Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Aktivitātes

Reitings 11
Reģ: 02.04.2015
Sveicinātas!
Pastāstiet, ko foršu, jautru, varbūt ekstrēmu esat izdarījušas savas dzīves laikā? Kas ir pats ekstrēmākais, ko esat darījušas? Kādas bija jūsu emocijas pirms un pēc tam? Padalieties ar info. , kurā valstī tas bija utt. :)
09.04.2015 11:47 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es vispār esmu mājās sēdētāja :D Laikam pats ekstrēmākais bija ūdens atrakciju parks Ēģiptē. Īpaši viens slidkalniņš, pēc kura es vienkārši raustījos :D
Sākumā man bija bail pat uz viņu skatīties, bet es kaut kā ļāvos pierunāties, ar vienu norunu, ka es braukšu kopā ar draugu. Nu tā mēs abi apsēdāmies, es priekšgalā un mūs vienkārši pagrūda, neļaujot sagatavoties :D Es vienkārši pilnā skaļumā bļāvu :D :D Sākumā ar skatu uz priekš uzbrauc augšā līdz galam un tad ar palēcienu krīt atpakaļ. :D Tieši šitas
Domāju, ka mani varēs no viņa nokasīt :D
09.04.2015 12:01 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Biju kārtīgā atrakciju parkā 2012.gadā, kur pa lielam arī ar visiem amerikāņu kalniņiem izbraucu, nu vismaz 4 noteikti. Tas bija ASV, bet biju pirms tam gadus 10 un vairāk atpakaļ braukusi jau Vācijā ar vienu amerikāņu kalniņu, tad bija ļoti bail.

09.04.2015 12:11 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Esmu gājusi basām kājām pāri 600 grādus karstām, kvēlojošām oglēm, nekādu apdegumu vai rētu.

(bilde no interneta)

Esmu gājusi basām kājām pāri salauztiem stikliem, pāris metru garumā. Nekādu rētu.

Esmu ar plaukstu pārsitusi koka dēlīti vairāku centimetru biezumā.
09.04.2015 12:20 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Sajūtas? Superīgas. Es to izdarīju, tāda eiforija uzreiz pēc tam. :D

Bet, godīgi sakot, nebija bail ne no oglēm, ne no stikliem, tāpēc vislielākās emocijas izraisīja dēlīša pārsišana, jo no tā gan biju pārbijusies. Tad bija pacēlums, ja reiz es izdarīju to, tad varu sasniegt arī visus citus savus mērķus.
09.04.2015 12:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits