Humana

Reitings 365
Reģ: 24.09.2012
Tā kā esmu nolēmusi pamēģināt humpalu labumus, interesē, kurās dienās tur ir tā saucamās laimīgās vai izdevīgās (?) stundas, kad visu preci var iegādāties pa galīgi lētām naudām...

Izčekoju cosmo meklētāju, bet par šo tēmu esošās diskusijas ir vecas.
24.03.2015 19:10 |

Reitings 129
Reģ: 04.11.2014
ari iegādājos lietotas lupatas , jo Latvijā veikalos ir nereāls uzcenojums .. pa retam jau noperku ko jaunu .....
R.D.A ir nenormālas cenas, pat ļoti nenormālas , itkā jau skaitās humpalas :D itsevišķi gultas veļas, ja novalkāta - nomazgāta gultas veļa var maksāt 12 eirīšus nu tad sorry ... :D bet reti kad ko noperku tur .. pēdējais bija La senza krūšturis pa 9 eiro ar visām birkām, kurš veikalā maksājis 49 eiro :D
Humanais arī ir ļoti dārgs veikalais, un parasti tur nekas sevišķš nav, pat preces kas reāli skaitās kā brāķis maksā 4 eiro :D
25.03.2015 00:19 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
agrāk humpalas bija izdevīgas, tagad cenas ir diezgan smieklīgas. Humanās ieeju tik pēdējo nedēļu pirms pieveduma,, kad viss maksā 3EUR uz uz leju... esmu nopirkusi Nike jaku pa 1eur, esprit ādas svārkus pa 0.75EUR, jaku ar truša apkakli pa 4EUR, kaudzi ar rūtainiem/džinsa krekliem gan sev, gan vīrietim pa 1-3EUR utt utt utt... šad tad redzu kaut ko foršu, bet roka neceļas maksāt 15eur par humpalu drēbi :D Tas jau tāds baigais azarts....kaut ko labu atrast :)

nezinu par citu pilsētu humpalām, bet Rīgā nu jau gadiem neesmu bijusi humpalas, kur jārakājas kaut kur ir. Viss pārsvarā ir izkārts uz pakaramajiem!

Mani tādi labie atklājumi ir ģertrūdes ielas zīmolu veikaliņš (no čaka uz avotu pusi, kādus 40-50m no čaka ielas), kur esmu nopirkusi labu labās lietas pa dažiem eiro. Tad ir RDA labs, kurš arī uz ģertrūdes ielas starp barona un tērbatas un vel viens, kas bija kādreiz uz barona ielas ap 30 numuru, tagad atrodas tieši blakus pieturai uz barona, kas pie tā frozen yoghurt yo yo :D Merķela iela laikam ? apakšā pa trepītēm.... tur diesel džinsus pa 0.50EUR esmu nopirkusi :D
25.03.2015 02:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits