Turīgs vīrietis, sekss, lutināšana

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Nesen iepazinos ar vīrieti, padsmit gadus vecāku, turīgu.Piekritu tikties ar viņu, jo nekad ar tik turīgu vīrieti nebiju tikusies :D Kaut vai sākumā pabraukāt ar foršu mašīnu, vakariņas, ziedi. Tas bija. Bet jau pirms 2. tikšanās viņš vedina mani uz domu par seksošanu. Piebilde - varu Tevi sākt lutināt, kad reāli esi mana, varu sajust sevi. Doma skaidra, vienvārdsakot. Kāda garantija, ja es ar viņu pārgulētu, ka viņš nepazustu, bet sāktu pirkt man dārgas dāvanas, ņemtu uz ārzemēm līdzi ceļojumos utt.? Es tikai tā prātoju... Cenšos izsvērt plusus un mīnusus. Pie foršām dāvanām un vispār naudas - protams, gribas tikt(pašai tā trūkst), bet nezinu vai ir vērts.:-/
21.03.2015 13:21 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
nu bet tu tiešām esi dumja vai izliecies? Kādiem spriedumiem? Nebūtu tik delikāta tēma es tev pateiktu konkrētus vārdus, uzvārdus, dzīvokļu atrašanās vietas utt taviem sporta varoņiem, kuri pilnām nāsīm šņauc iekšā līniju pēc līnijas un apsitās ar 4-5 ripām pa naktīm. Ja tu dzīvo utopijā un tev liekas, ka publiski cilvēks nerunā par to, ka viņš lieto narkotikas, tad tā vienkārši nenotiek? :D Jēziņ, meitenīt :D Gribētu redzēt tavu vilšanās pilno seju, ja tu būtu klāt tādos pasākumos :D
22.03.2015 20:19 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
misrix nu apsveicu, ka Tavējais pelna tik naudas mēnesī. Pietiks apvainojumu, klukste. Es nevienam kaklā nekrītu, kad ar mani iepazinās un biju brīva, neredzēju iemeslu, kāpēc es nevarēju komunicēt pārmaiņas pēc arī ar bagātiem cilvēkiem, kuri pelna nevis tik cik Tavs vīrietis bet skaitli reizinot 1000 reizes... Es nesaprotu to mērīšanos, kāda tam tagad ir starpība? Es iedevu savu padomu, nevis lai te dažas klukstes un troļļi sāktu ārdīties un vārīties savā sulā.
22.03.2015 20:19 |

Reitings 1073
meooooww the same. Cik pieredze rāda, ka kaut kādi 80% lieto narkotikas, bet te visiem lielas acis, jo Latvijā tādas lietas nenotiek... 8-)
22.03.2015 20:21 |

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Meeh .. Ko Tu padarīsi meitenēm, kurām skaidas galvā.
22.03.2015 20:22 |

Reitings 2425
misrix, drīzāk ko padarīsi meitenēm, kas dzīvo pasakā un nav nemazākās saprašanas par to, kas notiek realitātē aiz slēgtām durvīm :D Mīļā sirds, es tev pat afterpartiju vietas varētu pateikt, kur galdi baltās līnijās noklāti un ripas tiek bāztas mutē meitenēm grib vai negrib viņas to, bet nu negribu sagraut tavu iedomu balto pasaulīti :D :D :D
22.03.2015 20:24 |

Reitings 2425
nemaz nerunājot par picērijām un bāriem, kuros zem letes ne tikai kontrabandas alkoholu pārdod :D Ak, šie naivie bērni! :D (l)
22.03.2015 20:27 |

Reitings 335
meooooww Nu apsveicu Tevi, ka Tu tādos pasākumos viesojies! Esi gan dzīvē daudz sasniegusi. Kaut gan .. kaut kā gribās domāt un teikt, ka es, dzīvojot savu ideālo dzīvi, esmu vairāk sasniegusi nekā Tu, staigājot pa klubiem un klausoties, kuros afterpārtījos var baltu svītru redzēt.
Mūsu komunikācijas problēma ir tāda, ka Tu centies no sevis nezin ko parādīt un visu laiku atkārtojies. Sorry, ja Tu tā, es nevaru Tev palīdzēt.
22.03.2015 20:28 |

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Enija, kur ir tir klubi kur tuse bagatnieki? Un ka jaizskatas lai tads pieverstu uzmanibu? D izmera krutis, gari blondi vai melni mati, 60 cm viduklis, pie rokas dargs somina un mugura kleita kas knapi apsedz dibenu?
22.03.2015 20:29 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Cik pieredze rāda, ka kaut kādi 80% lieto narkotikas

Tā ir jūsu pieredze. Manā paziņu lokā nav neviena, kas lietotu narkotikas.
meooooww, tad nosauc vēl kādu no, piemēram, basketbolistiem, izņemot Valteru, Šķēli, kuriem uz pieres tas rakstīts. Es gan neesmu informēta par to, ka Kambala vēljoprojām lietotu.
22.03.2015 20:31 |

Reitings 819
A, un cik vecam pievers uzmanibu? Lidz kadiem 22 gadiem vai ari vecakam?
22.03.2015 20:31 |

Reitings 819
Paga kad tad maksa par tiem balti klatajiem galdiem? Nevar but ta, ks draudzene uzaicinas uz afterparty a tur kads labvelis dos koku cik vien gribu! :))
22.03.2015 20:38 |

Reitings 2425
misrix, jūtu mazu aplauzienu tavā komentārā :D ;) Ko tu vispār zini, ko es dzīvē esmu sasniegusi? :D rekur tavi paši sporta elki - sasnieguši taču kaut ko ir, ne? Bišķi liekulība no tavas puses - man saki, lai es nevirinu žaunas par citu dzīvi, bet tu atļaujies teikt kaut ko par maniem sasniegumiem un visu pārējo VISPĀR neko par mani nezinot :D Mīļā sirds, practise what you preach. ;) Mūsu komunikācijas problēma ir tāda, ka es vismaz izteicos par lietām, kuras pati esmu redzējusi, dzirdējusi utt, bet tu kaut ko izzīlē kafijas biezumos par mani. Man nav vajadzības man nezināmam cilvēkam kaut ko no sevis parādīt - es padalījos ar realitāti un savu pieredzi. Es neņemos izteikt pieņēmumus par tevi un to kas tu esi, kādēļ lai es to darītu? Tāds pats jautājums man ir tev. Kādēļ tu domā, ka tu vari kaut ko pieņemt un apgalvot par mani? ;) Ne es zinu kas tu esi, ko tu dari un kādi tavi sasniegumi, bet mani tas īsti arī neinteresē :) Man patīk izklaidēties, daudziem tas patīk. Staigāt pa klubiem ir simtu un pat tūkstošu cilvēku izklaides iespēju izvēle - gan uzņēmēju, gan sportistu, gan bērnu vecāku, gan parasto mirstīgo cilvēku... Tas, ka tu izvēlies izklaidēties citādāk nav nekāds sasniegums, bet gan tava izvēle ;) Paldies, man tavu palīdzību nevajag, man viss ir ok ;)
22.03.2015 20:39 |

Reitings 10185
Nu, bet protams, ka neviens tāpat vien katram ienācējam neuzsauc. Šeit vienkārši meitenes saskatījušās Holivudas filmas, izlasījušas kaut ko dzeltenajā presē par pašmāju "narkomāniem" un piedēvē viņiem šādu dzīves veidu. :D
22.03.2015 20:43 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Man slinkums visu lasīt ,par ko jūs te diskutējat un kā nonācāt līdz kokam ?8-)
22.03.2015 20:46 |

Reitings 335
meooooww Kurā vietā es aplauzos? Es vienkārši saglabāju sevī mieru un necenšos no sevis neko parādīt un savos komentāros emocijas neizrādu ar pārlieku daudziem smaidiņiem. Un kur es par Tevi kaut ko spriežu? Tas, ka uzrakstīju, ka esi daudz ko sasniegusi? Vai, piedod, ja ne tā izteicos, tad jau acīmreidzot, neesi neko sasniegusi, ja Tev tāds pieņēmums nepatīk! Kāpēc tik ļoti aizsvīlies par manu mazo teikumu iepriekšējā komentārā? Vai tiešām neko neesi sasniegusi, ja reiz mans, atkārtojos, pieņēmums Tevi tā aizskāra? Jēzus!
Un tie nav mani sporta elki, tie ir cilvēki, kuru profesionālo karjeru pētu. :)
22.03.2015 20:48 |

Reitings 335
Undiya Jā, tieši tā! Dzeltenā prese ir lieta, ka tik ļoti degradē cilvēci! Ieteiktu jebkurai meitenei atmest to kaitīgo ieradumu un sākt lasīt, piemēram, '' ''ir'' brīvdienas'', uzzināsiet, kādu garšīgu kūciņu pavasarī uzcept! :)
22.03.2015 20:50 |

Reitings 1073
steal dream man krūtis nav d izmēra, kleitas man ir vai nu zem ceļa, vai es bikses nēsāju. :) meikaps arī nav ļoti krāšņs, bieži vien nagus nekrāsoju vispār. vnk ir tādas vietas gan Vrīgā, gan pie Vrīgas. Man nekas nav pretī pret parastu Alu vai Pulkvedi, vienkārši es arī neatsakos patusēt citādāk un dzert dārgu šampanieti, kāpēc gan ne?

Es par 80% bagātnieku runāju, nevis par latviešiem vai cilvēkiem vispār. Jo cik pieredze rāda, tad tieši koka ir tā lieta, ko lieto praktiski ikviens no viņiem, un vēl saka, ka tas ir dabisks. :D Par tabletēm vēl neesmu redzējusi, ka viņi lietotu, bet nebrīnītos... :) Ja ir nauda, ļoti ļoti daudz naudas, tad daudzi noiet no ceļa..

P.S. beidziet brīnīties, ir dažāda dzīve tepat Latvijā. Vai neesat pamanījušas, ka te braukā ar poršiem un mašīnām, kas maksā 200 000 gabalā? nu tad nebrīnieties, ka ir klubi, kuros ir attiecīgas cenas.
22.03.2015 20:54 |

Reitings 2425
undiya, nu nerunā taču par lietām, kuras tu nezini :D tikai muļķis noliedz to, ko pats savāc acīm redzējis nav :D Nav jau arī gluzi tā, ka katrs gribētājs tā vienkārši ierodas uz afterīti, kur nu vēl nāk klāt un prasa narkotikas :D Man liekas, ka man telefonā pat ir kāds video vai bilde, kur ne to vien var redzēt... :D Ehh, bet ko nu tur mēģināt cilvēkam kaut ko pastāstīt :D

misrix, kur tu izrāvi, ka mani tas aizskāra? :D es tev vienkārši pasaku, ka ir diezgan tupi teikt, ka kāds nav neko sasniedzis utml, ja tu neko par šo cilvēku nezini ;)
22.03.2015 20:55 |

Reitings 10185
Es arī nebrīnos, ja vienas nakts laikā 2 cilvēki nospēlē 200 000t azartspēlēs, bet neviens no viņiem nevienai dūdiņai pat tēju neuzsauca.
Enij, nosauc tos klubus, man nav sanācis būt tik ekskluzīvos klubos kā tev, neesmu rīdzeniece. :)
22.03.2015 20:57 |

Reitings 819
A noteikti studio69 un firsh dacha
22.03.2015 21:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits