Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iesācēja matu krāsošanā.

Reitings 2
Reģ: 07.04.2015
Sveikas, meitenes!

Dabīgā matu krāsa man ir Latvijas pelēkā un esmu izlēmusi, ka vēlos to mainīt. Mati man garumā drusku pāri pleciem un nekad nav bijuši krāsoti, tāpēc vēlos pavaicāt dažas lietas.

Vai ir prātīgi krāsot matus pašai mājās vai arī labāk būtu pirmo reizi to uzticēt frizierim?

Cik lielā mērā beigu rezultāts atbilst tam, kas parādīts uz krāsas kastītes?

Kādas firmas krāsas ir labākas pēc jūsu pieredzes? Vēlos tumšbrūnu toni, bet veikalos to firmu tik daudz, ka acis riņķī iet. Varbūt ir kas īpašs, kam jāpievērš uzmanība, izvēloties krāsu?

Paldies jau iepriekš:-)
07.04.2015 21:28 |

Reitings 309
Reģ: 13.03.2015
Ja nekad neesi kraasojusi, iesaku vispirms tomeer aiziet pie friziera.
08.04.2015 14:59 |

10 gadi
Reitings 3781
Reģ: 29.01.2009
vari pati krāsot ja rokas neaug no dirsas
ja nav iepriekš krāsoti mati tad tonis vairāk atbildīs solītajam nekā ja iepriekš būtu krāsoti. un neņem uzreiz ļoti tumšu, ja šaubies- vienmēr ņem gaišāko
man no drogām patīk Garnier, sevišķi color sensation-ideāla krāsa.
08.04.2015 15:03 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
man patiik Loreal kraasas, pie friziera esmu dziivee 3x kraasojusi, visas 3 viilusies.
Iesaku saakumaa panemt par kaadu toni gaishaaku, kaa veelamo, jo man no soliitaa tumshi bruunaa tonja paaris reizes ir sanaakushi gandriiz melni ar bruunu spiidumu.
08.04.2015 17:00 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Iesaku saakumaa panemt par kaadu toni gaishaaku, kaa veelamo, jo man no soliitaa tumshi bruunaa tonja paaris reizes ir sanaakushi gandriiz melni ar bruunu spiidumu.

+++
08.04.2015 17:11 |

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Piekrītu par to, ka jāņem drusku gaišāks tonis... Vai arī neturi tik ilgi kā raksta instrukcijā. Tā kā man mati ir pāri pus mugurai, pati neņēmos krāsot, palūdzu, lai draudzene nokrāso, viss labi. Man kā studentei žēl tērēt naudu tam, ko varu dabūt bez maksas jeb palūgt, lai draudzene nokrāso :-D
Ja mati ir ļoti biezi, varētu gadīties, ka ar 1 iepakojumu krāsas var nepietikt.
10.04.2015 11:02 |

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
Sākumā grūti pašai, vēljovairāk aizmuguri, tāpēc, īpaši ja gribi tumšu toni, labāk palūdz lai kāda draudzene nokrāso, savādāk būs tumša piere, kakls un pleķaini mati. :D
10.04.2015 11:11 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Esmu krāsojusi gan sarkanus, gan dažādu toņu brūnus, gan melnus matus- vienmēr gala rezultāts, mājās krāsojot, ir bijis tāds, kāds uz kastītes bijis norādīts. Runājot par brūno toni, man ļoti patika rezultāts ar šo krāsu un šo toni:

Protams, noteikti rezultāts atkarīgs no pašiem matiem, cik labi tie "uzņem" krāsu, vai bijuši iepriekš krāsoti utt. bet man rezultāts ļoti patika, ieguvu izteiktu kastaņbrūnu toni, arī pati krāsas konsistence patika, kad atkal sadomāšu pāriet uz brūnajiem, krāsošu ar šo.
10.04.2015 11:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits