Uzacis

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Tā. Sveikas, lēdijas.(l)
Mani sainteresējušas ir pieaudzētās skropstas. Neko par to nezinu un nesaprotu kā tas notiek.
Kāda, kurai ir varētu apstāstīt visu to procedūtu un :
-cik ilgi turas;
-vai vēl ir jākrāso skropstas;
-vai var raudāt un acis berzēt ar viņām;
-kā viņas dabūt nost pēc tam un vai savējās neizbirst.
Vai jūs ieteiktu vai neieteiktu kādam šito darīt?
Man sagribējās uz vienu pasākumu viņas, lai nav jāiespringst par skropstu tušu noturību, izplūdušamību un nobiršanu un acu saberzēšanu vakara gaitā, lai vienkārši ir smuki un turās..:-D
26.03.2015 14:06 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Es mēnesi staigāju, paldies dievam rīt eju likt jaunas, bet 3 nedēļas turās. Kaut gan tas atkal atkarīgs no paša cilvēka.
No sākuma ir traka sajūta, jo aizmirstās, ka nevar no rīta berzēties un guļot ir jāpiedomā kā liec galvu, nevar tā pa taisno ar seju spilvenā :D.
BET- Izskatās vnk superīgi, man ļoti patīk. (l) Uzreiz izmaina skatu uz cilvēku
Ja ir interese sakontaktē LovLov, viņa tik uzmanīgi visu dara, tik patīkama kompānija! Plus viņa ir ļoti pacietīga :-) viņas liktās skropstas izskatās unikāli (l)(l)
26.03.2015 14:47 |

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Iesaku, pašai arī uz vasaras pusi sagribējās pieaudzēt atkal.
Turas 3-4 nedēļas. Ar profilaksēm ik pēc 3-4 nedēļām nostaigāju pat 9 mēnešus ar skropstiņām.
Es nekrāsoju. Man šķiet,ka,ja krāso mākslīgās skropstas un vakarā vēl ņem nost tušu, tās mākslīgās skropstas sāks ātrāk izkrist. Un nav nemaz vajadzība krāsot, manuprāt. Raudāt drīkst,tāpat kā iet dušā, baseinā, jūrā. Tas gan kaut kādā ziņā ietekmē skropstu turēšanās laiku, bet nu nav jau tā,ka uzreiz pēc saskares ar mitrumu izkrīt.
Man skropstas ņēma nost meistarīte ar speciālu šķidrumiņu.
Iesaku uz peldsezonu uzlikt, lai nav jāraizējas par pandas acīm pēc peldes. :)
26.03.2015 14:48 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
nevar tā pa taisno ar seju spilvenā

šī arī man sākumā bija problēma, bet vēlāk jau pierod :-P ātri vien vairs nav tā sajūta "ak dievs, man taču pieaudzētās skropstas, nevar acis berzēt, gulēt, raudāt utt" :D
26.03.2015 14:50 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Esmu likusi skropstas 2x. Abas reizes pec tām paliku ar 4 skropstām katrā acī. Kamēr atauga. :D
26.03.2015 14:52 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Nepamēģināsi - neuzzināsi ;)!
Lielisks izgudrojums, it sevišķi vasaras sezonai (priekš manis, jo tad milzu skriešanas un daudz visapaspēšanas) :)!

Turās apmēram mēnesi, savas skropstas neizbirst.
Mīnuss - var sagulēties.
26.03.2015 15:14 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Man ir bijušas tikai vienu reizi, liku toreiz garākās, kas draudzenei bija piedāvājumā - laikam 11 mm , aahh kā man patika. Pēc trīs nedēļām jau sāka izgulēties, katra uz savu pusi :D un tad sāka krist laukā , kad visas bija izkritušas, manējās skropstas bija tik īsas, tik trauslas,laikam kāds menesis pagāja kamēr bija ok paskats :D

Vai liktu vēlreiz? Domāju, ka jā. Tik ērti, ka no ritiem nav janoņemās ar skropstu krāsošanu, uzmet tonālo uz sejas un aidā! :D
26.03.2015 17:03 |

Reitings 865
Reģ: 21.08.2010
A jūs laineri lietojat, kad ir pieaudzētās skropstas?
26.03.2015 17:11 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Esmu likusi vairākas reizes uz īpašiem gadījumiem- kāzas, ceļojumi. Visskaistākais kuplums un garums ir, kad liek pirmo reizi, jo tad ir vēl visas savas skropstas, kurām klāt likt mākslīgo skropstu pušķīšus. Lieku pie Edītes Spures. Sākumā uzreiz izrunājam, kādu "skatienu" es vēlos- normāla garuma, biezuma, lai nav acīmredzamu mākslīgo skropstu efekta. Edīte strādā Ziepniekkalnā, bet viņas darbs ir tik rūpīgs, ka mēroju tālo ceļu no citas Rīgas puses (esmu likusi arī pie citas meistares, ir ar ko salīdzināt). Man ļoti patīk (l) Varu vispār nekrāsoties, un skatiens ir izteiksmīgs. Samaksāju, šķiet, 23 eiro.

Man turas apmēram 3 nedēļas. Ar seju spilvenā neguļu, cenšos bez iemesla skropstas vispār neaiztikt, nebužināt. Skropstiņu saķemmēšanai izmantoju īpašo skropstu ķemmīti.

Vienīgais mīnuss, ka, noņemot mākslīgās skropstas, man dabīgo skropstu ataugšanas process ir apmēram mēnesis, kura laikā manas skropstas ir īsas un strupas. Ir, ir šī procedūra skropstām traumējoša, tāpēc šo procedūru izmantoju tikai īpašos gadījumos.
26.03.2015 17:58 |

Reitings 209
Reģ: 29.01.2009
Vai varat ieteikt labu meistari, kas strada rupigi un skropstas turas nedelas 3? jau 2x sanacis iegrabties- gribas atrast labu, bet nu tadu pie kuras pieraksti nav divas nedelas uz prieksu ..
velams pardaugava, centrs ?! :-/

bet par teemu -
-cik ilgi turas; - loti atkarigs no meistara un materialiem, pie viena mesitara turejas 1,5ned , pie cita 3,5ned..

-kā viņas dabūt nost pēc tam un vai savējās neizbirst. - es gan parasti eju uz profilaksem, bet ja vairak negribu likt tad pasas smuki pa vienai izkrit, un pedejas ,kas palikusas loti viegli nonemas nost .. atstajot ari savas skropstas

Vai jūs ieteiktu vai neieteiktu kādam šito darīt? - noteikti jaa, tik eerti :) ja ikdiena ir pierasts krasot skropstas un pasai nav super garas + biezas, tad tas ir super
26.03.2015 19:28 |

Reitings 209
miinus - dazreiz tik loti gribas kartigi izberzet acis :( bet nu ar pieaudzetajam skropstam tas nav ipasi erti, un man pirmo dienu - divas ir mazliet piepampusas acis-plakstinji, bet tas ganjau individuaali
26.03.2015 19:30 |

Reitings 274
Reģ: 23.01.2015
Cik ilgi turas, tas ir ļoti atkarīgs gan no meistara, ar kādiem produktiem viņa darbojas, bet arī ir atkarīgs no cilvēka paša, cik ilgs viņam ir tas skropstu cikls, ja Tev savējās regulāri birst ārā, atceries ka mākslīgā skropsta nāks kopā ar viņu, man ir klientes kas nāk ik pēc 2nedēļām uz profilaksi, un ir meitenes kas atnāk pēc 4-5nedēļām un viņai skropstas izskatās kā būtu nesen uzliktas. Kā arī, ļoti atkarīgs kā Tu viņas kopsi, meistars Tev teiks pēc procedūras ko drīksti darīt un ko nedrīksti, pats svarīgākais ir 24h neēj ūdenī, nesaslapini viņas, neraudi un ja līst ārā lietus ņem lietusargu. Neēj saunā 48h pēc procedūras.

Jākrāso, Tu domā nokrāsot skropstas pirms procedūras? Tas atvieglos dzīvi meistaram plus ietaupīsi laiku ja pati mājās nokrāsosi, bet tikai tad ja Tev skropstas ir pavisam baltas vai knapi saredzamas.
Ja domāji skropstu tušu, tad, priekš tā jau pieaudzētās skropstas ir domātas, lai viņas nekrāsotu :D tāpēc izvēlies garumu un biezumu tādu lai nebūtu vēlme viņas krāsot :)

Atbildēju jau sākumā, raudāt nedrīkst pirmās 24h, izklausās smieklīgi bet skropstu līme vēl nav kārtīgi nožuvusi, un ūdens var ļoti ietekmēt skropstas/ ātrāk kritīs nost. Pēc tām 24h vari raudāt :D berzēt nav ieteicams, pavisam ātri nokritīs nost plus sabojāsi naturālās skropstas vairāk.

