Tātad, par izmēģinātiem, iztukšotiem, vai arī pustukšām tūbiņām martā (kas neattaisnojušas uz sevis liktās cerības, aizceļoja mistkastes dziļumos) (:
Kas patika, neapmierināja, vai būs atkārtots pirkums, vai turpināsies
favorītprodukta meklējumi!
Ko tad es
piebeidzu martā.
Te es nokļūdijos produktā, jo gribēju pirkt Hydrance optimale. Tekstūrā pasmags dienas krēms, teikšu, ka iesūcas lēnāk par Hydrance. Uzcītīgi izlietoju, bet ne ar ko atmiņā paliekošs.
Acu krēms, par kuru pēdējā laikā lasu labas atsauksmes. Mani atstāja diezgan vienaldzīgu. Nē, nu mitrinošo efektu es jutu ilgāk kā Emu. Manis pēc, tā kā neesmu atradusi sev tīkamāko acu krēmu, ražotāji varētu izlaist mazākus podiņus. No praudziņa īsti nesapratīsi, kas tur iekšā, bet ar šo Clinique pavadīju kādus 8 mēnešus.
Jautājums-
kā jūs uzglabājat acu krēmus? Atceros, mana draudzene lika kaut ko želejveidīgu ledusskapī.
Lietoju pēc naktsmaiņām, lai mazinātu
pampumu. Patika tā dzelzs bumbiņa uz nogurušajiem acu plakstiņiem. Nekairina.
Saķepa, bet nokalpoja savus 10 mēnešus. Lancome tušas ir manas mīļākās, bet atgriezīšos pie vnk Hypnose.
Jau jaunumos minētais mitrais laineris no L'oreal. Pērku, līdz ko iepriekšējais vairs lāga nezīmē.
No paraudziņiem-
Kā atvēru, tā smarža :-D bērnībā mammai bija Pond's acu krēms, kas man lika domāt, ka mamma ir veca! Jā, tas ir anti-aging. Smaržas dēļ vien nepatika, kā arī grūti pateikt ko vairāk.
Pieminēšanas vērts, lietojot kopā ar matus stimulējošo eļļu no šī paša ražotāja, iedzīvojos blaugznās. Nekad vairs! Eļļu arī neturēju ilgāk par norādīto laiku.