Ja jau uzprasijās ciemos, tad es nemaz necensotos norobežot no kaķiem(ja vien nav alerģija, bet šis cik saprotu nav tas gadījums, un pat ja būtu tad nevajadzēja uzprasīties ciemos)
Ar to klusuma uzturēšanu kad bērns iet gulēt ir tā, ka es kaut kā automātiski cenšos būt klusāka, jo nu pašai nepatīk ka kāds trokšņo kamēr guļu, tādēļ arī citus netraucēju, bet ja netīšām piemēram aizveru skaļāk durvis, ir diezan nepieklājīgi ka ciemiņi man manās mājās aizrāda.
Ēdienu es gatavotu kā parasti, negribi need. Ja māte man sāktu aizrādīt ka redz viņas bērns neēd to un to, tad norādītu viņai lai gatavo pati, jo man nav katram jāgatavo atsevišķi ēdien, visi ēd kopā, nepatīk- gatavo paši.
Par izklaidi es nedomātu, varbūt kādu dienu piedāvātu uz kino, citu uz kādu atrakcijas parku, ja bērns pēķši izdomā ka nepatīk, vestu mājās, tālāk lai domā paši. Varbūt vienu vakaru varētu aiziet uz kādu restorānu, bet tīri kā jauku žestu pret radinieci.
Es to uzskatītu kā - radiniece atbrauca ciemos, līdzi paņēma bērnu. saprāta robežās pieklējīgi vēlētos lai radiniece jūtas ērti ciemojoties, bet neaizmirst ka ir ciemos, bet par bērnu īpaši neiespringtu.
ja jūti ka netiec vaļā, gaida no tevis lai tu viņus visu to nedēļu kaut kur vedā utt, pasaki ka nevari, tev darbs, un atnāc mājās tikai lai uztaisītu vakariņas, lai ko darīt pa dienu domā paši
man šķiet, j viņiem ir tāda nelaipna attieksme bijusi jau iepriekš, viņi domā ka var kāpt uz galvas, un es būšu īpaši nejauka, lai gan parasti man patīk uzņemt ciemiņu un vēlos lai viņi justos pēc iespējas ērtāk