Būtībā jau visi cilvēki sēdējuši tās 3h un gaidījuši. Man tomēr neliekas godīgi kādu izcelt, visi sēdēja un gaidīja. Baciļi un slimības ir visur- veikalos, autobusos un visur citur, tur taču grūtnieces iet, ne?
Vispār man bija situācija,kad biju pierakstījusies rindā pie ģimenes ārsta. Nedēļu gaidīju rindā, aizeju uz savu laiku, laikam biju pēdējā rindā un dokai bija kaut kur jāskrien. Bez ģelas jau negāju.
Un kad es tur nosēdējusi, ienāk sieviete ar zīdaini - nekādu slimību nebija, cik sapratu, vajadzēja pārbaudīt, nosvērt, nomērīt. Māsiņa smaidot pateica,ka palaidīsim mazo bebi pa priekšu..(bebim rinda nebija) kā rezultātā doka bebi pārbaudīja pusstundu, bet es iegāju pēc tam un doka jau ar mēteli un cepuri man izrakstīja kaut kāds zāles un aizsūtīja prom pēc 3 minūtēm.
Es biju tik nikna. Es reāli biju nikna,kaut vienmēr esmu iejūtīga....es gribēju tai māsiņai iešķelt, goda vārds.
Nu ir tā grūtniece īpašāka kā citi kaut kādā mērā..ja liels vēders, jāpalaiž apsēsties utt..bet drusku cieņai pret ne-grūtniecēm un citiem cilvēkiem arī jābūt.