Sveikas!
Kur jūs pērkat džinsus? Es apstaigāju pusi Rīgas veikalu, bet neatradu tādus, kā vēlos. Visur vai nu pārāk plati vai ne tādā krāsā vai pārāk saplēsti.
Vēlos apmēram šādus tumši zilus vai melnus:
Neesat kaut kur redzējušas līdzīgus?
Varbūt nopirkt vienkāršus džinsus un pašai saplēst? :-D
Es parasti pērku denim dream vai tre letti Molā. Bet saplēstiem gan nezinu, vai tur ir, jo pašai tādi neinteresē. Plēst pašai, manuprāt, nav diez ko laba doma, esmu kādreiz vairākkārt mēģinājusi, sanāca kaut kāds murgs :D
Es savas pēdējās džinsas nopirku Moskito, esmu apmierināta. Tur bija ļoti plaša izvēle. Ja nepieciešamas nedaudz demokrātiskākas cenas, tad HM, Bershka, bet vispār piekrītu, ka džinsus ir ļoti sarežģiti nopirkt.
es arii nevaru nopirkt normaalus dzinsus. man vajaga tadas labi piespiileetas, bet visam kkadi gali divaini.
pagajusho nedel nopirku zara vienus. tumshi zilus, smukus, un dikti apspiileetus.
Gribētu tieši tādas pašas. Atrast bikses ir grūti. Man ir 40 izmērs, it kā neesmu apaļīga, bet nekur bikses neder. Ja der, tad ir kaut kādas dīvainas. Vismaz zinu, ka tādas bikses hm un zarā nav. Vakar biju.
Paradoksāli, bet no pēdējiem 3 džinsiem, ko atceros, 2 esmu iegādājusies NewYorkerī. Vieni no tiem kalpo jau vairākus gadus un vispār nekur nekas nedilst. Vēl vieni ir no House veikala.
Rīga Plazā ir veikals Sinsay, tur bieži vien var atrast bikses, kas tieši piemērotas dikti slaidām kājām (kā Tavos pievienotajos attēlos) http://www.sin-say.com/pl/pl/ Mājaslapā var aplūkot piedāvājumu (ne viss, bet daudz kas no lapas atrodams veikalā)
Neesmu dikti slaidu kāju īpašniece, bet sev nopirku šādas. Tik, kad es uzvelku, tām nav tādas krokas ceļgalos. (Vispār tai foto izskatās, ka meitenei īsas kājas, bet varbūt man tikai rādās :-D )