Drēbes, drēbes un atkal drēbes.

Reitings 51
Reģ: 18.03.2015
Sveikas, gribējās ar Jums papļāpāt par apģērbu un tā pielietojumu ikdienā. :-):-D

Itkā manīju, ka te nesen bija tēma par drēbēm, kuras vajadzīgas ikvienas sievietes skapī, taču ko darīt gadījumā, kad vēlies iztīrīt savu garderobi no lietām , kas vairs neder, nepiestāv un , protams, "gan jau kaut kad uzvilkšu" lietām..

Man , piemēram , puse garderobes ir ar mājas drēbēm, ļoti maz izejamo drēbju, daudz drēbju, kuras gan jau kaut kad uzvilkšu . Protams tāpat ir arī ar apaviem. Jūs šķiraties no šādām lietām? Un vai tikpat ātri arī garderobe tiek atjaunota?
Un vai metat/atdodat lietas, ja zinat ka pie jaunām tik ātri netiksiet?

Jūsu viedokļi? (t)
23.03.2015 14:17 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Atceros, ka LV ar šo bija problēmas. Nevajadzīgās drēbes varēja vai nu atdot kādai paziņai, noikt pie konteineriem bomžiem, izmest vai pārdot. Atdot secon veikaliem vai labdarībai - neiespējami!

Šeit, kur šobrīd dzīvoju, tādu problēmu vairs man nav. Regulāri pārskatu savu drēbju saturu, izrevidēju un lieko sametu maisos un prom uz labdarību vai second veikaliem. Daudzās vietās ir ierīkoti donation centriņi, kur vari nodot drēbes, apavus, mājas lietas u.tml. Normāli, pieejami un ērti!
23.03.2015 17:07 |

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
Paldies par diskusiju, beidzot saņēmos izmest visus "ja nu kādreiz gadīsies uzvilkt.." :D
23.03.2015 17:15 |

Reitings 309
Reģ: 13.03.2015
Es nekad neesmu kraajusi neko tikai kraashanas peec, peec "gan jau kaut kad" nekad nevados. Man nav daudz apgjeerba, bet taas ir labas dreebes, kuras var pielaagot dazhaadaam dziives situaacijaam. Ja nopeerku ko jaunu, kaut ko no vecaa noteikti izmetu.
23.03.2015 17:35 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es gribētu pārdot visu skapja saturu, paturot vienu kleitu. Un sākt visu no sākuma :D
Nemetu drēbes ārā, bet vedu uz laukiem, atdodu kādam. Kaut kad sen mēģināju kaut ko pārdot, bet tas ir tāds čakars, ka man noplaka visa vēlēšanās.
23.03.2015 21:45 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Man ir vismaz 30 nevalkāti, pilnīgi jauni apģērbi, kurus varētu pārdot, bet par cik briest paliels projekts, tad nav laiks pārdot, stāv kastēs.
Ap Ziemassvētkiem ļoti daudz apģērbu, mantu labdaribai noziedoju, kuras bija pilnīgi jaunas.
Atverskapi agrāk aktīvi darbojos, tagad nesanāk, jo maz brīvais laiks pēdējā laikā sanāk.
23.03.2015 21:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits