Hey, prieks par šodienas saulīti, vismaz Rīgā mūs viņa uzmundrina (l)
Jau kādu laiciņu šad tad, šeit veidoju diskusijas ar dažādiem piedāvājumiem, par programām vai treniņiem. Bet atsaucība no sievietēm ir pat mazāka nekā no vīriešiem, jo bieži atrodam iemeslus kāpēc uz treniņiem neatnāk, vai atkal par daudz darbiņu :-(,bet tomēr ceru, ka es varēšu vismaz dažas meitenes motivēt, un palīdzēt pilnveidot, nostiprināt augumu, un palīdzēt jums nomest svaru, kā arī venkārši sportiski pavadīt laiku. Treniņi notiek pārdaugavā, netālu no āgenskalna - pie māras dīķa. Treniņus gan vadu par maksu - 1Eiro viens treniņš, tomēr es palīdzēšu arī ar uzturu, ierosināšu, kā ātrāk nonākt pie mērķa, trenēsimies, cīnīsimies un jebkurā laikā Tu vari man zvanīt, rakstīt, arī tad, kad stiepjas roka pēc kārtējās bulciņas. ;-).
Treniņi notiek trešdienas, piektdienas, sestdienas vakaros, bet ja netiec šajā laikā un ir vēlme trenēties, tad laiki var būt arī runājami, varūt kādai pat pietiek ar dažām reizēm tikšanās, lai pārunātu visu un uzzinātu, kā trenēties pašai, varu arī parādīt vingrinājumus ko veikt mājas apstākļos, ne tikai ārā. :)
Sīkāka informācija rakstot privātu vēstuli :-) Galu galā sanāca ļoti gari, centos īsāk. izbaudat saulaino vakaru :)