Pirms pieciem gadiem ļoti drastiski tam piegāju, tagad tik tālu vairs neiešu.
Šobrīd pirms kāda mēneša pusotra - izslēdzu saldumus (vairs nemaz neprasās), izslēdzu veikalā nopērkamos gatavos produktus (piemēram, salātus ar majonēzi, kaut kādas sviestmaizes, u.c.), tā kā neēdu gaļu, daudz lietoju pākšaugus un bietes, mazāk cepju (un tad, kad cepju, eļļu leju pavisam maz), lietoju salātos linsēklu eļļu. Tāpat arī dažādus graudaugus izmēģinu.
Bet esmu saglabājusi uzturā sviestu, ko lieku pie brokastu putras, jo man tomēr šķiet labāks kā ievārījums, ko liku pirms tam, jo saldumu tagad vispār vairs neprasās. Salātos šad tad eļļas vietā ielieku 12% krējumu, kas nekādu skādi nenodara, ja nelietoju visu paciņu uzreiz :D, ēdu dārzeņus un augļus, cenšos vairāk gatavot mājās.