sveikas meitenes.man ir radusies ļoti nepatīkama situācija un varbūt šeit ir kāda daudz zinošāka,kura spēs palīdzēt.
lieta sekojoša- ieliku atverskapi.lv sludinājumu ka pārdodu jenota ādu,pēc laika man raksta viena meitene un saka ka grib pirkt.sarakstijāmies caur inbox un atverskapi.lv un pāris sms.pāris dienas viņa nevarēja atskaitīt naudu jo visu laiku radās viņai problēmas,beigās tomēr atskaitija un es nosūtiju paciņu.vēlāk saņēmu no viņas sms ka viss apmierina un ļoti patīk.ielika par pozitīvu atsauksmi man profilā.
pēc mēneša es saņemu zvanu no policijas ka par mani ir uzrakstīts iesniegums ka esmu apkrāpusi sievieti.viņa man ieskaitija naudu,bet es neesot viņai nosūtijusi paciņu.mēģināju sazināties ar viņu bet numurs bija slēgts.policists iedeva viņas jauno numuru.kad sazvanijos,tad izrādās ka beigās ir pavisam savādāk.....mums pa vidu bija trešā persona kas mūs abas apkrāpa.viņa esot redzējusi sludinājumu ss.lv (kur mans sludinājums nemaz nebija) un tur vsp bija balta lapsāda nevis mans jenots.viņa esot sarakstijusies ar šo pārdevēju(it kā mani) un pārskaitijusi naudu.tai pat laikā sanāk ka arī es sarakstijos ar šo krāpnieci noturēdama viņu par īsto pircēju.tātad sanāk ka šī vidējā persona nosūtija manus bankas rekvizītus īstajai pircējai un viņa man pārskaitija naudu,bet adresi uz kuru sūtīt man iedeva nevis īstās pircējas,bet šīs krāpnieces.īstenībā mēs viana ar otru nemaz neesam sarunājušās bet gan abas ar šo krāpnieci.
biju policija nodevu visu informāciju,visas izdrukas.un man policija lika pārskaitīt atpakaļ naudu jo es savādāk esot līdzdalībniece.tālak man jāraksta pašai ziņojums ka no manīm ir izkrāpta manta un tad meklēšot vainīgo.
zvanija man šī sieviete un teica lai par naudu neuztraucos ka viņai tā neesot svarīga,galvenais gribēja noķert vainīgo.uz ko es atbildēju ka pa daļām centīšos aizskaitīt( pagaidām audzinu mazo un esmu bez darba).tagad pēc mēneša viņa man raksta ka gaida naudu,es pateicu ka pagaidam man nav un vsp ka gribu lai atrod vainīgo un tad es pārskatišu.uz ko viņa atbildēja,ka tā nav ar mieru un uzrakstīs iesniegumu,ka es atsakos maksāt.
man jautājums tāds,vai man tiešām ir jāpārskaita atpakaļ viņas nauda vai es drīkstu pieprasīt lai šo lietu atrisisna līdz galam un tad pārskaitīt?jo savu kažokādu jau arī es atpakaļ nedabūšu pagaidām.un man arī nav 100% pārliecība ka šī pati kundze visu nau noorganizējusi.ĪSTI NEZINU KO DARĪT.