Sākumskolas skolotāja studijas

Reitings 183
Reģ: 28.03.2015
Zinu, ka pirmsskolas skolotājas var strādāt, ja vēl studē, bet, kā ir ar sākumskola skolotājām? Ja es šogad iestājos, vai nākamajā rudenī es varētu jau sākt sapņot par darbu?
28.03.2015 08:56 |

Reitings 183
Reģ: 28.03.2015
DRĪZĀK TAD MAN JĀJAUTĀ UN JĀLŪDZ, LAI IESAKIET KĀDU STUDIJU PROGRAMMU, KAS IR RADOŠA UN, PROTAMS, ARĪ DARBU VARĒTU PĒC TAM DABŪT. Tikai ne pirmsskolas skolotājas. :D Ar tik maziem bērniem man laikam nav vēlēšanās strādāt. Vismaz es tā domāju.
28.03.2015 11:34 |

Reitings 73
Reģ: 23.03.2015
Es īsti neizprotu, kādēļ meitene ir jāatrunā no skolotājas darba, ja jau pati apsver iespēju tieši šo profesiju izvēlēties. Es domāju tāpat neviens neies mācīties par skolotāju, pirms tam krustu un šķērsu nepārliecinoties, vai varēs ar to algu izdzīvot. Turklāt, ja vēlēsies lielāku algu, nav tak jāsēž tikai skolā, var vēl kaut ko klāt piemeklēt- pasniegt privātstundas vai vēl kādā ar bērniem saistītā iestādē piestrādāt. Viss kaut ko taču var izdomāt un darīt, ja vien ir vēlēšanās.
Jāzina tikai, vai tas tiešām ir tas, ko Tu vēlies.
28.03.2015 14:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tie, kas pamatoti apsver, nebūs tik viegli internetā atrunājami no sava aicinājuma :)
28.03.2015 17:15 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es šaubos, ka alga ir tikai 455, jo ir taču gatavošanās nodarbībām u.c. zvēri,

Par gatavošanos maksā tieši NEKO :) Un ja grib labi sagatavoties, proti, tā, lai stundas būtu tiešām interesantas - tas aizņem ļooooti daudz laika. :-/

Ir vēl doma par latviešu valodas un literatūras skolotāju. Bet tur jau droši vien tas pats ar atalgojumu.

Es šogad beigšu studijas LU šajā jomā, ja interesē kas vairāk, raksti privāti. Turklāt varēšu strādāt gan sākumskolā (visus priekšmetus mācīt), gan pamatskolā un vidusskolā (latviešu valodu un literatūru) :)
28.03.2015 17:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits