e jau 1x minēja citas meitenes, ka Liepājā mums tādas pārdevējas it kā viņas tirgotu Guči - smučī, nevis lētas kurpītes
vot, vot, tās kokainās sejas :D
Bet man vispār tas veikals nepatīk, esmu jau kādas 3 reizes iegrābusies ar ziemas zābakiem, visi pēc mēneša noplīsuši :D Bet tā jau smukas kurpes tur, man vajag pavasarim kurpes un kādus zābaciņus. tagad esmu iecienījusi NS KING, tur priekš manas gaumes paredzēts viss :D Nav arī ūber augstas cenas.
Selīn, Jelgavā Deisy vairs nav! Vai arī ir, tikai pārvākušies? Jo vecajā vietā to nav.
Jelgavā Stilīgie apavi tādi tīri ok. Arī nesen vietu pamainījuši- nav vairs pretī Kancleram, bet Drogām :) Man personīgi šķiet, ka jaunās telpas ir plašākas un apavu vairāk, bet biju tur tik 1 reizi iegājusi.
Vai kāda nevarētu iemest adresi, kurā var pārbaudī vai smarža ir orģināla un kad iznākusi...Atceros,ka tur bija jāievada pudelītes cipariņi, bet nevaru atrast adresi :( Zinu, ka te kaut kas lika.
Marīī, nu atkarībā kā vējš pūš, dūmi jau, protams, ka ir.
Ja pūš uz to pusi tad, labāk nevajag. Vai arī palūdz kaimiņienei, ja ir sausa veša, lai šī novāc, ka gribi savam vīram uzgrillēt gaļu vakariņās :D