Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko izdarija nepareizi?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gribeeju ar jums padaliities.Kaut kas no reaalas dziives!Vakar braucu maajaas no dentista un visu celu domaaju,kaapeec vinam taa neveicaas miilestiibaa?
Kaadu gadu atpakal mineeju ,ka iepazinaas ar krievu meiteni,bija loti prieciigs,jo peec lauliibu skirsanas nevareeja uzreiz uzsaakt jaunas attieciibas!Atceros,cik viirietis (40+gadi)loti atdzivojaas.
Es gan vinam toreiz teicu,lai uzmanaas tomeer ar to lielo dosanu-maksaaja par studijaam Berkeley universitaatee,nopirka vinai dziivokli ,masiinu uttMeitenei netruuka pilnigi nekas!Laikam tiesi taapeec,ka viniem ir liela gadu starpiiba-20gadi,es tomeer ieteicu vinam taa riktiigi visu paardomaat,ja veelaas so meiteni preceet.
Tagad meitene jau beigusi studijas,viirietis vinai veel izmaksaaja braucienu uz Franciju (taads paliels brauciens uz Eiropu).Paliidzeeja vinai iekaartoties darbaa Google(paliidzeeja tiesi ar interviju )Iisi sakot -labaaku saakumu Amerikaa nevar gribeet!
Paaris meenesus atpakal bijusi ciemos pie vina vecaakiem,viss bijis ok ,un tad peeksni braucot maajaas,meitene peeksni teikusi-negrib turpinaat vairs attieciibas,jo tomeer taa lielaa gadu starpiiba uttAttieciibas izjukusas.Sesi gadi ,kaa nebijusi...
Tagad mans dentists ir pilniigi satriekts!Vina vieniigais jautaajums man bija-ko vins ir darijis nepareizi?
Es veel taa nodomaaju-laikam varu sevi saukt par laimiigu sievieti uz sii fona!Tas viss, kas noticis manaa dzivee peedeejaa laikaa ,ir viens liels siikums saliidzinosi.
Varbuut varam padiskuteet par so teemu?
07.04.2015 17:34 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Samīlējās nepareizajā cilvēkā :) Citu neko viņš nepareizi nedarīja.
07.04.2015 17:38 |

Reitings 268
Reģ: 02.04.2015
Nu man jau izklausījās, ka goldiggere pagadījās... :( Žēl tādu vīriešu, bet varbūt pašiem acis vajag plašāk vaļā turēt, lai pamanītu, vai ir kāds zemūdens akmens...
07.04.2015 17:38 |

Reitings 109
Reģ: 20.02.2015
Varu derēt, ka tā meitene atrada sev kādu jaunāku, un tāpēc arī viņu pasūtīja. No šī dabūja visu ko gribēja un tagad aizskrēja pie nākamā. Skumji, ka pasaulē eksistē tādas sievietes...
07.04.2015 17:40 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Nu man jau izklausījās, ka goldiggere pagadījās...

++

Bet nu, ja cilvēks samīlas, tad jau otram neko nav žēl.
07.04.2015 17:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nez, man taada tipa nemaz nav zeel. Ko dariija nepareizi? Sacereejaas uz jaunu meiteni. Tieshaam tiem vecajiem krabjiem ir gruuti saprast, ka lielaakajai daljai jauno meitenju vinji nepatiik un ka ir pievilciigi tikai golddigereem? Protams, ir arii iznjeemumi, bet ljoti maz.
07.04.2015 17:41 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Vina vieniigais jautaajums man bija-ko vins ir darijis nepareizi?

Teikšu skarbi, bet ko viņš darīja nepareizi-domāja ar savu kājstarpi, pardon!
Ja cilvēks tā vienā brīdī var visu pārtraukt un ja tiešām nekas par to neliecināja iepriekš, tad Tavs paziņa slikti "jūt cilvēkus", neredz cauri..
Nu un vēl tas, ka slāvietēm piemīn īpašs talants vīriešu "apstrādāšanā" (es nenosodu, drizāk apbrīnoju:D))

Bet vispār-principā neko viņš nedarīja nepareizi, ja nu vienīgi bija nedaudz par naivu, neracionāls..
07.04.2015 17:43 |

Reitings 10112
Reģ: 19.11.2014
Vairāk kā skaidrs, ka ļāva sevi izmantot.
07.04.2015 17:43 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Nu man jau izklausījās, ka goldiggere pagadījās... Žēl tādu vīriešu, bet varbūt pašiem acis vajag plašāk vaļā turēt, lai pamanītu, vai ir kāds zemūdens akmens...

Nedomāju ja godīgi, ka meitene golddiger ja jau 6 gadus ar viņu harmonijā nodzīvojās.. tādas parasti vai nu līdz gadam noturās un vīrietim atverās acis vai viņas atrod ko citu vai arī visu laiku sēž vīrietim uz kakla...

Kaut gan tai pat laikā varbūt tiešām gold diger.. nodzīvojās ar vīrieti tieši tik ilgi kamēr pabeigs skolu un labi pati par sevi ar vīrieša palīdzību iekārtosies kādā siltā vietiņā un tad varēs laisties lapās, lai gan ja jau 6 gadus nodzīvot un izturēt cilvēku pret kuru nav mīlestības tur tiešām jābūt pārdomātai karjeristei...:-(

Vīrietis izvēlas nepareizos variantus, tādēļ arī neveicas nav ko 40+ uz 20 gadniecēm skatīties! ir tomēr jāizvēlas vienlīdzīgu dvēseles radinieku..
07.04.2015 17:48 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Fuuuuck, Goldiggere konkrēta, jeb īsāk sakot, sieviete ar aprēķinu...žēl..un tad brīnās kapēc vīrieši maitas paliek...vot tāpēc
07.04.2015 17:50 |

Reitings 111
Reģ: 03.07.2013
Piekrītu Kristai, tīri tirgus attiecības. Gribēja jaunu miesu, par to attiecīgi arī samaksāja. Ja grib normālas attiecības, jāizvēlas cilvēku ar mazāku gadu starpību.
Nezinu vai gluži šajā gadījumā, bet patīk tie vecie naudas maisiņi, kuri grib, lai jaunas meitenes mīl viņu dvēseli, iekšējo pasauli, neskatoties uz gadiem, plikpaurību, vēderiņu utt., nevis viņu naudu. Vai viņi tiešām ir tik naivi?
07.04.2015 17:51 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Tā cilvēks ir iekārtots, ka viņš vainu meklē sevī. Bet varbūt vnk nesatikās podiņš ar vāciņu (t)

Un vispār, tas ir izplatīti Amerikā, precēt/lenkt sievietes no A-eiropas. Zinu kundzītes (ap 50mit), kas tik tā, pēc gredzentiņiem un kārtējā Karību kruīzā aizbrauc :-D un bez mazākiem pārmetumiem.
07.04.2015 17:52 |

Reitings 9169
Un ja situaacija buutu apgrieztaa veidaa? Dentists buutu 45 gadiiga sieviete kuru pameta 20 gadiigs puisis? Veel jo projaam jaunaakais partneris buutu vainiigs un maita, jebshu sievietei visi paarmestu par to, ka vinja sagribeeja jaunaaku viirieti? Viela paardomaam.....
07.04.2015 17:53 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man arī šķiet, ka nepareizais cilvēks bija un viss. Es, neko vairāk nezinot, nesauktu sievieti par zeltraci, kaut arī viņa pieņēmusi no vīrieša ļoti daudz ko. Visticamāk jau, ka nedīca pēc visām tām lietām, bet gan vīrietis pats no labas gribas iedeva.

Man drīzāk šķiet, ka sieviete drīzāk sāka ilgoties pēc kaut kā cita, no sērijas "kaimiņos zāle zaļāka". Viņiem no sākuma bija zināmā mērā tēva un meitas attiecības - tētuks nopērk to, sarunā šito. Noteikti meitene uzskatīja viņu par ļoti gudru, pieredzējušu, savā ziņā autoritāti. Bet tad pati izmācījās, ieguva labu darbu, varbūt skaistā ilūzija par pašu labāko un gudrāko vīrieti sabruka. Varbūt viņai šķiet, ka pati iet uz priekšu, bet viņš stagnē. Galu galā varbūt sagribēja līdzvērtīgu partneri, nevis tētuku.
07.04.2015 17:56 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
krista21, no pārdomām jēga ir tikai tajā gadījumā, kad zinām, kas kuram no abām iesaistītajam pusēm galvās darījās, kāda bija viņu motivācija.

JA vīrietis apzinājās, ka jauno miesu pērk, tā ir viena lieta. JA tiešām bija naivs un ticēja mīlestībai, tā ir cita lieta.

Tas pats attiecas uz meiteni - varbūt, kā Elizabete raksta, sākumā tiešām saskatīja zobārstā foršu, pieredzējušu vīrieti, nevis tikai naudu ar alus vēderiņu (un nav teikts, ka viņam ir vēderiņš)
07.04.2015 17:59 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Tieshaam tiem vecajiem krabjiem ir gruuti saprast, ka lielaakajai daljai jauno meitenju vinji nepatiik un ka ir pievilciigi tikai golddigereem? Protams, ir arii iznjeemumi, bet ljoti maz.
Nav gan tā,kā tu raksti.

Manuprāt,viņa nav golddiggere,jo savādāk būtu tomēr palikusi kopā ar vīrieti naudas dēļ. Iespējams dentists ir tik ļoti izslāpis pēc mīlestības,ka viņš pazaudē sevi attiecībās, un rezultātā otrs viņu var staipīt kā plastalīnu,kas attiecības padara samērā garlaicīgas.
07.04.2015 18:02 |

Reitings 9169
Canis Lupus Tu paziisti daudzas 20 gadiigas meitenes, kuras roku uzliekot uz sirds vareetu pateikt, ka vinjaam patieshaam patiik 20 un vairaak gadu vecaaki viirieshi, pat ja vinjiem nav ne centa pie dveeseles? Es nee. Lielaakoties sievieteem patiik nedaudz vecaaki, kas buutu 5 vai 10 gadi starpiiba, bet ne teeva vecuma viirieshi.
07.04.2015 18:05 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Saukt meiteni par golddigeri ir drusku netaisnīgi - ne mēs, ne emanuelle nepārzinām situāciju, lai varētu tik kategoriski spriest.
Turklāt, ir lietas, kas šajā pasaulē nemainās. Ļoti daudzas meitenes vecumā 17-25 (aptuveni), piesaista stipri vecāki vīrieši. Ne naudas, bet pieredzes un brieduma dēļ, ar tādu var justies drošībā, iemācīties ko jaunu utt. Kad meitene izaug, pieņemas prātā, vienkārši mainās prioritātes un intereses, vecākajā vīrietī arvien vairāk tiek saskatīts tēvs, no kura paspārnes gribas izrauties, ar kuru kļūst arvien mazāk kā kopīga.
Tas nav nekas slikts, tā vienkārši notiek. Vecākiem vīriešiem patiesībā jau sen būtu jāapzinās, ka attiecībām ar šādu gadu starpību nav ilgstošas nākotnes. Jau tas vien, ka viņi bija kopā 6 gadus, liecina, ka tas nebija naudas dēļ. Cilvēku, kurš riebjas, ir grūti paciest pat tad, ja viņš ir miljonārs, kur nu vēl jaunības maksimālismā un karstgalvībā.
Loģiski, ka aizdomājās par to, kas būs pēc gadiem 5-10, kad vīrietis jau sāks novecot, bet viņa joprojām būs plaukstoša, jauna sieviete.
Ja vēl ņemam vērā, ka meitene pabeidza augstskolu un tagad strādā tik lieliskā darbā (kur idiotus parasti neņem), nu..nav tipiskais zeltraces-svilpastes tips.
07.04.2015 18:08 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
krista21 Jā,es pazīstu vairākas sievietes,kuras neskatās uz to,cik cilvēkam ir gadi,pat ja tie ir +20 vai -20,galvenais,lai ir savstarpējā saskaņa un pievilcība. Arī man ir bijušas attiecības ar divreiz vecāku vīrieti,kurš absolūti nebija no augstākā sabiedrības slāņa,mums kopā bija labi,kam arī tika pievērsta uzmanība,veidojot attiecības.
07.04.2015 18:12 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Skumji, ka pasaulē eksistē tādas sievietes...
nu, ir aitas ir cirpēji, šajā gadījumā- ir auni. :-DMeitene dabūja dzīvokli, izglītību, auto-pietiekamu starta kapitālu, lai sāktu savu dzīvi. Tiešām tas vīrietis nesaprot, ja grib stabilas attiecības, jāmeklē līdzvērtīga partnere, kurai viņš būs vīrietis, ne bagātais tētuks.
Ja šajā gadījumā 40+ gadīgam vīrietiem vēl nav skaidrs, ko viņš izdarījis nepareizi, tad bezcerīgs gadījums.
07.04.2015 18:13 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
man liekas,ka viirietis vnk bija izslaapis peec cilveeciskas miilestiibas, maiguma. Vnk atveera savu sirdi un nepadomaja ar praatu. bet, nu, jeb kuraa gadijumaa 6 gadi attieciibaas arii nav maz un es varu saprast meiteni, kas gadiem ejot, saak domaat par gimeni, beerniem un saprot,ka labaak piemeerots tam buus jaunaaks viirietis. Nav jau teiks, ka meitenei tiesham bija vajadziga tikai nauda, iespejams, vina patiesham miileeja, bet tad veel neaizdomaajas tik daudz par naakotni
07.04.2015 18:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits