Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pieradums ir slikts?

Reitings 2
Reģ: 21.03.2015
Ar draugu esam drusku vairāk kā gadu kopā. Viss ir bijis jauki un forši. Pēdējā laikā ir tāda situācija, ka viņam biežāk gribas būt vienam, mazāk arī dod ziņu, kad ir prom (nejau vispār necik, bet ne kā agrāk). Agrāk, ja es biju kādā pasākumā, kur viņš nebija, visu laiku deva ziņu par sevi, satraucās par mani, rakstīja ko mīļu. Īpaši, ja pats ar draugiem bija iedzēris. Nu ar viņu par šo runāju, šis uzreiz uzsprāga, ka es pārspīlēju - viņam ir pieradums, tādēļ tagad viss tā. Kad jautāju, vai mīl, atbildēja - jā, mīlu, bet ir arī pieradums. Vai tas ir slikti? Man sākt to uztvert kā beigu sākumu?
Es cenšos nepārspīlēt, bet agrāk tomēr esot atsevišķi, es jutu kaut kādu mīļumu, tagad tik jūtu, ka labāk par to nerunāt, citādi viņš uzsprāgs un es vēl palikšu vainīga.
21.03.2015 14:06 |

Reitings 277
Reģ: 20.02.2015
Nu, es varu vienīgi iedomāties situāciju. Man tavā vietā skumji būtu. Jūs daudz laika pavadat ikdienā kopā?
21.03.2015 14:18 |

Reitings 1885
Reģ: 08.07.2013
Man šķiet, ka ir normāli, ka attiecību sākumā cilvēki visu laiku sarakstās/sazvanās, kad nav kopā, taču pēc tam to dara retāk. Varbūt tavam draugam ir līdzīgi, viņš tikai nepareizi noformulēja domu. :-)
21.03.2015 14:32 |

Reitings 2
Reģ: 21.03.2015
Jūs daudz laika pavadat ikdienā kopā?

jā, patiesībā ļoti daudz

Arta*, jā, loģiski, ka vairs nav tas, kas sākumā, bet man tikuntā neizpaliek vēlme ko jauku uzrakstīt, lai cilvēks zin, ka ir man svarīgs!
21.03.2015 14:36 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Nevajag meklēt problēmas tur, kur to nav.
Tu pati saki, ka daudz laika pavadāt kopā - tas taču ir tikai normāli, ka otram vajag arī savu telpu un laiku pa laikam atpūsties vienam no otra. Nevis, tiklīdz esi prom, sūtīt ziņas. Pati saki, ka viņš to dara, tikai ne tik bieži, kā agrāk.

Viņš zin - Tu esi viņam svarīga un viņš Tev, vienkārši neredz vajadzību to visu laiku atgādināt. Nu nav vīrieši tādi paši kā sievietes. Labāk centies vairāk laika pavadīt bez viņa, jo nemitīga būšana kopā noteikti nenāk par labu. ;-)
21.03.2015 14:58 |

Reitings 28
Reģ: 24.07.2014
Iemīlēšanās un mīlestība ir savā starpā ļoti saistītas, taču atšķirīgas lietas. Iemīlēšanās periodā, kad tikko esam cilvēku satikuši, idealizējam otru, jūtamies kā septītajās debesīs. Loģiski, ka pēc laika, nolaižamies uz zemes un tad vai nu seko, vai neseko mīlestība. Ja draugs saka, ka mīl, tad jau tā arī vajadzētu būt. Vienu padomu gan varu dot - strādājiet pie attiecībām nevis vienkārši tajās dzīvojiet. Es kā pamatu attiecībās uzskatu, savstarpēju sapratni, atklātību un spēju vienoties un atrast kompromisus. Ja abi to saprot un abi pie tā strādāsiet, attiecības būs izdevušās un laime garantēta. Kaut es to būtu sapratusi ātrāk, bet diemžēl mans vilciens jau sen aizbraucis.
24.03.2015 16:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits