Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skumīgi

10 gadi
Reitings 232
Reģ: 11.03.2013
Sveikas meitenes!

Nav ar ko īsti izrunāties. Situacija tāda, kad ilgi nodzīvoju kopā ar savu ģimeni, man ir tikai vecmamma un krustēvs. Un šodien atbraucu dzīvot uz Rīgu, ievācos vienā izstbaiņā pagaidām, rit iešu uz darbu, būs pirmā darba diena. Bet ir tik grūti jo negribējās pamest vecmammu, kas par mani visu laiku ir rūpējusies. Bet tajā pilsētā no kuras atbraucu nu nav izredzes iepazīt jaunus cilvēkus un piemēam iet uz kino vai kādu izstādi brīvdienās. Tagad sēdu viena istabiņā un aarojas acis, jo zinu kad vecmamma ilgi nedzīvos un gribās pēc iespējas ilgāk pavadīt ar viņu laiku. Bet es atbraucu uz Rīgu. Brīvdienās noteikti braukšu mājās dzīvoties, ja būs lieka naudiņa.

Draugs dzīvo ārzemēs un ar viņu pat nav iespējams caur skypu parunāties, viņš nesaprot mani, viņš izdomās kādu melno joku un attiecinās uz manu ģimeni, un mani tas aizvaino. Vnk liekās, kad nav ar ko parunāt.
01.04.2015 18:50 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Saņemies... tava situācija ir puķītes salīdzinot ar citiem, paturi to prātā! ;)
01.04.2015 18:52 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Centies no situācijas gūt maksimāli daudz plusu. Kad nespēj laiku pavadīt ar ģimeni, attīsti sevi, nodarbojies ar sev interesējošām lietām, meklē jaunus draugus un domubiedrus, bet pie pirmās izdevības brauc arī pavadīt laiku ar ģimeni :)
01.04.2015 18:53 |

Reitings 37147
Reģ: 11.02.2015
Neaizdomājies pārāk negatīvi par to, ka šobrīd pie vecmammas netiec - tās ir pilnīgi neauglīgas domas. Kad būs naudiņas un brīvs laiks taču brauksi! Tā arī visi jaunieši, kas izlido no ligzdas, dara. Sākumā skumst un ilgojas pēc mājām, bet tev taču arī sava dzīve jāveido.

Labāk šovakar relaksējies, ļaujies kādai sevis palutināšanas procedūrai, jo rīt noteikti jaunajā darbiņā būs daudz jaunu iespaidu. Kad ķermenis un prāts nodarbināts, tad arī mazāk laika rūgtām domām ;) Un gan iepazīsi arī jaunus cilvēkus, draugus!
01.04.2015 18:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits