Jauns telefons.

Reitings 171
Reģ: 15.02.2015
Šobrīd esmu mazliet tādā saspiestā situācija. No vienas puses nāk virsū cilvēki kuri stāsta man cik slikti ir Iphoni no otras, tie kuri šo telefonu iesaka. Varbūt jūs variet izteikt savas domas? Un varbūt kādai arī ir ko teikt par jaunajiem HTC, jo tas ir mans otrs variants. Kaut arī vispār android sistēmai neuzticos un kur nu vel windows phone, tātad peliek tikai iOS.
Tātad, ko sliktu un labu variet pateikt par Iphone 5s un jaunajiem HTC?
12.04.2015 16:59 |

Reitings 216
Reģ: 05.03.2015
Nesen iegādājos HTC Desire 816. Man patīk. No sākuma likās,ka milzīgs,bet patiesībā ļoti labi jūtas rokā un ir ērts. Skaļš, baterija turas ilgi (no sākuma izlādēju tās 4-5x).
Patīk kādas fīčas ir iekšā. Vispār esmu ļoti apmierināta! Noder visās dzīves situācijās. Varbūt skriešanai neder,ja lieto Endomondo,jo būs par lielu.
Maksāja 220.lv uz atlaidēm €275.
12.04.2015 19:21 |

Reitings 278
Reģ: 08.12.2014
Alexxa, vari pastāstīt tieši kāpēc uzskati, ka IPhone 6 ir nekvalitatīvs? Kas tevi neapmierināja? :)
12.04.2015 19:26 |

Reitings 109
Reģ: 20.02.2015
Man ir iphone 5s viss apmierina, tiešām ļoti labs telefons, un man patīk daudz labāk nekā androids (l)(l)(l)
12.04.2015 19:27 |

Reitings 648
Reģ: 29.01.2009
Lietoju Iphone jau kādu 5to gadu, šobrīd esmu īpašniece Iphone 6.
Uz pāris dienām nācās palietot Android un vēl Samsung telefonu. Likās, ka esmu kā bez rokām, ne pie kā nevarēju pierast, viss likās neērts, bet es domāju, ka tas vairāk tāpēc, ka esmu pārāk pieradusi pie ios un iphone.
Starpcitu savu Iphone 6 pirku amerikā, kaut kas notika baterijai, sāka šausmīgi ātri lādēties ārā un nelādēties vispār telefons. Visiem iphone produktiem ir gada starptautiskā garantija. Nodevu Latvijā oficiālajā apple servisā uz diagnostiku un tie secinājuši, ka defekts nav manis radīts, iedeva vienkārši jaunu telefonu. Tas man patīk apple servisā- telefonus nelabo, bet iedod vietā vienkārši jaunus. Nemācēšu teikt par stikliņu nomaiņām Latvijā, bet arī amerikā, piemaksājot apple veikalā, ja nemaldos 100 usd, Iphone 6 vnk samainīja pret jaunu telefonu, nevis mainīja stikliņu.
Tomēr biju ļoti vīlusies, ka 6šu mēnešu vecam telefonam baterija tā nočakarējās, lai nu kā serviss bija fantastisks un biju laimīgākais cilvēks tikusi atpakaļ pie sava ābolīša.(l)
12.04.2015 19:42 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
metafoora, pirmkārt jau korpusa kvalitāte. Ko tur dara tās plastmasas detaļas? Ok, tehniski tām ir izskaidrojums, bet.. Sajūta, ka tas tūliņ izjuks.
Kamera ir nevis normāli korpusā, bet nedaudz tā kā uz āru. Atšķirībā no vecākiem iPhone modeļiem, šis nenormāli ātri saskrāpējas. Pēc 4 dienām jau pirmā strīpa, lai gan, piemēram 4s es pus gadu lietoju un tā arī nesaskrāpēju. Arī baterijas laiks, kas priecēja iepriekšējos modeļos, ir pagaisis kā nebijis un viens otrs analogas veiktspējas android telefons dzīvo ilgāk. Tāpat tā "fīča" ar to, ka 2x nospiežot home pogu, ekrāna saturs sabraucas vienā malā, lai telefonu varētu lietot ar vienu roku... Vis jau būtu labi, bet kāpēc atcelšanas poga ir augšējā kreisajā stūrī?
iPhone 6 Plus ir vēl lieliskāks šajā ziņā - nav īpaši jāpiepūlas, lai to pat salocītu. Ja tā gadās, atpakaļ gan neiesaku liekt.
12.04.2015 19:44 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
MoonLady

Es gribu mini versiju laikam, pie lielajiem izmēriem vel neesmu tik ļoti pieradusi :D

Windows Phone nemaz tik slikti nav. Ja neņem lētākos. Lumia 900tā sērija ir tīri ok, pie kam, kas attiecas konkrēti uz 925 un 930, tad šie telefoni arī vizuāli ir nostrādāti tā, lai negribās laist ārā no rokām. Līdzīgi, kā bija ar iPhone 4 un 4s.

tie windows telefonu updati ir uztraucoši, :D bet uzjautrinoši ar, vienu lietu salabo, bet uzrādas 3 citas problēmas :D Diviem draugiem ir tie telefonu, pat ja nemaldos tad tie paši modeļi, vai vismaz ļoti līdzīgi, kā viņiem ir updates tā sākas jautrība domāt kas atkal aiziet pa pieskari :D
Kā ar viens nabags jau kuro reizi taisa hard reset :D un tad vel visas bildes tika izdzēstas kurām itkā vajadzēja aizsūtīties iepriekš uz clows(neesmu pārliecināta vai tieši tur) patstāvīgi tām bildēm vajadzēja sūtīties, bet beigās nabagam 500 bildes izdzēsās, jo lūk pēc kāda update bildes vairs uz turieni automātiski netika sūtītas. Tad atkal vēstuļu rakstīšanai gļuki rādas(vienu pati pat viņam sataisīju ka atkal bija ok :D), ziņas nepienāk utt. laiku pa laikam kādi brīnumi, bet to viņš jau sācis uztvert kā joku. Es pat vienu brīdi gribēju tos windows telefonus, bet pēc visiem tiem gļukiem sāku mazliet pārdomāt.
ar HTC gan nav bijusi saskarsanās, bet nu gribās pamēģināt nākotnē:D
12.04.2015 19:53 |

Reitings 648
āpat tā "fīča" ar to, ka 2x nospiežot home pogu, ekrāna saturs sabraucas vienā malā, lai telefonu varētu lietot ar vienu roku... Vis jau būtu labi, bet kāpēc atcelšanas poga ir augšējā kreisajā stūrī?

Ja? Neredzu tur nekādu pogu... 2X nospiežot home button ekrāns sabīdās uz leju, atkal 2X nospiežot home pogu, atbīdās atpakaļ.
12.04.2015 19:58 |

Reitings 648
Arī baterijas laiks, kas priecēja iepriekšējos modeļos, ir pagaisis kā nebijis un viens otrs analogas veiktspējas android telefons dzīvo ilgāk.

Es atkal tieši priecājos, ka baterijas dzīvotlaiks salīdzinot ar manu iepriekšējo 4turto ir stipri labāks, ja neskatamies uz to, ka tā baterija paspēja nočakarēties. Turklāt ņemot vērā, ka 6tais modelis paralēli veic vairāk procesus un funkcijas kā 4tais modelis, tad baterija tura ļoti labi. Man pa dienu aiziet kādi 30%, max 40%, pat pie apstākļa, ka draugs mani sauc par telefonu frīku, jo es visu laiku esot telefonā :D

Varbūt tev ir tā pati problēma, kas man,ar kuru vajadzēja doties pēc garantijas servisa.
12.04.2015 20:02 |

Reitings 7408
Miss Joker, es šobrīd jau kādu brīdi lietoju tieši Nokia Lumia 930. Ja pats nesaslēdz pie settingiem dieva zīmes, tad nekādu tādu problēmu nav.
Ja rokas aug no nepareizās vietas, jo pēc apraksta izskatās, ka problēmas ir ar vienu konkrētu telefonu, ne tādas vien problēmas radīsies. Tehnika ir tehnika un pirms reseta ir jāpārbauda, vai bildes ir nodublējušās. Ir taču iemesls, kāpēc to resetu taisa, nekad nevar zināt, kas vēl nestrādāja.
Nepienākošās ziņas ir spamboxā. Pati pāris dienas atpakaļ to izbaudīju. Iemest kāda mesidžus spamā nav grūti.
Man viņš regulāri updeitojas un nekas viņam nekaiš. Tas, ka tikko nopērkot, pirmo dienu tikai updeito un updeito, tas gan kaitina.
Kā mīnusus šim telefonam varu minēt sekojošus - ierastās android spēlītes var arī neatrasties. Nezinu, kādas kartes tas telefons izmanto savos navigatoros, bet tās ir tik pat neprecīzas, kā googlemaps. Pie kam, tie navigatori ir kādi 3 - slinkums šobrīd pārskaitīt. Problēmu risina waze uzstādīšana. Joprojām nav atradusies flashlight aplikācija, kas to telefonu neuzvārītu. Aksesuāru pieejamība un izvēle tuvu nullei.
12.04.2015 20:07 |

Reitings 775
Reģ: 09.10.2010
Es nesen nopirku HTC E8, esmu loti, apmierinata, baterija tur 3 dienas, ļoto aktīvi lietojot 2 dienas, ir ātrs, nekas nekarās.(l)
12.04.2015 20:10 |

Reitings 17203
Alexxa

Updeitu tie gļuki kas parādās ir abiem diviem, tās dziļākās problēmas gan ir tikai vienam telefonam, ka dzēss laukā kaut ko vai baigi pamanāmie gļuki sāk parādīties. Vispār tagad to pasakot es sapratu ka jāpasaka čomam lai nes telefonu uz apdrošināšanu, viņš tak par tām problēmām normālu naudu dabūs atpakaļ un varēs nopirkt jau ko jaunāku ko kārojas :D

Tehnika ir tehnika un pirms reseta ir jāpārbauda, vai bildes ir nodublējušās.

Katru reizi jau kad viņš tos resetus taisa viņš jau skatījās un vienmēr viss bija, bet pēc pēdējās reizes nebija. Tā jau parasti ir, ka tad kad to vienu reizi nepārbaudi tad ar viss pazūd, žēl gan ka tā.

Un šis cilvēks nav no tiem kam rokas no nepareizās vietas augtu, to es zinu, man drīzāk liekas ka brāķēts telefons. un ne viņam tik ziņas nāca, bet gan zvani ar nenāca lai gan neko mainījis nebija, kā tik update bija taisīts. Tad vel bija tā ka vēstuļu sarakste rādījās otrādi nekā iepriekš, jaunākā ziņa kas bija augšā pēkšņi sāka rādīties lejā.

Tam koleiģim kuram ar tas telefons ir viņam tik sīki gļuki rādās pēc updeitiem, nekas liels nebija, otram gan brīnumi parādas :D

Programmētāji ar tiem telefoniem :D
12.04.2015 20:22 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Man vairālus gadus ir bijis Samsungs, šobrīd jau mēnešus 3 leitoju ābolu. Nezinu, man galīgi nepatīk :-/ Ceru drīz iegādāties atkal Samsungu.
Par HTC arī esmu dzirdējusi labas atsauksmes, māsas vīrs bez problēmām kādus 6 mēnešus jau lieto. Pati gan nemācēšu komentēt.
12.04.2015 20:23 |

Reitings 364
Reģ: 10.06.2012
Man ir HTC ONE mini 2
Esmu ļoti apmierināta!
12.04.2015 20:31 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
iphone un htc ir mani favoriti no visiem telefomiem. vienlīdz labi, atliek vien tev pašai saprast kura operētājsistēma tev labāk patīk
12.04.2015 20:35 |

Reitings 7408
Miss Joker, izskatās, ka tam vienam ir brāķis - lai nes samainīt, vai naudu dabūt atpakaļ, ar tādu telefonu taču pakārties var. Kas attiecas uz sīkiem gļukiem, tad tie pēc updeitiem rodas, ja settingos kaut kas pamatīgi ir pamainīts pirms updeita. Man dēļ šādas darbības battery saver sāka slēgties iekšā pie 90% baterijas, bet izlaboju.

Lai gan, pēdējā laikā kaut kādi līki updeiti nāk ļoti daudz kam. LG WebOS pēdējo updeitu dabūja tādu, ka tagad masa bļauj, ka viss ir slikti - teļļuki vienkārši nestrādā. Nexus 6 pēdējais updeits arī bija tāds, ka mest pret sienu sagribējās. Asus Nexus planšete arī pēc pēdējā updeita ir neciešama, bet man slinkums vilkt viņu ārā no turienes, kur to iebūvēju un labot :D
12.04.2015 20:39 |

Reitings 17203
Katherina

Ir kādi mīnusiņi par šo konkrēto telefonu ar kuriem gribētu dalīties? kaut vai tīri ērtības ziņā? viss pilnībā apmierina? Šis ir tieši tas kuru gribētu :D
12.04.2015 20:39 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
oftopic
Nav bail ar tik dārgiem telefoniem skraidīt apkārt :-D ja nu urla apzog :-D

bet pa tēmu

Nav variantu jāņem iphone6 nav tas labākais, bet pašlaik to nosaka sabiedriskā doma (ja tev iphone tad esi kruts)
12.04.2015 20:46 |

Reitings 17203
Alexxa

Vot tam otram čalim tie mazie gļuki jau ar pirmo updeitu parādījās, nez ko tur pāris dienu laikā baigi varētu sākt mainīt :D

Bet tas jau ar muļķīgi ka telefonam setingos labāk neko nemainīt savādāk parādīsies gļuki :D ar nav normāli tomēr.

brāķētā telefona īpašniekam viss tiek kārtīgi apdrošināts tā kā pat ja kas nolūst tā uzreiz viss tiek sakārtots kā vajag. Jo man jau neliekas ka viņš tur baigi ko pats čakarētos pa to ko nezin, viņi jau visi man tādi ļoti tehniski cilvēki un parasti zin ko dara :D
12.04.2015 20:46 |

Reitings 364
Jā, mani tiešām viss apmierina. Ir draugam arī HTC ONE ,bet man atkal mazajai plauktai par lielu.
Patīk ,ka ir metāla korpuss, ieliekts. Viegli ieguļ rokā, ir ļoti izturīgs. Vēl vakar sanāca tukšā vannā iemest, bet viss kārtībā. Lietoju jau vairākus mēnešus un nekādi gļuki nav bijuši.
Esmu tiešām apmierināta! (l)
12.04.2015 20:51 |

Reitings 364
Ir draugam arī HTC ONE

Gribēju teikt HTC ONE 2
12.04.2015 20:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits