Macadamia fake

Reitings 150
Reģ: 23.03.2012
Visu laiku lietoju Macadamia šampūnu un masku, pirktus Stockmann...maska beidzās, takā mājas bija Macadamia maskas paraudziņš no HQ hair (bez maksas bija nācis klāt kādam pasūtījumam), izlietoju to. Jau liekot matos sajutu atšķirību starp maskām !!! Macadamia (Stockmann pirktā) un Macadamia (paraudziņš) atšķīrās. Paraudziņam bija smarža nedaudz vairāk pēc augļiem, konsistence likās nedaudz biezāka, patīkamāk klājās matos, krāsa arī nedaudz, nedaudz oranžīgāka likās. Un izmazgājot matus UZREIZ bija WOW efekts, kāds līdz šim nebija... no sausajiem matu galiem nebija ne miņas, bez pūkām, super slīdīgi un patīkami.
Stockmann tirgo feikus? Jo kā savādāk var izskaidrot lielo atšķirību efekta ziņā? Ja visu laiku lietojot Stockmann Macadamia masku mati bija ok, bet pēc paraudziņa, kas nācis no ārzemju interneta veikala ir momentā wow efekts?

Gribētos dzirdēt jūsu atsauksmes...vēl kādai ir tā gadījies? Kur pērkat Macadamia, kā ar kvalitāti? (t)
07.04.2015 14:19 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Gribēju tieši rakstīt to, ko kalla, ka paraudziņos produkts pats par sevi ir labāks, lai iekārdinātu pircējus. Protams, tas nenozīmē, ka lielās pudeles produkts ir slikts, bet tas nav tik labs kā tas paraudziņš.
07.04.2015 15:15 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
protams,ka paraudziņš būs intensīvāks, labāks un visādā citā ziņā pārāks,lai iekārdinātu pircēju pirkt pilnizmēra produktu.
gluži kā smaržu testeri,kam defaultā ir labāka noturība

šitas man arī patīk :D smieklu jūra.... es kādreiz arī ticēju šitam fufelim, kad man bija gadi 16 un to teica smaržu izplatītaji, lai tikai notirgotu to testera pudeli, kuru neviens īsti negribēja pudeli ar uzrakstu TESTERIS virsū :D
07.04.2015 15:16 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Es gan piekrītu, ka lielākoties jau pie mums var nopirkt tieši Polijā ražoto produkciju un tās kvalitāte, protams, arī atšķiras, tomēr nevar nepieminēt arī tādu faktoru, kā ūdens sastāvu un kvalitāti, kas visai tieši ietekmē arī konkrēta kosmētikas līdzekļa efektivitāti.

jā, es arī šito gribēju teikt - LV ir vispār ļoti ciets ūdens, tāpēc te mazgājot arī baltas drēbes tās ar laiku paliek pelēcīgas... :-P
bet šitie fufeļi, ka mums smaržas ir feiki utt.. - tipiskas bābu tenkas bez reāla pamatojuma un pierādījuma. cmon - to taču tik daudzi faktori ietekmē - temperatūras svārstības, termiņš, dažreiz arī paši ražotāji produktu formulās pamaina šo to. bet nu par Polijas precēm gan nevar noliegt, kaut kas citādāks tur ir...
07.04.2015 15:20 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
:D
07.04.2015 15:23 |

Reitings 10
Reģ: 06.04.2015
Vispārīgi runājot par feikiem.. Vai kaut ko tamlīdzīgu, jo ar skaļiem vārdiem nemētāšos :D

Manai māsīcai bija burvīgas Nina Ricci smaržas, kuras pat uzpūstas uz apģērba, ilgi turēja savu smaržu noti (konkrēto marku nesaukšu). Konkrētās smaržas man ļoti bija iepatikušās. Jāsaka, ka māsīca smaržas regulāri pērk Vācijā, kur arī pamatā dzīvo.
Pasūtīju arī es viņas, caur ļoti populāru Latvijas internetveikalu. Tikai - smaržas turas labi ja 3 stundas. :-O Ļoti labi zinu arī atšķirību starp EDT un EDP. Īstenībā esmu šokā. Būs jāprasa pašai māsīcai, lai nopērk Vācijā :D

Vai varat man izskaidrot, kur tad ir mana kļūda?
07.04.2015 15:25 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Mimo - kļūda ir tajā, ka katra āda reaģē citādāk!
07.04.2015 15:26 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Patīk Sugar komentārs :D
07.04.2015 15:26 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Vajāšanas mānijas uzvaras gājiens :D
07.04.2015 15:27 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Neēsmu mēģinājusi paraudziņus, bet trakajās dienās nopērkot Macadamias eļļiņu biju vīlusies, nebija nekāda efekta. :/ var jau būt, ka maniem matiem vienkārši viņa nepatika, nezinu.
07.04.2015 15:27 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Mimo - ražotājs - varbūt atkal poļi pie vainas :) Turcijā & Ēģiptē arī varot nopirkt zīmolu smaržas labu labās :D Pati gan neesmu mēģinājusi, bet gan jau tās turpat tirgus pievārtē arī ražotas :D
07.04.2015 15:28 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Starp citu, par smaržām - nav tā, ka Tu pati uz sevis viņas vienkārši vairs nejūti? Jo man ir vienas iemīļotas smaržas, kuras es tiešām nejūtu vairs - tikai īsu brīdi pēc izsmidzināšanas varu sasmaržot (un man ir ļoti jūtīgs deguns). It kā pazūd daļa prieka, bet nu nav tā, ka viņas nesmaržo - esmu likusi vīram nokomentēt un viņš saka, ka smaržoju gan. Arī uz apģērba es tās jūtu arī nākamajā dienā, paņemot, piemēram, iepriekšējā dienā vilktu žaketi. Bet uz ādas - pilnīgi neko.
07.04.2015 15:31 |

Reitings 2425
uz katra cilvēka ādas smaržas reaģē citādāk. Kādam sausa āda, kādam sviedri izdalās utt.
07.04.2015 15:34 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
protams, mums viss ir slikts. visu paardod vecu un nekas nav orginaals. :D
visur labaak,kur neesam mees.
es daudz skatos visadus arzemnju sarunu shovus un, nez kapeec, arii vinjiem liekas, ka viniem viss ir sliktaak nekaa paareejaam valstiim. arii tie pashi produkti, mediciina, valdiiba utt
07.04.2015 15:45 |

Reitings 10
Reģ: 06.04.2015
Vēl varu pateikt - māsīcas smaržas esmu uzpūtusi uz sevi - jā, efekts tiešām turējās ļoti ilgi, ne tikai pāris stundas. Bet ar savām it kā identiskām smaržām, tikai šeit pasūtītām - tā smarža pazūd jau pēc tiešām 3 stundām :-/
07.04.2015 15:46 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Kā mani kaitina šitās visas feiku lietas. Jūs esat kādreiz lietojušas kreiso šampūnu? Es, piemēram, savā 26 gadus ilgajā mūžā neesmu. Nevajag pirkt no Ali pasūtītās ēnu paģelkas un smaržas no čigāniem, tad arī nebūs jāšaubās. Es visu pērku normālos veikalos, viss vienmēr bijis kvalitatīvs. Tas, vai produkts der, ir pavisam cits jautājums. Kā arī - ar katru dienu organisms mainās. Tas, kas derēja pirms gada, var nederēt šobrīd un otrādāk.
07.04.2015 15:48 |

Reitings 2425
labs piemērs ir ķiploks. Tas smird ne tikai elpā, bet izdalās arī caur ādu. Ļoti minimāli un to deguns diezvai uzreiz sajutīs, bet sajaukumā ar smaržām, kas uzpūstas uz ādas, tās var smaržot pilnīgi citādāk.
07.04.2015 15:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es vienu reizi tik vīlos iemīļotajās smaržās.. un tāpat neatceros, kurā veikalā pirku :D
Iespējams, degunam mainījās gaume.. vairākus gadus plauktiņā pudelīte krāj putekļus. Nesen atkal iepūtu.. tāpat nepatīk :D
07.04.2015 15:51 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Cormeum, ir vēl viena iespēja - smaržu ražotāji paši mēdz ieviest jaunas smaržu formulas populārākajiem aromātiem ik pa laikam. Dažreiz nemaz ne tik mazas!

Par tēmu... Es īsti neticu tam, ka lieli uzņēmumi riskētu ar savu reputāciju (un iespējamo tiesvedību), lai tikai tirgotu feikus. Mūsdienās vairs nav aktuāli kā varbūt 90.gados iesmērēt dajebko un izlikties, ka neko nezini. Tagad visi mēģina dabūt lojālu klientu loku. Es negribētu apvainot kādu uzņēmumu tikai tāpēc, ka man kaut kas šķiet.

Jāskatās uz ražotājvalsti, derīguma termiņu, jāpačeko, vai nav pēdējā laikā mainīta produkta formula. Kā jau te minēja, daudzās citās valstīs ir labāks ūdens. Ceļojumos vairākkārt esmu piefiksējusi, ka mati tikai ar šampūnu izmazgāti izskatās labāk nekā Latvijas cietajā ūdenī ar šampūnu+kondicionieri+eļļiņu.
07.04.2015 16:05 |

Reitings 2425
Par tēmu... Es īsti neticu tam, ka lieli uzņēmumi riskētu ar savu reputāciju (un iespējamo tiesvedību), lai tikai tirgotu feikus. Mūsdienās vairs nav aktuāli kā varbūt 90.gados iesmērēt dajebko un izlikties, ka neko nezini. Tagad visi mēģina dabūt lojālu klientu loku. Es negribētu apvainot kādu uzņēmumu tikai tāpēc, ka man kaut kas šķiet.

+

pietam ne tikai ar klientiem uzņēmumi riskē, bet arī ar piegādātājiem. Nu neriskēs kāds tirgot feikus, lai beigās vienīgais, ko viņi varētu izlikt plauktus būtu drogās nopērkamā produkcija, jo neviens vairs nepiegādās viņiem produkciju.
07.04.2015 16:10 |

Reitings 150
Reģ: 23.03.2012
Iepakojums vēl ir palicis, aiziešu mājas, paskatīšos kur ražota mana Macadamia maska un kur paraudziņš :)
Un izrādās draudzei ir no HQ hair sūtīta Macadamia maska pilnā izmērā, šodien vakarā salīdzināsim, pēc tam uzrakstīšu atsauksmi :-D
07.04.2015 16:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits