the..one, tādā gadījumā tu esi sevi pataisījusi par foruma resnuli un neapmierināto māmuļu. Nekur man nav jādzēšas un jātaisa pašnāvība, kaut ko debīlāko sen nebiju dzirdējusi ;) Bērnu nīdēja neesmu, kādā sakarā? :D Tas, ka es negribu redzēt kā kāds baro savu bērnu ar krūti publiskā vietā NEPIESEDZIS krūtis, vai tas, ka man nepatīk māmuļas, kuras nepieskata savus bērnus publiskās vietās (ja tu par to gadījumu, kur svešs bērns atrāva manus ģērbtuves aizkarus, kad stāvēju vienās biksītēs, tad nu sorry.....ej ieskrieties ;) ) vai ļauj tiem uzvesties kā prātā ienāk nenozīmē nekādu bērnu nīšanu, bet drīzāk nepatiku pret māmuļām, kuras domā, ka viņām piešķirts īpašs invaliditātes statuss, jo piedzemdējušas bērnu. Te nu ir skaidrs, ka tu esi pieskaitāma pie tām māmuļām, kuras riebjas lielākajai daļai sabiedrības, bet pēctam brīnies kādēļ pret tevi tāda attieksme :D Nu padomā līdzi.... bērns nav slimība, kas tev dod kaut kādas atlaides sabiedrībā :D
Un neon... :) arī pirst sabiedrībā nav aizliegts ar likumu, bet cilvēki kaut kā cenšas no tā izvairīties, jo tas sagādās nepatīkamas izjūtas gan apkārtējiem, gan drošvien pašam būs kauns. Tātas lietas ir jāpatur pie sevis ;) burtiskā un pārnestā nozīmē ;)