Mūsdienās krūtis ir tik ļoti pārvērstas par seksuālu objektu, ka barošana ar krūti, kas ir dabīga un galvenais krūšu mērķis, tiek uzskatīta par kaut ko perversu un nosodāmu. Ko jūs par to domājat?
Pozitīva attieksme,mazulītis ēd,māmiņa baro mazuli ar dabīgām uzturvielām,kas var būt labāks?
Kāda jums ir attieksme,pret cilvēkiem kuri vienkārši ēd publiskās vietās ? - nekāda?, tad kāpēc mazulītis,kurš nespēj savādāk uzņemt barību nedrīkstētu to darīt?
Kad beerns bija ziidainis, esmu barojusi publiskaa vietaa, protams, nekriitot galeejiibaas un nepadarot to par visiem uzreiz pamanaamu notikumu. Piesedzos un nekaadu probleemu. Nezinu, kas tur var buut nosodaams. Ja beerns grib eest, vinjsh ir jaabaro.
kā nespēj savādāk uzņemt barību? pudelītes arī ir. vai tiešām piesedzoties, tad tas ir tikai dabīgi,bet zinu tādas, kas izkārušas savus pupus, baro bērnu, pat nepiedomādamas drusku piesegties.
Mana attieksme ir diezgan vienaldzīga.
Vispār nesaprotu visu to dzimumdiskrimināciju, kāpēc ir atšķirīgas attieksmes pret sieviešu un vīriešu kailām krūtīm.
Kāpēc vecis, kam ir lielāki pupi, nekā man, var staigāt caurspīdīgā tīkliņ-kreklā vai vispār kailām krūtīm, bet, ja to darītu sievietes, tad tas tiktu uzskatīts par ko nepiedienīgu?
normaali. bet gluzhi visu kruuti jau nevajaga izvelt apskatei :D
ir tak tagad visadi kreklinji noperkami, kur var atsegt tikai pashu galinju, lai berns var paeest.
Reiz redzēju, ka aptuveni 5 gadus vecu puiku māte baroja ar krūti tirdznieciibas centrā uz soliņa, fuj, nē, neatbalstu, vienalga cik vecs bērns man bija nepatīkami skatīties, ja iet ārpus maajas un vēl baro ar pienu, tad vajag sataisiit pudelīti, nevis publiskā vietā, kur cilvēki skatās kā bērns piesūcies klāt krūtij tur žļurgstinās.
Kad pretiniekiem pašiem būs bērni, dziedās citu dziesmu. Neko sliktu es tur neredzu, ja nepatīk skatīties, cilvēkam ir dota tāda spēja, kā pagriezt galvu uz pretējo pusi.
man besī tādas mamzeles, kuras izkarina savu pupu visai pasaulei un baro, jo tas taču ir tik naturāli! Naturāli var arī piesegt to savu krūti un barot pieklājīgi, lai visiem garāmejošajiem nav jāskatās uz pliku pupu. Es drošvien nodrošinātos ar pudelītēm, braucot, ejot, esot kaut kur, kur zināšu, ka būs jābaro. Nav iebildumu pret tādām, kuras baro , bet viss ir piesegts.