Sodien tadas dusmas uz so visu uznakusas!! (e)
Vardu sakot, jau aptuveni pusgadu vai pat vairak mans dienas rezims ir bijis - gulet eju loti velu, no rita puses, un pamostos dienas vidu, dazreiz pat ap 4 - 6 vakarpuse. Sobrid tam nekadas jegas vairs nav un velos savu rezimu noregulet, bet KA!?!? Vai kadai ir jebkada pieredze ar to?
Esmu centusies notureties vienu dienu bez miega vispar, lai nakamaja diena miegs uznaktu dubulta, varetu aiziet gulet agri, celties agrak - nekas nesanak, pec paris dienam atkal bezmiegs. Censos sevi nodarbinat pa dienu kaa suni, esmu nogurusi, bet kaa nakts ir klat - nav miega. Eju citreiz uz gultu tapat un censos sevi piespiest gulet, bet japaiet stundam divam vismaz, lai varetu iemigt. Un vispar tagad katru nakti, pat ja eju gulet jau uz rita pusi, nespeju iemigt, esot gulta, vaartos, grozos, besiijos stundaam. Kadu laiku ari centos vairakas dienas spiest sevi celties agri un iet agri gulet, bet tas viss beidzas ar to, ka pa dienu jutos bez energijas, vakara ap 7 - 9 jau luuztu nost un ap 12 esmu pilnigi beigta. Ak, kaa man gribetos nu tadu normalu gulesanas rezimu atpakal, nevis visu to muzigo sedesanu augsa pa naktim, pilnigi vai depresija virsu naak. Energijas ari daudz mazak..
Un ja jautasiet par manu dienas rezimu sobrid, jaa, esmu paslaik pa majam lielakoties, tacu, ka jau teicu, ari dienaas, kad nodarbojos ar sportu visu dienu laukaa utt, teoretiski esmu nogurusi, bet miega NAV!
Es ceru, ka kadai bus kads padoms no savas dzives...
:'-((s)