Meitenes, jūs kāda ievērojat tā saucamās atslodzes dienas? ko atļaujat un aizliedzat ēst šajās dienās? Gluži uz ūdens un tējas nevarēšu, jo ikdiena tiek pavadīta samērā aktīvi. Padalieties! :)
Kamēr nav strutas un temp. , tikmēr vēl neko - tiešām var pašārstēties, bet ja parādās kāds no šiem simptomiem- nejoko! Es aizjokojos līdz operācijai pirms nedēļas. Labs pūšamais ir Septolete spray!
Paldies, Ebe, tad aptiekā arī Septolete spray pajautāšu. Tiešām esmu gatava izmēģināt vēl neizmēģināto, citādi drīz būšu ar mieru nošauties labāk, nekā cīnīties ar tām trakajām sāpēm.
Jā, strutām un temperatūrai cenšos sekot līdzi, pašai jau pat tagad bailīgi, ka nekas nepalīdz un tik turpina sāpēt tas kakls, tāpat iešu pie ārsta, ja vēl nākamnedēļ pati nespēšu izārstēt sāpi.
Favel, paldies, ka apvaicājies! Nu jau ir gandrīz pavisam labi, vēl tikai jāuzmanās ar pārtiku, lai nesatraumētu svaigās rētas, un pēc narkozes tāda sajūta, ka esmu kłuvusi izklaidīgāka - pārāk bieži teikuma vidū aizmirstu, ko gribēju teikt, un pa cełam aizmirstu, kur gribēju iet :-D Visu laiku domāju, kā prātu asināt, lai viss pa vecam atkal būtu.
Un noteikti apstiprināšu tevi- sen neesmu ieskatījusies instagram kontā :-)
un pēc narkozes tāda sajūta, ka esmu kłuvusi izklaidīgāka - pārāk bieži teikuma vidū aizmirstu, ko gribēju teikt, un pa cełam aizmirstu, kur gribēju iet Visu laiku domāju, kā prātu asināt, lai viss pa vecam atkal būtu.
Varu Tevi nomierināt. To pašu man nodara miega trūkums :D
Jebkurā gadījumā, ceru, ka ātri vien tiksi uz pekām, lai vari pilnvērtīgi baudīt savu ikdienu. Vai drīkstu vaicāt, kas īsti bija par vainu?
Favel, jā, miega trūkumam tiešām ir līdzīgs efekts :-D Diagnoze bija paratonzilārais abscess (ceru, ka pareizi uzrakstīju!) - uzskatot kakla sāpes par pārāk nenozīmīgām, laicīgi nevērsos pie ārsta (lai gan sāpēja łoti!) un ielaidu strutojošo angīnu...Nekad tā nedariet! :-D