Eksperimenti virtuvē

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Labvakar, dāmas! :)

Tā kā mans ikdienas hobijs ir citu vēderu lutināšana ar saldumiem, kūkām, kēksiem un visādiem citādiem brīnumiem, kuros daudz cukura, es vēlējos pajautāt tām, kuras arī aizraujas ar ēdiena gatavošanu, bet ar to nopietno ēdienu. T.i., zupiņas, otrie ēdieni, uzkodas ..
Vai ir kādi pavāri, pēc kuriem smeļaties iedvesmu? Žurnāli, grāmatas? Respektīvi, kur skatāties receptītes, lai pagatavotu maltīti?
Un! Iedomājos, kā būtu, ja mēs šajā diskusijā katru reizi, kad izmēģinām kādu ēdienu, iemestu receptīti, ja iespējams, bildīti un mūsu summary par pagatavoto? :)
Esmu vienkārši ļoti apņēmusies sākt tā riktīgi gatavot! :D (l)
23.03.2015 20:20 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Tās receptes kaut kā atrod mani..laikam pāris gadi toč paies, līdz beidzot būšu izmēģinājusi visu.:-D

Atšķiršos no vairākuma - es ņemu recepti, kuru pagrozu pēc saviem ieskatiem nevis pilnīgi ne no kā kaut ko taisu, receptes no visādiem žurnāliem, grāmatām. Man tas ir laika taupīšanas jautājums, es uzreiz zinu, ko man vajadzēs, uztaisu sarakstu, aizeju nopērku, viss. Ja es pati kaut ko gudrotu, tad veikalā vai rakstot sarakstu pavadītu daudz ilgāku laiku. Taču tajā pašā laikā netaisu neko atkārtoti (nu, ok, visvismīļākos ēdienus taisu), ja vien uz ātro nevajag, piemēram, uzcept mafinus..tad gan izvēlos jau pārbaudītās, nospodrinātas receptes.
25.03.2015 10:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ja es pati kaut ko gudrotu, tad veikalā vai rakstot sarakstu pavadītu daudz ilgāku laik
Man atkal ir taa,ka nopeerku veiklaa tos daarzenus,saknes utt ,un tad atnaakot maajaas ,saaku domaat-piemeeram, vakar nopirku baklazanu,tomaatus,saldos piparus uttSodien noteikti kaut ko meeginaasu no baklazana-neliksu daudzas lietasklaat,jo bakalzaanam ir pasam taada interesanta garsa-negibu jaukt klaat daudz,varbuut vieniigi siipolis,kiplokus un tomaatu,zalumus.
25.03.2015 16:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits