Nesaprotu to lielu ažiotāžu ap 1000+ algām. Abu pušu pārstāves uzvedas kā padsmitgadīgas tīnes, kas strīdas par to, kuru klases pirmais puisis aicinās uz tēju.
No 1000+ pelnītāju skatu punkta: Kāda Jums nozīme, vai citas lasītājas tic Jūsu teiktajam? Ja tiešām piederat šai kategorijai, tad esat apzinīgi, centīgi un domājoši cilvēki, kam skaudību, naidu vai citu negatīvu emociju raisošiem komentāriem vajadzētu radīt smīnu sejā. Pats personīgi piederu šai it kā mistiskajai 1000+ ienākumu grupai, bet neko nevienam pierādīt netaisos. Ļoti labi zinu savu vērtību un to, cik lielu pienesumu dodu. Ir man laba izglītība ar zināmiem vārdiem uz CV, bet tas labākajā gadījumā paver iespēju pelnīt, ne jau automātiski garantē kādu ciparu – attieksme, spēja uztvert informāciju un smags, smags darbs ir tās lietas, kas bīda indivīdu uz priekšu. (Ja par tēmu, tad pamatnodarbošanās saistīta ar finanšu un kapitāla tirgiem; konkursiem esmu gājis cauri neskaitāmiem).
No negatīvo komentāru rakstītāju skatu punkta: Vai Jūs maz uztrauc tas, cik objektīvi ir citi komentāri? (nu un, ja esmu sētnieks patiesībā…) Viens ir skaidrs – vidējā alga nav 1000+ šeit, tur Jums taisnība, bet atcerieties vienu faktoru – šeit pieejamo komentāru izlīdzinājums ir lielā mērā ieliekts, jo tās, kuras pelna 1000+ komentēs daudz biežāk nekā tās, kas pelna minimālo (galu galā, nevienam tak nepatīk lieku reizi apstiprināt, ka dotajā brīdī dzīvē neiet tik rožaini kā pārējiem), līdz ar to augšējie cipari dominē izteiktāk un pabīda vidējo. Jebkurš racionāls cilvēks, kas ar loģiku ir uz "Tu", to sapratīs un necentīsies neko pierādīt.
Tikko aizdomājos, ka, ja kādreiz sarakstīšu grāmatu par šo tematu, tad nosaukums būs – Kādēļ neapmeklēt savu vidusskolas salidojumu? (izsekojāt loģikai?)