Ja reiz Tu sāc šādi, tad ņemsim lietas nopietni.
meooooww skaties -
palasi tā sportista grāmatu (mājiens tev pameklēt, kurš puslīdz nesen izdevis biogrāfiju)
Šeit Tu pati uzsāki tēmu par Kambalu. Tā kā pētu sportu un daudz zinu, varu apgalvot 100%, ka pēdējā grāmata, kas ir puslīdz nesen izdota, kas savukārt ir rakstīta autobiogrāfijas žanrā, ir Kaspara Kambalas grāmata. Pēcāk Tu pati vairākas reizes uzsvēri, ka esi tusējusi ar viņu kopā -
Ar viņu saskare bijusi tik cik kopīgos tusiņos un tiktāl cik mums ir kopīgi paziņas/draugi
Esam ballējušies kopā, mums ir vairāki cilvēki kopīgajā draugu lokā, nekas sevišķs tas nav, ņemot vērā to, cik Latvija ir maza
Kāds šeit, mīļā meitene, sakars ar to, ka es un otra meitene pavilkās zākāt viņa vārdu? Vai mēs abas ko sliktu teicām? Vai mēs abas apmelojām viņa būtību? Es, protams, nesaku, ka Tu apmeloji, bet, Tu biji tā, kas apgalvoja, ka viņš lieto daudz narkotikas un visu pārējo, ko Tu, it kā, uzzinājusi tusējot ar viņu un no Jūsu kopīgajiem draugiem. Kurš šeit zākā Kaspara vārdu?
Par nekādām detaļām nevienam ne rakstīt, ne stāstīt netaisos, pietam vēl cosmo forumā
- piedod, bet ja pati esi nevērīga un neko nepamani, tad Tu jau sen detaļas esi pastāstījusi! Neviens Tev to nelūdza darīt.
Vispār runājot par sportistiem man pirmie prātā nāca citi vārdi un uzvārdi, bet kā jau teicu, jūs pašas pavilkāties uz nekonkrētu izteikumu un iedalījāt šim izteikumam pārāk lielu nozīmi.
- kā jau sākumā rakstīju, Tu biji tā, kas uzsāka runu par grāmatu, kura (droši varu uz sirds roku likt), ir par Kambalu. Ko, starpcitu, Tu pati apstiprināji savos turpmākajos komentāros.
Un visbeidzot - beidz virināt žaunas, ja tu nahren neko nezini par lietām, kuras Tevi nemaz neskar!
Viss, I'm done, veiksmi Tev turpmāk!