Man nepieciešams nodot analīzes sanitārai grāmatiņai. Ir nosūtījums uz RPR un Patogēnās mikrofloras analīzēm E.Gulbja laboratorijā.. palasīju, protams, aprakstus, kā notiek analīžu ņemšana un tas RPR ir uztriepes ņemšana no dzemdes kakla; otras analīzes līdzīgā veidā.
Esmu mazliet neizpratnē par to, vai ir iespēja šīs analīzes veikt pie savas ginekoloģes Veselības centrā 4? jo īsti nejūtos komfortabli tās veikt pie svešiem speciālistiem Gulbja laboratorijā. Kā jūs rīkojāties, kad bija jātaisa sanitārā?
Jā, otras analīzes no anālās atveres, taču man ģimenes ārsts teica, ka pats to nevar darīt - jāiet pie attiecīgā speciālista.
Bet tagad papētot vairāk info, sapratu, ka jāiet vien pie savas ginekoloģes. Tikai viņai pieraksti ir ui cik tālu, tāpēc nezinu, vai viņa ņemtu mani ātrāk, ja teiktu, ka vajag sanitārai grāmatiņai analīzes.. jo parasti jau ņem ātrāk tos, kuriem akūtas problēmas.
Es gāju pie ginekologa, plaušas pārbaudīt un ģimenes ārsts. Tas viss. Vēl ir tā analīze, kur tev pašai puļķītis pēcpusē jāiebāž. Bet tā ir vienreiz pa desmit gadiem. Galīgi bezjēdzīgi liekas. Jo tārpus var dabūt jeb kurā laikā pēc analīzes.
Izej visus ārstus pati un aizej pie GA parakstīt grāmatiņu. Es vismaz tā darīju,lai nav lieka skraidīšana.
Ginekologs + plaušu pārbaude. Izej tos divus un tad aizej pie ģimenes ārstes, varbūt, ka neliks iet to analīzi. Gan jau paņems ātrāk tik piesaki, ka tev sanitārajai un, ka plaušas parbaudiji un pie ginekologa biji.
Wow ginekoloģiskās pārbaudes,ja nav noslēpums kādā nozarē strādā? Esmu bijusi uz OVP, bet man bija neirologs,optometritists,asins aina, un galā ārstu konsīlijs. ;-)
Un prasa ginekoloģisko wow,es pirmajoa kursos strādāju pie ēdieniem un konditorijas,bet man bija pret zarnu infekcijas parbaude,tev noteikti vēl jāiziet Sanitāro minimumus,ja saskaries ar pārtiku.;-)
man ir santitārā grāmatiņa pie ginekologa nekad neesmu sūtīta , kāds sakars vispār ginekoloģijai ar sanatīrā gr. ? plaušas un puļķis pakļā ...iedod pričendāļus un aizsūta uz wc , godīgi- reti pretīga procedūra, pat ne tik pretīga cik mulsinoša
Izskatās, ka prasības ir atkarīgas no darba vides un profesijas, jo tikko veicu OVP un man bija jāapmeklē arodārsts, acu ārsts, neirologs un jānodod asins analīzes.
No mājām strādājot vajag sanitaro grāmatiņu ka tik tomēr nestrādā par to kasieri
Nu tākā esi jauniņais un neseko manas dzīves gaitām cosmo , tad speciāli tev pastāstīšu, ka no mājām strādāju pavisam neilgu laiku , pirms tam aizgāju BKA , jo man 2014g piedzima meita , ja nu akurāt interesē bēbīšu diskusijā ap 365lpp var atrast kā man gāja RDzN :D un pirms tam ( faktiski arī tagad ) strādāju vietā kur šī grāmatiņa ir vajadzīga . Kā jau citā diskusijā Tev teicu, kas grib tas meklē , atrod , iet un dara ... a cits tikai čīkst ... :D
es arii dazhreiz esmu neizpratnee par to aarstu apmekleeshanu sanitaarajai, abas ar draudzeni stradaajam kaa pardevejas partikas veikalos, vinai vajadzeeja ginekologu, man nee.