acu ēnas

Reitings 146
Reģ: 02.02.2015
Man ir problēma, nevaru īsti atrast normālas acu ēnas, kurām būtu laba pigmentācija. Ikdienai noder parastas, tomēr apnīk, ka uz acīm viņas izskatās bālas. Visos make up video tik skaisti izskatās, bet man pat pēc pamācību skatīšanās nesanāk tas efekts:-D Šķiet, vainīgas acu ēnas, tāpēc būtu jauki, ja kāda padalītos ar ne visai dārgām, bet pietiekoši pigmentētām acu ēnām (l)
24.03.2015 16:39 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Man pigmentētākās ir no ebay, šķiet Beauty Factory (uz sitiena nepateikšu nosaukumu), bet ja interesē varu PM atsūtīt linku. Ar vai bez praimera, tās ēnas ir spilgtas un noturīgas.
24.03.2015 18:48 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Vispār, ja gribas acu ēnas no dārgākiem zīmoliem, iesaku pirms pirkšanas kārtīgi izpētīt internetā konkrētās paletes swatchus. Jo pat viena zīmola robežās kvalitāte mēdz būt ļoti dažāda. Piemēram, MAC it kā ir laba kvalitāte, bet viņi ļoti bieži izdod limitētas kolekcijas, kurām kvalitāte mēdz pieklibot, dažreiz pat traģiskā līmenī.

Man vislabāk patīk Temptalia blogs, ļoti labi un nepārprotami swatchi: http://www.temptalia.com/
24.03.2015 21:52 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Meitenes, ko varat teikt par MUFE eenaam?
25.03.2015 16:17 |

Reitings 274
Reģ: 23.01.2015
Lietoju Inglot acu ēnas, ilgi turās un baigi traki nebirst kā Urban decay ēnas. Kādreiz lietoju UD bāzi, ļoti patika parastā, bez krāsas. Kad beidzās izdomāju nopirkt UD bāzi krāsā sin, krāsa ir zeltīta, man tā nevisai, jo patīk matētās acu ēnas :)
Tāpēc kā bāzi lietoju korektoru un mazliet pūderi pa virsu, patīk kad acu vēnas ir nosegtas :D iesaku arī jumbo nyx zīmuļus kā bāzi :)
25.03.2015 23:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits