Apburtais loks no kura nezinu kā tikt lauka

Reitings 13
Reģ: 06.04.2015
Vajag Jūsu padomu, stāsts būs garš, bet viss kas šeit tiks rakstīts ir patiesība un ļoti lūdzu Jums padomu, jo es vairs tā nevaru dzīvot.

Viss sākās pirms 5gadiem. Es iepazinos internetā ar vienu puisi sākumā vienkāršs čats un nekas vairāk jo viņš dzīvoja ārzemēs, bet es Latvija. Tā pagāja 2 mēneši pie datora un ilgām skype sarunām līdz puisis pateica ka lido uz Latviju ciemos pie omes. Protams biju laimīga, jo beidzot satikšu viņu. Kad satiku viņu sapratu ka iemīlējos no pirmā acu skatiena un tas bija abpusēji. Viss gāja ļoti labi puisis bija aizbraucis atpakaļ uz citu valsti, bet mēs nolēmām veidot attiecības zinot ka varam braukt viens pie otra ciemos kaut vai uz pāris nedēļām. Tā pagāja 1gads nemitīgos ceļojumos un viss bija gandrīz labi neskaitot pāris strīdus par attalumu. Tad pēkšņi man apnika būt visur vienai un ceļojumus vairs nevarējām atļauties, nolēmām ka būs labāk ja mēs šķirsimies. Tad puisis aizlidoja uz UK (cita valsts) un es nolēmu pārcelties uz Parīzi kur nodzīvoju apmēram 8 mēnešus un bija izveidojušies jaunas attiecības un puisim arī UK bija cita jau, bet mēs nemitīgi turpinājām sarakstīties, jo kaut kas neizskaidrojams mūs velk viens pie otra. Mums bija katram savas otras pusītes, bet jūtamies nelaimīgi un protams sākās krāpšana. Jo es ar to puisi sākām virtuāli nodarboties ar seksu un vienmēr mudinājām pamest savas otras pusītes, lai mēģinātu būt kopa. Sākuma stostījos un nepiekritu tam, jo tas nozīmēja ka man būs jāmaina valsts ko es negribēju tāpēc atdevu sevi pilnībā darbam, lai tikai aizmirstu viņu. Viss beidzās bez panākumiem :( Puisim meitenes mainījās kā zeķes, bet es darīju tā, lai viņš viņas pamet. Kad atgriezos LV saņēmu vēstuli kurā puisis mani apsveica dzimšanas dienā ar biļeti pie viņa atlika tikai izprintēt un sakrāmēt somas. Te nu pienāca mana pirmā izvēle: Puisis Parīzē (kurs bija gatavas jau bildināt mani) vai arī puisis UK pēc kura vienkārši juku prāta. Izvēlējos puisi no UK. Atlidojot pie viņa pirmais pusgads bija ideāls tāpat ka sekss kurš bija vislabākais manā dzīvē un viņš bija neapnīkošs , bet pēc tam viss palika sliktāk bija problēmas ar finansēm un puisis pacēla rokas pret mani pāris reizes kad teicu ko rupjāku, bet beigās atkal salabām un tas fantastiskais sekss. Tā pagāja vel gandrīz divi gadi, bet biju jau morāli nogurusi no viņa apvainojumiem un strīdiem. Aizlidoju brīvdienās pie vecākiem, lai nedaudz atgūtos. Un tā sanāca ka tieši tajā laikā kad es atlidoju no UK uz LV atlidoja arī puisis no Parīzes kuru satiku lidostā un mēs padzērām kafiju. Protams lūdzu piedošanu, ka pametu viņu. Mēs ar viņu palikām draugi kuri, diezgan bieži tikās uz kādu sarunu (bet nekā nopietna) Tā pagāja mēnesis un man bija laiks atgriezties UK kad saņēmu vēstuli no mīļotā kad viņš grib atpūsties un labāk mums padzīvot šķirti. Nodomāju ka tiešām, lai paiet vel laiks, jo nemitīgi strīdi bija līdz kaklam jau. Tā pagāja vel pusgads protams visu šo laiku ar savējo sazinājos un bija tas pats virtuālais sekss kurš pat virtuāli ir mmmmmmm vnk. Tad es nolēmu ja jau esmu brīva tad varu mierīgi gulēt, ar puisi no Parīzes kurš nebija aizceļojis prom un protams sekss noveda mūs atpakaļ līdz attiecībām kuros nekad nav bijuši strīdi, jo vienmēr pratām visu izrunāt. Savas jaunās attiecības neslēpu un UK puisis zināja ka man uzradies jauns, bet īsti nezināja kurš tas ir. Pagājušo nedēļu uzzināju ka arī puisim no UK ir jaunas attiecības. nopriecājos, bet sirds dziļumos kaut kas sažņaudzās:( Tā nu es viņam novēlēju visu to labāko un pati nezinu kā mums tā saruna ieilgās līdz tam ka atkal mums bija virtuālais sekss, kurā mēs atzināmies ka gribam viens otru vairāk par visu. Un Jūnija viņš būs LV. Es nezinu kā tas notika, jo šīs vīrietis mani ir vienkārši apbūris un aizmirst viņu ir neiespējami. Mēs mēģinājām nesazināties, bet paiet mēnesis un kāds no mums uzraksta viens otram. Kopā mēģinājām dzīvot nekas nesanāca, bet savu otro pusīti kurš man ir šobrīt arī nevēlos sāpināt vairs. Viss dzīvē šobrīt iet kā apburtais loks no kurā netieku lauka, jo pat nezinu kur ir izeja. Varbūt kāda var palīdzēt ar padomu? Zinu ka daru slikti, bet es neko ar sevi nevaru izdarīt, jo tas notiek spontāni.
06.04.2015 12:48 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
06.04.2015 14:12 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Jā, ir gan cienīgs, jo sevi cienošs vīrietis nekad nesamierinātos ar tādu uzvedību un tik lētu sievieti.

Kā es piekrītu.
Tu izklausies pēc "pūt un palaid"..
06.04.2015 14:14 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Tad es nolēmu ja jau esmu brīva tad varu mierīgi gulēt, ar puisi no Parīzes kurš nebija aizceļojis prom

Tu vispār zini, kas ir pašcieņa un mīlestība? (t) Izskatās, ka nē, ja vari tā vienkārši izmantot cilvēkus un staigāt pa viņu dvēselēm. Ko tur daudz teikt, puiši jau arī `labie`.
Iesaku tev pamest abus un kādu ilgāku laiku nebūt attiecībās ne ar vienu, bet, ja tiešām gribi ko mainīt, rūpīgi pārdomāt visu. Tas, ka tu mētājies no viena pie otra, problēmu saknē neatrisinās nekad.
06.04.2015 14:14 |

Reitings 13
Es nestaigāju pa nevienu dvēseli vienkārši esmu saputrojusies savā dzīvē :(
06.04.2015 14:22 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Autorei .

Rakstiju tev un ? Pati tu gribi puisi no U.K. ,

JA GRibētu puisi no Parīzes pavilktos uz manām vēstulēm .

SLiktie puiši dzīvei neder , neesi stulba.

Ja tik ļoti vaajag to U.K. TAD PAMET PUISI NO Parīzes un miers.....
06.04.2015 14:29 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ja jau ar UK puisi nekas pirmo reizi neiznāca, tad otro arī neiznāks. Kāpēc vēlies būt ar puisi,kurš Tevi pa retam iekausta? Tev nav bail,kad iekaustīšana ar laiku kļūtu arvien biežāk?
Izklausās,kad puisis no Parīzes Tev līdz galam nepatīk un turi viņu pavadā,jo viņš ir jauks, izdevīgs variants.
Es Tavā vietā mēģinātu laimi ar Parīzes puisi, vai arī gaidītu trešo variantu.
06.04.2015 14:36 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Nav emocionālā saite ar UK puisi jāpārrauj. Kā gan Tu viņu spēsi neitrāli uztvert,ja sarakstāties, nodarbojaties ar virtuālo sexu utt. Vnk jāpārtrauc sazināties, visur jānobloķē, neatbildi uz sms, zvaniem un ar laiku paliks vieglāk, ja arī tā pašlaik neliekas.
06.04.2015 14:38 |

Reitings 13
Tony es tev nosutiju vestuli :) ieesu vel reiz parsutisu.
06.04.2015 14:38 |

Reitings 13
sniegpulksteniite Es ar puisi no Uk tikko parravu visus kontaktus lai cik gruti ari nebutu. Vienkarsi ja savienot UK un parizi kopa sanak viens ideals virietis :D Bet ar parizes puisi man vins loti ari patik un ar vinu varu but briva saruna jo vinjs prot klausities un vienmer liek justies loti labi. vins nekad nesaka ka mil mani vai ka esmu vinam vajadziga vins vienkarsi prot to visu darit ar darbiem nevis ar vardiem
06.04.2015 14:42 |

Reitings 2425
virtuālais sekss... es nevaru :D
06.04.2015 14:43 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Meoooooww - tu arī gribi?

...manas plaukstas liegi smaržo pēc balderiāņiem un es ar pirkstu galiem viegli pieskaros tev aiz austiņas. Tagad es berzēju mazliet stiprāk un jā, es jūtu kā tev tas patīk un tu izstaipies un sāc maigi murrrāt... Ja būsi laba meitene, tad pakasīšu tavu vēderiņu! Murrrr! ;-)

Man labi sanāk, ne? :-P
06.04.2015 14:49 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es nesaprotu kā tā var mētāties pa vīriešu gultām takā mikriņš pa joslām :D
Liekas, ka Tev nav nekādas pašcieņas tev uzsviljp un tu esi klāt...viss tas, ko tu tur esi uzrasktījusi ir vienkārši smieklīgi...virtuālais sekss..izklausas jau aizkustinoši, tikai nepaliec stāvoklī :D
06.04.2015 14:50 |

Reitings 2425
nordicbelle, hahahha! Skaidrs... galveneis vēl ieslēgt webkameru un parādīt kā čalis glauda savu pinci...uj - punci!!!
06.04.2015 14:52 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
eliina : Man mugura ir sarkana zida bluze, minisvarki un melnas kurpes augstiem papeziem. Esmu slaida, iesaulojusies. Man ir gari blondi mati lielas krutis. Ka izskaties tu?

jaanis : Man ir neliels alus vederins, bet vispar esmu salidzinosi slaids. Mugura man ir vecie dinsi un balts krekls ar daiem kecupa traipiem. Man ir... lasīt tālāk (4226 zīmes) -» brilles.

eliina : Tu man patic. Es gribu tevi. Vai gribi mani izdr***?

jaanis : Labi.

eliina : Mes esam mana gulamistaba. Ir aizdegtas sveces, skan muzika. Es nogulos uz gultas un aicinu tevi pie sevis. Es skatos tev acis, un mes sakam skupstities.

jaanis : Ak, man aizraujas elpa. Es saku svist.

eliina : Es novelku tavu kreklu un skupstu tavas krutis.

jaanis : Bet es pogaju vala tavu bluzi. Manas rokas tric.

eliina : Es saku elsot.

jaanis : Es viegli novelku tavu bluzi.

eliina : Mmmm... Manas krutis labsajuta cilajas, es saku elpot arvien straujak un straujak.

jaanis : Ai, es netisaam izplesu tev caurumu bluze.

eliina : Tas nekas - ta nebija parak darga. Turpini.

jaanis : Ne, es par to samaksaasu.

eliina : Neuztraucies par to. Vai tu negribi beidzot novilkt manu melno
krusturi. Es nevaru sagaidit tavus pieskarienus.

jaanis : Es meginu attaisit tavu kruusturi. skiet, tas ir iestredzis. Vai
tev nav skeeres?

eliina : Es panemu tavu roku un skupstu to maigi. Attaisu kruusturi un
novelku. Mani kruusu gali ir cieti.

jaanis : Ka tev tas izdevas? Es pacelu kruusturi un petu to.

eliina : Es atgulos. Gribu just tavu meli uz visa mana kermena.

jaanis : Es nometu krusturi un saku laizit un skupstit tavas krutis. Tev ir tiesaam jaukas krutis.

eliina : Ar pirkstiem glaudu tavus matus. Skupstu tavas auss lipinu.

jaanis : Es peekshnji noshkjaudos, un tavas krutis tagad ir klatas ar manam siekalam...

eliina : Ko?

jaanis : Piedod, ludzu.

eliina : Es noslauku krutis ar savas bluzes parpalikumiem.

jaanis : Es panemu no tevis sho bluzi un nometu uz gridas.

eliina : Okei - tagad es novelku tavas bikses, ieslidinu savas rokas zem tavam apakšbiksem un paberzeju tavu cieto daiktu.

jaanis : Es kliedzu ka sieviete! Tavas rokas ir aukstas! Aaaa...

eliina : Es pacelu uz augšu savus minisvarkus. Novelc manas
apakšbiksites.

jaanis : Es novelku tas un saku tevi skupstit un laizit. Paga, paga...

eliina : Kas noticis?

jaanis : Škiet, ka mats iesprudis kakla. Es klepoju un ristos.

eliina : Vai ar tevi viss ir kartiba?

jaanis : Es aizrijos un klustu sarkans.

eliina : Vai varu tev palidzet?

jaanis : Klepodams skrienu uz virtuvi. Virinu skapišus, mekleju kruzi. Kur tu glaba kruzes?

eliina : Plauktina tieši virs izlietnes.

jaanis : Atrodu kruzi, iedzeru udeni. Tagad ir labak.

eliina : Nac pie manis atpakal, milais.

jaanis : Izmazgaju kruziti.

eliina : Es esmu gulta un gaidu tevi.

jaanis : Noslauku kruziti un ielieku atpakal plauktina. Tagad naku atpakal uz gulamistabu. Ir tumšs, neko neredzu, es apmaldos. Kur ir gulamistaba?

eliina : Trešas durvis aiz virtuves.

jaanis : Nu, es atradu.

eliina : Novelku tavas apakšbikses. Es tevi gribu.

jaanis : Es tevi ari.

eliina : Tagad mes esam kaili. Mes skupstamies kaisligi un glastam viens otru.

jaanis : Tava seja spiezh man brilles. Tas ir sapigi.

eliina : Kapec tu nenem tas nost?

jaanis : Nu, labi. Bet es bez tam neko daudz neredzu. Nolieku brilles uz naktsgaldina.

eliina : Nac pie manis! Panem mani, milais!

jaanis : Man vajag curat. Piecelos un taustidamies mekleju vannas istabu.

eliina : Steidzies atpakal, milais.

jaanis : Ieeju vannas istaba. Pacelu poda vaku un curaju.

eliina : Es glastu savu kermeni un gaidu tavu atgriešanos.

jaanis : Beidzu. Gribu noraut udeni, bet saprotu, ka esmu iecurajis tava netiras velas groza. Piedod, ludzu. Naku atpakal.

eliina : Nac! Nac atrak!

jaanis : Es ienaku gulamistaba.

eliina : Ja, nem mani! Atrak, atrak!

jaanis : Eee, man te ir neliela problema.

eliina : Kas atkal?

jaanis : Man vairs nestav...

eliina : Es skatos uz tevi neizpratne.

jaanis : Ja, tas ir kluvis slabans. Es nevaru tik ilgi uzturet erekciju. Uzlikšu brilles un paskatišos.

eliina : Ne, aizmirsti par to. Es velku savu apakšvelu. Samekleju un uzvelku savu saplesto, netiro bluzi.

jaanis : Es mekleju brilles un apgaazhu kaut ko.

eliina : Pogaju ciet savu bluzi. Velku kurpes.

jaanis : Beidzot atrodu brilles. Uzvelku tas. Ak, dievs! Esmu apgazis sveci un aizkari tulit aizdegsies.

eliina : Ej, elle! Es pazudu.

jaanis : Ne, pagaidi! Tepikis deg!

:-D:-D:-D:-D:-D
06.04.2015 14:55 |

Reitings 13
Oj nu piedodiet pareizas meitenes ,ka Jums tas uzdzina smieklus, bet es biju prasījusi tiešām padomu. Pasaku atklāti par lēto es sevi neuzskatu, jo ir starpība gulēt ar ko pagadās vai vienreiz draugu nokrāpt virtuāli. man loti zel ka daudziem ka Jūs saucat trolljiem ir taisnība kad lielāka daļa meiteņu aprobežota domāšana. Varat smieties tālāk un paldies meitenēm kuras tiešām palīdzēja ar vērtīgu padomu. :-)
06.04.2015 15:03 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Jā, jā troļļiem taisnība - mūsos ir problēma, nevis tajā, ka tu uzvedies kā izlutināts bērns un nespēj uzņemties atbildību ne pār savām jūtām, ne darbībām ne sekām, kuras skar arī citus cilvēkus. Nu neko, turpini tādā pašā garā un uz veselību!
06.04.2015 15:08 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Autore, un ko tu gribēji dzirdēt? Uzslavas par to, ka vazā aiz deguna divus vīriešus un nevari izlemt ar kuru palikt? Reālā situācija ir tāda, ka problēma nav vīriešos, bet TEVĪ! Mēs paši izvēlamies cilvēkus sev apkārt. TU tikai sūdzies, ka nevari neko mainīt, bet vari, ja GRIBI!
06.04.2015 15:10 |

Reitings 13
MoonLady Es nevienu neesmu nekad vazājusi aiz deguna, jo viņi abi paši zināja jau kopš paša sākuma kada ir situācija un par viens otra eksistenci arī uzzināja, jo atklāti viņiem to biju pateikusi. Viņi abi varēja sen jau kāds aiziet prom, bet izvēli atstāja man vienmēr
06.04.2015 15:13 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Pamet abus. Tad paņem "pauzi" no attiecībam un pievērsies tarakāniem savā galvā, lai līdzīgi "nevaru ar sevi neko izdarīt" nerastos arī nakamajās attiecībās.

Veiksmi un izdošanos! :)
06.04.2015 15:18 |

Reitings 2425
tu klaviatūru savam kompim pēctam slauki?
06.04.2015 15:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)