kur vinas meklet?

Reitings 244
Reģ: 15.03.2015
Kur var atrast forsas,sakarigas meitenes,bet ar minimalu vai mazu pieredzi?
25.03.2015 00:06 |

Reitings 129
Reģ: 04.11.2014
Aleksandra. +++
25.03.2015 01:00 |

Reitings 17
Reģ: 28.01.2015
Meitenes te patiešām ir padumjas ar saviem komentāriem.. un atļaujās vēl teikt par džekiem kko sliktu.. bet kādas pašas.. tik tizlas runas.
Reik, nezinu, kādas vietas konkrēti ieteikt, bet feinas meitenes ir daudz apkārt. Bet noteikti ne klubos meklēt. Esmu dzirdējusi visādus stāstus no puišiem, kādas tur meitenes ir.. vienā vārdā tieši tā kā Tu nosauci - m...
25.03.2015 01:00 |

Reitings 244
BiHtere-tev jau visi ir trolli :D ari man ir reala dzive, seit ieeju lai piedurtos uz tadam ka tu jo seit ko nopietnu jautat tiesam nav jegas nekadas :D:D

te var jautat jebko, vienmer visiem atbildes ka trolli smiekligi :D:D
25.03.2015 01:01 |

Reitings 244
Sunset Evening- Paldies, vismaz viena sakariga meitene un atbilde :) jaa, par klubiem man teica to pasu un pats to zinu, jo agrak gaju uz tadiem.

Visticamak ka vinas ir lielas majas sedetajas, ka jebkuras mieriga rakstura meitenes.
25.03.2015 01:05 |

Reitings 129
Reģ: 04.11.2014
sunset, labi ka tu dumja neesi :D
runa kā tāda, ka normāli vīrieši nesēž cosmo.lv un virtuāli neraud!!!

jā, ir troļļi, itseviški kad veido šādas diskusijas, ej šo uzraksti BMW forumā, ne šeit!!
25.03.2015 01:10 |

Reitings 244
BiHtere- Man tevis ir no sirds zeel, tu esi tik nozelojama :-P:-P pat cilveki kas veido sadas diskusijas ir simtreiz par tevi smukaki un gudraki ;-) vari atpakl neko neraksti, negribu turpinat so diskusiju ar pretigam maukam ka tu, tikai ceru ka tu nekad nedzemdesi, lai neuztaisi pretigus sikkos un man nav ar ugunsmeteju jaieiet vinji novakt :-D:-D:-D LOTI ceru ka nedzemdesi preteklus, kadi tikai tev var sanakt!!! Bye,es turpinasu kontakteties ar sakarigam meitenem, bet tu vari turpinat varities sava nozelojama sulaa :-P:-P:-P veiksi manu zakjit, vari pamasturubet uz manu profila bildi, labaku neko dzive nedabusi :-P:-P
25.03.2015 01:15 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Esmu dzirdējusi visādus stāstus no puišiem, kādas tur meitenes ir.. vienā vārdā tieši tā kā Tu nosauci - m...

Fuij cik nesmuki uzrakstiji. Nevajag jau atkal visu vispārināt, sakot, ka visas meitenes. Tak tu nezini vai tā meitene nak uz klubu katru nedēļas nogali vai atnakjusi vienreiz pa gadu. Un pat ja es tusēju katru nedēļas nogali, nevienam nav tiesības, tik nesmuki izteikties.
25.03.2015 01:15 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
BiHtere- Man tevis ir no sirds zeel, tu esi tik nozelojama pat cilveki kas veido sadas diskusijas ir simtreiz par tevi smukaki un gudraki vari atpakl neko neraksti, negribu turpinat so diskusiju ar pretigam maukam ka tu, tikai ceru ka tu nekad nedzemdesi, lai neuztaisi pretigus sikkos un man nav ar ugunsmeteju jaieiet vinji novakt LOTI ceru ka nedzemdesi preteklus, kadi tikai tev var sanakt!!! Bye,es turpinasu kontakteties ar sakarigam meitenem, bet tu vari turpinat varities sava nozelojama sulaa veiksi manu zakjit, vari pamasturubet uz manu profila bildi, labaku neko dzive nedabusi

Un pēc sitādiem vārdiem, tu domā, ka kāda normāla meitene ar tevi gribētu satikties?! Piedomā par to ko runā un tad varbūt arī sanāks kādu atrast, bet pagaidām tavi teksti neko labu par tevi neizsaka.
25.03.2015 01:17 |

Reitings 244
Aleksandra6- ta meitene pareizi izeicas , klubos normalu meitenu nav, tikai stulbas cacas, pats esmu bijis un to zinu. punkts.

Aleksandra6- labak palasi ko ta kuce rakstija man un tad padoma vai tas bija normalI? :-D es uzrakstiju to ko domaju un protams ka gribes ;-)
25.03.2015 01:20 |

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
Sunset evening, tu viņa iepriekšējās diskusijas esi redzējusi?

Man gribētos ticēt, ka tur otrā pusē sēdošais sēž un pats iereec par to, ko raksta, nevis - kā visticamāk arī ir- 20gadīgs mikstais njerkst sieviešu forumā un prasa mammai kur viņa nolikuši tīrās zeķes.
25.03.2015 01:22 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
vari atpakl neko neraksti, negribu turpinat so diskusiju ar pretigam maukam ka tu, tikai ceru ka tu nekad nedzemdesi, lai neuztaisi pretigus sikkos un man nav ar ugunsmeteju jaieiet vinji novakt LOTI ceru ka nedzemdesi preteklus, kadi tikai tev var sanakt!!! Bye,es turpinasu kontakteties ar sakarigam meitenem, bet tu vari turpinat varities sava nozelojama sulaa veiksi manu zakjit, vari pamasturubet uz manu profila bildi, labaku neko dzive nedabusi

Juu, patieshaam forsha un sakariiga viiriesha "cieniiga" valoda, izteiksmes veids un attieksme. Tieshaam nevari saprast, ka normaalaam meiteneem shaadi teksti liek shausmaas saviebties? Labi, tev kaada/kaads nepatiik, bet prieksh kam nolikt otru cilveeku peedeejiem vaardiem? Beigaas tachu tu pats sevi nostaadi sliktaa gaismaa, nevis oponentu. Var tachu arii diskuteet normaali, kaa to dara inteligjenti cilveeki. No teviim naak aaraa taads naids un negatiivisms, ka nav jaabriinaas par to, ka ir gruutiibas iepaziities.
25.03.2015 01:22 |

Reitings 244
krista21- palasi ko taa vecene man rakstija un tad padoma vai vinja bija pelnijusi sadu atibldi vai nee ;) ja esi kaut cik normala, tad noteikti sapratisi, ka bija un kaa veel.
25.03.2015 01:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
krista21- palasi ko taa vecene man rakstija un tad padoma vai vinja bija pelnijusi sadu atibldi vai nee ja esi kaut cik normala, tad noteikti sapratisi, ka bija un kaa veel.

Atljaushos tad pieskaitiit sevi pie ne tik normaalajaam peec taviem priekshstatiem. Nedomaaju, ka ir vajadziiba deelj kaut kaada foruma ieraksta nolaisties liidz tam, lai saaktu izmantot konkreetus izteicienus un vaardus. Rupji izteikumi vairaak pazemo tevi pashu, nevis citus.
25.03.2015 01:32 |

Reitings 17
Reģ: 28.01.2015
Aleksandra6, neesmu lasījusi, bet šajā forumā ir tāda mode nevis atbildēt uz uzdoto jautājumu, bet uzdot simts pretjautājumus un izteikt kkādas versijas par to, kāds ir pats cilvēks. Šeit tika uzdots parasts jautājums, kāpēc nevar saņemt tik pat elementāru atbildi?! Atbildes vietā tiek ķidāts pats cilvēks.
Par klubiem teicu pēc nostāstiem, pēc to cilvēku pieredzes, kas tos apmeklē. Pati klubos neesmu bijusi, nevaru spriest.
25.03.2015 01:36 |

Reitings 244
krista21- seit ir anonima vide un katrs var rakstit ko grib, ja es gribetu nospardit vinjas siiko ta pamatigi, tikai tapec ka ta sljuha vinju dzmedeja, tad es ta ari zidaritu un??

Vinja sevi pazemoja, es tikai nepaliku atbildi parada ;)
25.03.2015 01:36 |

Reitings 244
so diskusiju vispar ir iespejams izdzest?? loti neizdevusies, jo neviena seit nav izpalidziga, ka jau visas diskusijas...
25.03.2015 01:38 |

Reitings 50
Reģ: 07.07.2013
Šis būs tikai mans viedoklis, neesmu pārliecināta un neatbildu par visām sievietēm, bet daļa sieviešu kurām nav bijuši 100 partneru ir jau aizņemtas ar saviem vīriešiem un dzīvo laimīgas, bet tās brīvās kurām, kā tu saki ir liela pieredze, viņam tā ir iespējams no tā, ka veido attiecības ar ne to cilvēku, bet piemēram tu esi kādai īstais, bet tu viņu pasūti, jo viņai ir liela pieredze. khmmm. Tādēļ ir pieņemts, ka par saviem bijušajiem nestāstam. :D
Bet patiesībā, tās, kuras ir gatavas atvērt kājas plati kuram katram ir arī pieprasītas, jo vīrietis zin, ka nekas daudz nebūs jāpiepūl, jo iedos, bet tās, kuras taupās un gaida savējo, to kuram ir gatava atdot savu ķermeni, nevar to atrast, no virietim ir slinkums ilgi muļāties līdz dabūs un tādas pasūta, un tad tās arī kļūst par tām vieglajām meičām, bet protams ir izņēmumi, kā jebkurā situācijā, bet tai pašā laikā, kādēļ meitenei jābūt mazai pieredzei, ja puisim jau ir uh uh uh ku liela?
25.03.2015 01:46 |

Reitings 50
Reģ: 07.07.2013
Aaa un gribēju zināt, cik Tev skaitās maza vai minimāla pieredze?
25.03.2015 01:48 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
pēc taviem komentāriem tā čalīša diskusijā.... nu tas admirālis vai kas viņs tur bij, kas izdzēsās. Es tev novēlu dzīvi vientulībā forever and ever! Tu neesi pelnījis ne čiku ne grabu! ;) :D
25.03.2015 01:49 |

Reitings 244
Liana11-es to biju domajis kad virietis ar mazu pieredzi mekle sievieti ari ar mazu pieredzi jo tada vinu labak saprastu un saskanetu.

Nu viena vai paris nenopietnas attiecibas. 2-3 men apmeram.
25.03.2015 01:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits