Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

noslēgumu darbu rakstīšana

Reitings 113
Reģ: 05.12.2012
Cīnos ar savu darbu, interesanti kā iet citiem :)

Cik tālu esiet? Cik bieži un kā komunicējiet ar saviem darbu vadītājiem? Vai darba vadītājs dot reālus ieteikumus, iedziļinās darbā? Palīdz ar idejām?

Es ar savu darbu vad. tikos 1x, lai parakstītu iesniegumu par tematu. Vienu reizi sazvanījāmies & pa tel kopā gājām cauri kādas 30 min, pēc tam tikai e-pasti turpu šurpu, kādas 4x ir bijušas, kur likts papildināt, pārviedot, pārcelt vai izņemt :-D

Kā Jums?
04.04.2015 13:21 |

Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Esmu tikusies ar darba vadītāju vairakkārt, tāpat sazinamies ar e-pastiem.
Dod ieteikumus, padomus, reāli arī izskata uzrakstīto darbu.

Labāku darba vadītāju nevaru iedomāties - profesionālis savā jomā, kam nav žēl padalīties ar savām zināšanām un pieejamo informāciju :)

Darbs pēc Lieldienām jāsūta pirmajai pārbaudei. Tad varēšu atpūsties mirkli un pēc izskatīšanas veikt labojumus un papildinājumus.

Un cik tālu esi tikusi Tu? ;)
04.04.2015 18:07 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Tēma, kas man tieši šodien nepieciešama. Tiešām
Es arī cīnos. Ar mainīgiem panākumiem. Kādā brīdī saņemos, tik daudz izdaru, tad ilgs klusēšanas periods, nespēju pat atvērt to darbu.
Tagad pa Lieldienām rakstu, bet arī - vakar ļoti apņēmīgi gāja, šodien jau pēc dažām stundām padevos un sāku nodarboties ar neko.

Ar darba vadītāju komunicēju. Pēc katras tikšanās man parādās vismaz neliels stimuls kaut ko darīt, līdz tas atkal noplok. Ai, nepatīk man tos gala darbus rakstīt.

Cik tālu tikusi? To pat grūti aprakstīt. Tādā muļļāšanās un putras līmenī izdarīts daudz, bet nekad rādāms īsti vēl nav. Man pirmais variants jānodod pēc nepilnām 3 nedēļām.
04.04.2015 18:20 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Vairāk kontaktējos pagājušajā semestrī, kad bija jāraksta bakalaura programmu. Tad visu vajadzēja noskaidrot un sanāca vairāk tikties. Šajā semestrī pagaidām esmu bijusi uz vienu konsultāciju, aptuveni 30 minūtes. Man tas bija ļoti vērtīgi, jo man ir lieliska darba vadītaja :) Tagad turpinu pamazām rakstīt un tad domāju nākošnedēļ sarunāt vēl kādu tikšanos. Lielākā vaina ir pašā rakstīšanā, baigo neskaidrību man nav, varbūt tāpēc neeju tik bieži, bet arī bieži aizdomājos, ka varbūt eju par maz, kontaktējos par maz. Ik pa laikam gan atsūtu viņai savu izdarīto, viņa pieraksta klāt savus komentārus, es palaboju, papildinu un turpinu darīt tālāk.
04.04.2015 18:35 |

Reitings 113
Reģ: 05.12.2012
Man šobrīd ir kādas 70 lapas bez pielikumiem, gribētu, lai arī vairāk nebūtu. Nav ne jausmas cik man vēl liks labot, laika ar vairs nav daudz, maijā jau jānodod.
04.04.2015 19:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits