Ko izdarija nepareizi?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gribeeju ar jums padaliities.Kaut kas no reaalas dziives!Vakar braucu maajaas no dentista un visu celu domaaju,kaapeec vinam taa neveicaas miilestiibaa?
Kaadu gadu atpakal mineeju ,ka iepazinaas ar krievu meiteni,bija loti prieciigs,jo peec lauliibu skirsanas nevareeja uzreiz uzsaakt jaunas attieciibas!Atceros,cik viirietis (40+gadi)loti atdzivojaas.
Es gan vinam toreiz teicu,lai uzmanaas tomeer ar to lielo dosanu-maksaaja par studijaam Berkeley universitaatee,nopirka vinai dziivokli ,masiinu uttMeitenei netruuka pilnigi nekas!Laikam tiesi taapeec,ka viniem ir liela gadu starpiiba-20gadi,es tomeer ieteicu vinam taa riktiigi visu paardomaat,ja veelaas so meiteni preceet.
Tagad meitene jau beigusi studijas,viirietis vinai veel izmaksaaja braucienu uz Franciju (taads paliels brauciens uz Eiropu).Paliidzeeja vinai iekaartoties darbaa Google(paliidzeeja tiesi ar interviju )Iisi sakot -labaaku saakumu Amerikaa nevar gribeet!
Paaris meenesus atpakal bijusi ciemos pie vina vecaakiem,viss bijis ok ,un tad peeksni braucot maajaas,meitene peeksni teikusi-negrib turpinaat vairs attieciibas,jo tomeer taa lielaa gadu starpiiba uttAttieciibas izjukusas.Sesi gadi ,kaa nebijusi...
Tagad mans dentists ir pilniigi satriekts!Vina vieniigais jautaajums man bija-ko vins ir darijis nepareizi?
Es veel taa nodomaaju-laikam varu sevi saukt par laimiigu sievieti uz sii fona!Tas viss, kas noticis manaa dzivee peedeejaa laikaa ,ir viens liels siikums saliidzinosi.
Varbuut varam padiskuteet par so teemu?
07.04.2015 17:34 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
emanuelle2, a kāda starpība, kā viņā izskatās? Tikai tāpēc, ka viņa ir slaida un dabīgi skaista un mazliet bezgaumīga, mēs varam izsecināt, ka aizgāja pie bagātāka? Ja būtu apaļīga un ar botoxu, tad gan - tikai dēļ mīlestības.....
07.04.2015 19:01 |

Reitings 16208
Man liekas,ka tajaa braucienaa pie vecaakiem,viirietis varbuut saaka sarunas par naakotni ,un tad meitene izdomaaja pielikt tam punktu.Atceros,ka vins gribeeja jau sen vinu appreceet!
Vina nebija tas "tuseetaaja tips" noteikti.Vinai loti patika vinam gatavot,savaa veidaa gaadaat par vinu-tas sim viirietim loti patika pie vinas.
07.04.2015 19:04 |

Reitings 16208
Tu pati neesi nekad pieljaavusi iespeeju, ka tu vareetu no saveejaa izskjrties?
Es nekad nevareetu aiziet no sava viira-iipasi veel tagad...
Es nezinu ,kaapeec mineeju izskatu-laikam gribeeju dot mazliet vizuaalu iespaidu par so meiteni-noteikti nav tas "cacu variants".Peec staastiitaa man likaas ,ka taa ir taada iista gimenes sieviete.
07.04.2015 19:09 |

Reitings 743
Reģ: 23.02.2015
20 gadi ir liela vecumu starpība. Jaunajai meitenei ceļi vaļā un iepazīties ar superīgu jaunu puisi daudz vieglāk.
Nevajadzēja būt tik naivam puisim, pats vainīgs ka ļāvās tapt izmantots.
07.04.2015 19:09 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Cilvēkiem taču mainās domāšana ar laiku.. Un tam pat nav sakara ar naudu, manuprāt, vienkārši tas šeit parādās kā fakts, ka vīrietis daudz bija devis sievietei materiālā ziņā. Tomēr katram pienāk tāds punkts, kurā izmainās vēlmes, domāšana un prioritātes, cik attiecības nav tuvu cilvēku lokā redzētas, kas izjūk tieši ap vecumu 24-26 gadi. Ir lieliski, ja līdzi mainās arī otrs cilvēks un spēj abi kopā turpināt virzīties tālāk, taču bieži vien iznāk, ka jaunās prioritātes nesakrīt.
Un tam nav risinājuma, nevar jau tāpēc nebūt kopā ar cilvēku, kurš patīk un sagādā pozitīvas emocijas tikai tāpēc, ka kaut kad kaut kas var mainīties. Saprotams, ka viņš pārdzīvo, jo būt pamestam negaidot ir vienmēr sāpīgi, tomēr nedomāju, ka meitene vienkārši pacēla asti un aizmuka: tomēr pēc 6 gadu attiecībām, nosacītas kopdzīves veidošanas arī ir ļoti drosmīgs solis aiziet.
Nekad jau nevar zināt, kas kuram galvā notiek, jo darīt var vienu, bet neviens nekad nezinās patiesās domas. Skatoties no šīs vienas puses- sāpinātā, pamestā vīrieša puses, kurš sievietei ir devis materiāli un arī emocionāli daudz var arī izskatīties, ka meitene ir golddigere, bet tā ir tikai viena medaļas puse, plus vēl subjektīvais viedoklis emociju uzplūdā.
07.04.2015 19:23 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Es nekad nevareetu aiziet no sava viira-iipasi veel tagad...

emanuelle2, no šī vīra neaiziesi materiālā nodrošinājuma dēļ pat tad, ja jūtu vairs nebūs? Un no pirmā vīra taču aizgāji. Bet tā varēji darīt, jo viņš tev tik daudz materiālu labumu nepiedāvāja? Goda vārds tavu loģiku nesaprotu.

Laiks iet, cilvēki, vēlmes, intereses mainās. Un ir maz ticams, ka 20+ gadīga meitene 6 gadu laikā ir mainījusies vienā virzienā ar 40+ gadīgu vīrieti..
07.04.2015 20:20 |

Reitings 16208
Hippie Chick-ar pirmo viiru izjuka attieciibas ,jo vins bija saticis citu sievieti jau manaa laikaa...
No sii viira nekad neaiziesu.Materiaalaa puse neko neizsaka daudz ,jo esmu lauliiba jau ilgu laiku-ja arii skirtos -man pienaaktas pietiekosi daudz...Esmu vienmeer teikusi,ka sis ir mans peedeejais viirietis sajaa dziivee.
Iipasi veel tagad...viiram ir veseliibas probleemas ,un es vinam esmu vajadziiga vairaak ,kaa jebkad tiesi tagad...
07.04.2015 20:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Grūti spriest nezinot situāciju. Ja jau sieviete būtu bezkaislīga ''golddigere''.. iespējams, vīrieti nepamestu, bet gan baudītu turpmāk vīrieša materiālās rūpes.

Kā jau Stiprais_dzimums uzsvēra.. iepazīstoties, meitenei bija tikai 20 gadi. 20 gados tomēr prāts nav tik nobriedis kā 26 :) Uzskati, redzējums uz pasauli var arī mainīties :)

Fantāziju līmenī - ja es būtu vīrietis uz 40.. drīzāk vēlētos sev tuvāku cilvēku .. tīri brieduma ziņā :) Protams, pieļauju, ka tāda ļoti jauna meitene lika viņam justies vēl spriganākam un foršākam :)

Varbūt viņai šķiet, ka pati iet uz priekšu, bet viņš stagnē.

Dzirdēts teiciens.. ne vienas vien attiecības izjukušas šāda iemesla dēļ (paziņu lokā). Tomēr šis apgalvoojums netieši norāda uz sacensību 2 cilvēku starpā, kas attiecībās, man nešķiet gluži pieņemami :)
07.04.2015 20:30 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nez, man taada tipa nemaz nav zeel. Ko dariija nepareizi? Sacereejaas uz jaunu meiteni. Tieshaam tiem vecajiem krabjiem ir gruuti saprast, ka lielaakajai daljai jauno meitenju vinji nepatiik un ka ir pievilciigi tikai golddigereem? Protams, ir arii iznjeemumi, bet ljoti maz.

+++

Nebūtu teiksui tik skarbi, bet pa lielam piekrītu.

Un Tu runā tikai par to, ko viņš šai meitenei esot devis materiālā ziņā. Sanāk, ka viņš viņai bija kā kredīts - kamēr neatdos visu, nevarēs viņu atstāt. Attiecības tomēr ir nedaudz sarežģītāka matērija.

Protams, ka žēl tā vīrieša. Katrs mēs savādāk uztveram šķiršanos un katram pieķeršanās/mīla tiek izrādīta citādāk. Nezinu, diez vai kas tur bija pie vainas. Tā gadās - cilvēki šķīras, bet dzīve turpinās.
07.04.2015 21:18 |

Reitings 16208
Sodien satiku savu pazinu-viirietim 40+(rakstnieks)!Esmu kaadreiz so viirieti jau varbuut piemineejusi.Biezi brauc uz Cehiju(Vecaaki naakusi no taas puses...)Iepazinies pagaajusaa celojumaa ar loti simpaatisku meiteni 20+.Tagad sarakstaas e-pastos ,skype utt.Saakusies taada maza aizrausanaas!Ar savu staastu vinu mazliet nobaidiju,jo vins arii naak no situeetas gimenes,pats arii taads tiiri situeets!Teicu,lai maacaas no kluudaam,neaizraujaas ar lielu daavanu pirksanu utt pirms laika-iznaaks veel kaa dakterim:-(.Sabaidiju viirieti!!:-D
10.04.2015 00:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Njaa, dazi viirieshi ap 40+ gadiem saak domaat ne ar galvu, bet citu orgaanu, sadomaajaas sazin ko un tad raudaadami atpakalj pie sievas prasaas.
10.04.2015 00:42 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Es to meiteni dzīvu apraktu. Da ne, es vienkārši būtu uzmanīgāks. Nolīgtu, lai kāds cits aprok.
10.04.2015 00:42 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
emanuelle2 - Tev nav ienācis prātā, ka šo vīriešu attiecības vienkārši nav Tava darīšana? Atvaino, bet kāpēc Tu lien ar saviem padomiem lietās, par kurām Tu vari spriest tikai no malas? Tā ir viņu dzīve un viņu kļūdas vai ieguvumi. Goda vārds, besī šādas sievietes - kā tāda lauku babuška, kura vienmēr visu zina labāk par situācijā iesaistītajiem.
10.04.2015 00:47 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Bļin, labak nebutu te nākusi. Nebutu uzzinājusi ka mans vīrietis ir vecs krabis, pie tam arī viņš ar medicīnu ir saistīts. (e)
10.04.2015 00:48 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Emmanuelle2, man izklausās pec forša vīrieša un jaukas jaunas sievietes, kura nobijās no gadu starpības. Ja tā padomā, viņai būtu 40 kad vīram 60.....
10.04.2015 00:51 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle, kāpēc Tev tā naudas tēma tik sāpīga?
Ja viņš būtu nabadzīgs un meitene viņu pamestu pēc 6 gadiem, tas būtu ok?
Pati raksti, ka viņa bija jauka, gādīga, patika ēst gatavot vīrietim, vīrietis jutās laimīgs, viņš par to arī bija priecīgs viņai nopirkt dažādas lietas. Kāpēc, piem. viņa pirkumi ir vērtīgāki par tām rūpēm, ko tā meitene attiecībās izrādīja? Tāpēc, ka naudas izteiksmē vērtība lielāka? ....
10.04.2015 00:56 |

Reitings 233
Reģ: 26.01.2015
Nu, es nezinu, vai tas viss pat ir daudz apspriešanas vērts, dzīvē visādi notiek, mēs sastopam cilvēkus, mēs ejam kopā, un vairs neejam, katrs var paturēt par kopā būšanas laiku to labāko priekš sevis. Nedomāju, ka kāds darīja ko nepareizi vai diži pareizi, tā vienkārši notika. Un kādu brīdināt... vai kādu varam pasargāt, baidot ar citu piemēriem? Vai tas ir vajadzīgs? Lai dara kā jūt.
10.04.2015 00:58 |

Reitings 16208
Kakis-es arii nesaprotu ,kaapeec man taa naudas teema tik saapiiga!:-DTaisniiba jau ir-nav mana nauda...
Es tomeer nejustos labi ,ja man buutu maksaati kaadi 200 tuukstosi(apmeeram) -maaciibas dziivoklis,masiina utt ,un tad taa meiriigi-miilais piedod ,bet tu man tomeer esi par vecu.
10.04.2015 01:04 |

Reitings 233
Reģ: 26.01.2015
Bet, ko Tu darītu? Paliktu kopā uz visiem laikiem tikai tāpēc, ka justos parādā? Es tomēr aizietu, ja nemīlētu. Tā bija viņa izvēle - dot, maksāt. Es visdrīzāk aizietu, bet gribētu atmaksāt naudu, kaut gan ticu, ka daļai vīriešu tas varētu likties apvainojums.
10.04.2015 01:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
emanuelle2 Un kaa tad ir ar to viirieshu pirmajaam sievaam, kuras atdeva laiku, speekus, ruupes, kuras bija klaat kameer viirietis taisiija karjeru, skolojaas, lai peec tam tiktu nomainiitas pret 20 gadus jaunaakaam? Diez kaapeec viirieshiem nepaarmet to, ka vinji pamet sievas deelj gadiem, bet ja jauna sieviete pamet vecaaku viirieti tad tas ir noziegums. Turklaat ja nevar aiziet deelj ieguldiitaas naudas, tas vairaak izskataas peec prostituucijas ar vienu klientu, nevis attieciibaam, kur viens iegaadaajaas otru uz nenoteiktu laiku.
10.04.2015 01:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits