The...one, tas ir tādēļ, ka tu esi sev galvā kaut ko ietiepusi ;) tu esi pati izzīdusi no kaut kurienes, ka es ienīstu bērnus :D esmu vairākkārt uzsvērusi, ka bērniem nav ne vainas, bet vaina ir vecākos, kuri savus bērnus neprot audzināt vai iedomājas, ka viņu atvasēm un pašiem viss ir atļauts :) Man bērni ir visapkārt, arī 2 labākajām draudzenēm ir sīkie (5 un 6 mēneši) un tiekamies uz pusdienām katru 2. nedēļu. Turam mazos uz maiņām, lai arī draudzenes var paēst, citādi tik ar mazo pa rokām, ja pamostas un ratos negrib gulēt. Ģimenē sīčiem jau pa 4-5 gadiem un šo gadu laikā esmu bieži pieskatījusi mazos pat pa 2-3 dienām. Tādēļ nevajag skandināt, ka šie viedokļi nāk no cilvēkiem, kas bērnus tik daudz kā filmās ir redzējuši ;) Esam ar draudzenēm šo tematu apspriedušas, par mammām, kuras iedomājas, ka visa pasaule ir pret viņām, jo negrib dancot apkārt, un viņas pašas par to iesmej, ka bērns nav nekāda slimība vai apgrūtinājums. Ja pati mamma bērnu saskata kā apgrūtinājumu, tad protams... Tad tas vispār ir cits stāsts. Tieši tad arī tiek liktas medaļas sev kaklā, ka redz kā es tieku galā ar savu apgrūtinājumu un dēļ šī apgrūtinājuma visiem man ir jādanco apkārt ;)