Sveikas,
Labprāt uzzinātu jūsu pieredzi un viedokļus saistībā ar pieaudzētajām skropstām, kādi ir plusi un mīnusi?
Gribu izmēģināt, bet līdz galam nevaru izlemt, pašai skropstas nav no tām īsākajām tāpēc līdz šim iztiku ar krāsošanu pie kosmetaloga.
man nepatika,ka nevareja normaali seju nomazgaat, ja eenas kraasoju, tad vispaar chakars to visu dabuut nost ,netraumeejot skropstas.
vispaar jau smuki izskataas, bet man nepatiik chakareeties
Mīnuss ir tāds, ka tomēr var just, ka kautkāds svešķermenis ir uz acīm.Kā arī nevar ne acis paberzēt, ne gulēt ar seju spilvenā. Pluss ir tāds, ka nav no rīta jāceļas agrāk, lai uzkrāsotu skropstas.
Un atļaušos piekoriģēt, pareizi rakstās kosmetologs..
Man ar skropstu pieaudzēšanu ir tikai viena negatīva pieredze, 1,5 nedēļas turējās ok un tad paliku bez skropstām (arī savām) :D Ievērojot visus priekšnoteikumus un nēsāšanas nosacījumus. Nospļāvos un uz tām savām dažām mini skropstiņām palikušajām pieliku pati mākslīgās skropstas - skats smuks un tā staigāju (atjaunojot) aptuveni pusgadu, kamēr manas skropstas atauga pilnībā.
Šajā jomā iesaku izvēlēties tikai patiešām meistaru ar lielo M. Savādāk var gadīties visādi ;)
Skropstas krāsojot 15 minūtes, man viņas izskatās garas, viena no otras perfekti atdalītas, citi domā ka tās ir mākslīgās. Daudzas meitenes, cik redzēts, krāso tikai tā, lai būtu melnas, bet mans galvenais pamatprincips ir lai būtu maksimāli garas.