Meistaram ir speciāls līdzeklis ko uzklāj uz skropstām, un līme takā izšķīdīs. Ja klients nevar nekādi paspēt pie manis iesaku vai nu likt skropstu tušu pa virsu lai nav tik pamanāmas izkritušās skropstas vai lai paņem vatīti un uzliek kkādi eļļu, ricīneļļu, kokosriekstu eļļu, vienalga, uzklāj uz skropstām, kārtīgi samitrini viņas ar eļļu un pagaidi kkādām dažas minūtes.

Savējās protams izbirst, tāpat kā bez mākslīgajām skropstām, skropstām ir cikls cik tur 2-3mēneši un viņa pati izkrīt un aug no jauna. Daudzām liekas ka savas skropstas krīt ārā dēļ mākslīgajām, protams, tā var būt taisnība, ja ir uzliktas pārāk garas un biezas mākslīgās skropstas un tādā veidā dabīgai skropstai ir smagi un ātrāk izkrīt, bet Tev debīgās skropstas arī krīt nost, vnk ar mākslīgo viņas Tu labāk vari pamanīt. Jāuztraucas būtu ja mākslīgā skropsta nokritusi ir viena pati bez dabīgās, jo tad vaina ir bijusi vainu līmē vai neēsi par viņām rūpējusies tās vissvarīgākās 24h (ūdens)

Noteikti iesaku, it īpaši vasarā :)

Varu ieteikt manu māsu, bet jāpiesakās gan ir laicīgi :)

http://www.skropstupieaudzesana.lv/
26.03.2015 20:35 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Negribu atrunāt vai taisīt antireklāmu, taču, mana pieredze ir šāda:
1) pats pieaudzēšanas process man ļoti nepatika - koda acīs visu laiku, pēc procedūras acis bija tik sarkanas kā tādam potheadam vai trusītim. Normālā paskatā acis palika tikai nākamajā dienā.
2) nebija pagājušas ne 2 nedēļas, kad dušā, mazgājot seju (ko darīju visu laiku kā parasti), man vienai (tikai vienai) skropstas sāka nākt nost klučiem! Rezultātā viena acs bija teju "plika", bet otra - ar skropstām. Bija jāņem pavisam nost. Un pēc ņemšanas savējās bija palikušas drausmīgi mazas un īsas, it kā vispār nebūtu. Drīz jau atauga, bet vairāk šo procesu netaisos atkārtot - nē, paldies! It kā jau smuki, ērti, bet tajā pašā laikā nevar (nu vsm es nelietoju) ēnas, laineri, jo čakars ar noņemšanu, lai netraumēt skropstas.
Ja Tev vajag uz pāris dienām, es apsvērtu ieguldīt labās false lash ar normālu līmi. :)
26.03.2015 20:42 |

Reitings 171
Reģ: 15.12.2013
man lika 2vas reizes.Pirmajaa reizee izskatiijaas fantastiski,otrajaa ,kaut liku pie taas pasas meistares,nepatika.Skiet,ka skropstu meistare 2trajaa reizee steidzaas un nohaltuureeja.Vai liktu veel?Jaa,sobriid tiesi par to domaaju.Tikai ,ja liksu ,tad ne vairs 11mm un pie citas meistares.mazliet trauceeja arii garums.
Miinuss-ilgaa un nogurdinosaa uzliksanas proceduura.Kaa arii tas,ka ik pa laikam acis asaroja ,un ,kad asaroja ,tad stipri koda.
27.03.2015 15:40 |

Reitings 209
menesgaisma - kapec trauceeja garums? es liku vislaik 10mm, gribas pameginat 11mm, bus baiga starpiba ka tu doma? varbut vari iteikt kadu meistari? man tas pats liku 2x pie vienas meitenes - 1x ideali, otraja steidzas un vienu aci nohaltureja..
es gan parasti taja liksanas procesa aizmiegu :D
27.03.2015 15:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits