reģ: 02.04.2015
Alexxa! Man tev jautājums: inetā pirkts Galaxy S4 netiek pie Lollipopa (rāda, ka visi atjauninājumi jau ir). Secinu, ka pelēkais. Ir iespēja, ka lai dabonu "končiņu"? Kādi gļuki var rasties?
12.04.2015 23:29 |

Reitings 7408
Kristāliņš, ja pirkumam ir garantija, dod atpakaļ. Tas nav normāli, jo ražotājs šim telefonam konču ir paredzējis.

Zinu, ka jautājums dīvains, bet daudzi šo nezin. Tu viņam updeitus ņem caur mobilo netu vai no WiFi? Ir telefoni, kas tik apjomīgus atjauninājumus nemaz neļauj ņemt no mobilā neta.

Ja nu gadījumā iekārtai vairs nav garantijas un WiFi nav risinājums, Tev vajadzēs kādu, kas prot pārlikt telefonam OS. Lai uzliek Tev Lollipop caur kompi. Ja Tev tiešām ir trāpījies mūsu tirgum nepiemērots aparāts, šis ir vienīgais risinājums.
12.04.2015 23:36 |

Reitings 7408
Kas attiecas uz gļukiem, tad vienīgais, kas var būt uzliekot OS caur kompi, pēc reseta Tev var būt atpakaļ vecā OS versija un atkal konča no jauna jāliek. Man pašai ir bijis HTC telefons, kas paredzēts šķībacaino tirgum, uzliku viņam normālu Eiropas android un nostaigāju gadu. Brīnumainā kārtā pat nebremzēja.
12.04.2015 23:41 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Alexxa - ko vari pateikt par Sony Z klases telefoniem? :)
13.04.2015 00:30 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
ja problēmas ar apdeitiem tad jāpačeko vai reģions, pulkstenis, datums un laika joslas uzstādītas pareizi. Cik zinu mūsu laika josla ir GMT +2
13.04.2015 00:36 |

Reitings 998
Reģ: 08.04.2015
Ar ko forš ir Apple Iphone 5s?
Viņu programmatūru veido Apple komanda, līdz ar to telefons ar programmaturu darbojas praktiski nevainojami.
Tas ir visdrošākais aparāts kādu varat atrast. Ar uzstādītu Find my Iphone funkciju, tā nozagšanas gadījumā varat telefonu padarīt nelietojamu, līdz ar to ir lielāka iespēja to atgūt.
5S man tieši patīk izmēri, tā kompaktums. Kopumā aparāts ir labs. Jāņem ja esi Apple fanāts.
Lielākās problēmas telefoniem ir ar to, ka saplīst kāda no fiziskajām pogām.

HTC dārgā telefona gals ir labs, laba kamera, īpaši var izcelt tā skaņas kvalitāti.

Gabriellla Sony Z ir labs, ātrs, kompakts. Piemēram, tas pats Z3, ir compact un standarts. Kompaktais rokās ir perfekts, ja nemaldos 4.7collu ekrāns, pilnīgi pietiek,.
Ūdens un putekļu droš, kas ir lielākais telefona plus.
Kamera arī ir laba. Kā zinām,tad Sony ražo vienus no labākajiem optikas instrumentiem telefonos.
Lielākā problēma tieši Sony telefonos ir tas, ka tie uzkarās un vienīgais veids kā tos var atbloķēts ir ar visām fiziskajām pogām taisot hard restart.
Šī problēma gan parādas aptuveni pēc pirmā gada.

Personīgi nepatīk Sony ar savu dizainu, tādi pretīgi, bez dvēselīgas iekārtas. Vienīgais lielais pluss ir to ūdens un putekļu drošums.

Pa lielam, visas Android iekārtas gļuko, tāpēc ik pa laikam, aptuveni, reizi gadā vajadzētu aiznest uz servisu, lai viņi atjauno Software.. ;)
13.04.2015 00:57 |

Reitings 176
Reģ: 03.03.2015
Gabriellla, pašlaik lietoju Sony Xperia V, iegādāts pirms 2 gadiem, kas uz to mirkli bija pats jaunākais Sony modelis. Līdz šim mirklim nekādu sūdzību nav ( vienreiz gan nesu, kkur pirms gada-pārinstalēt), viss super. Kad šis "beigsies" nākošo noteikti iegadasu arī no Sony, jo smartphone 2 gadi gandrīz bez glukiem, manuprāt, ir daudz, pēc tā arī spriežu par šī telefona kvalitāti.. + viņš ūdensizturīgs :)
Māsai jau pus gadu ir viens no tiem Z modeļiem. Nepateikšu, kurš, arī - viss Okei. :)
Ps.viņiem kameras ir ārkārtīgi labas
13.04.2015 00:58 |

Reitings 998
Reģ: 08.04.2015
Visi tik ļoti negatīvi par kaut ko izsakās, tad nu es pati ar padalīšos ar savu beidzamo pieredzi - telefonu. LG P700. Ātri sāk gļukot, LG zīmīte sūdīgas kvalitātes, krīt nost logo un maina krāsu, tāpat kā ''metāls'' apkārt kamerai. Smieklīgi ir tas, ka tā ir visiem kuriem šis telefons ir.
Viena laba lieta, patīkams izmērs, ne par mazu, ne diži liels. Jūti, ka tev ir kas rokās.
Šobrīd gan esmu arī atšķīlusi telefona stūri, bet tā jau ir tīrākā mana problēma.
Bet cik runā, tagad LG telefonu ir pamatīgi uzlabojušies, bet pati virs viņiem nepieskaršos, divi jau ir likuši vilties.

Īstais telefons, viņi ir diezgan bremzēti un sliktas kvalitātes.
Iesaku pamēģināt LG G serijas talruņus, vai to pašu LG Spirit, kas ir zemākas klases.
Neko sliktu nevaru pateikt, teicama kamera, ilgspējīga baterija.
13.04.2015 00:59 |

Reitings 93
Reģ: 09.07.2013
Man nezinu cik ilgus gadus bija androids, pats pēdējais, kas bija - HTC One X. Sākumā biju baigajā sajūsmā, tad sāka čakarēties sistēma, kurai neviens nekādu vainu nevarēja atrast, sākās gļuki ar bateriju, uzliekot lādēties telefonu, viņš nevis lādējās, bet tieši otrādi - izlādējās vēl vairāk. Beigās arī nokrita, ekrāns sašķīda un viss. Pieņemu, ka telefons nodzīvoja jau savu, lai gan divi gadi viņam būtu tikai novembrī. Gribu arī uzreiz piebilst, ka ar telefoniem esmu rūpīga.
Tagad tiku pie Iphone 5s un esmu vairāk kā sajūsmā. Ērts, parocīgs un izskatā ļoti glīts. Jā, ar mūziku čakars, bet tā kā man internets telefonam vienmēr ieslēgts, es iztieku ar Spotify, salieku playlistā mīļākās dziesmas un aidā. Bildes arī ļoti labā kvalitātē sanāk. :-)
13.04.2015 01:15 |

Reitings 93
Reģ: 09.07.2013
Vēl, piebildīšu, ka ja man būtu izvēle, tad varbūt pamēģinātu vēl kādu androidu, bet tā kā uz iPhone acis metu kādu laiciņu, beigās, iegūdama to kā dzimšanas dienas dāvanu, sūdzēties galīgi nevaru.
Katram savs, izmēģināt var visu. :)

p.s. LMT ar atvērto līgumu vai tad nevar pēc 6 mēnešiem nomainīt telefonu?
13.04.2015 01:20 |

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
Man ir HTC M8, ideaals telefons, ne reizi nav uzkaaries, ilgi tur, perfekta kamera, viss patiik.

Jaa, es atkal esmu noveerojusi, ka 'par iPhone slikti izsakaas tie, kuri to nevar atljauties' saka tikai iPhone lietotaaji. Nez kaapeec HTC, Samsung vai Lumiai neesmu nevienu dzirdeejusi taa runaajot. Nav iPhone pasaules naba.
13.04.2015 01:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits